190
MEDE7F247EF7A0742C49A06554800E80D0C

Stilfullt mini penthouse med takterass och kvällsol!Majvivsgatan 2B Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Kommande®

Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Majvivsgatan 2B


PRIS (accepterat pris)1 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

19

MÅNADSAVGIFT

2 356 kr

BYGGÅR

1947

PRIS

1 950 000 kr accepterat pris

Stilfullt mini penthouse med takterass och kvällsol!

Nu kan ni snart bli ägare till denna nästan nyproducerade vinds 1:a med takterrass som kanske kan göras om till en mini 2:a? Lägenheten erbjuder ljusa och luftiga ytor med downlights i taket, marmorskiva i köket och en magnifikt badrum i kalksten med tvättmaskin. Kan det bli bättre? Nivån på denna bostad är otroligt hög och här kan man verkligen trivas. Här bor ni i ett lugnt område med en otrolig närhet till Kvillebäckens stora utbud av restauranger och affärer. Om denna bostad kan vara någonting för er så tveka inte på att kontakta anvsarig mäklare för mer information!

Bilder

MEDE7F247EF7A0742C49A06554800E80D0C
MED757865C6ADB34AD9B72FCDFFD4B7E501
MEDB76DB25CA3DF447099B25BDD483E4E1B
MED1A7865E21D6B43D6A1ABFD3ABF59980B
MED8AEC85E3BDC2465AB665CF8EA64D5F45

Planritningar

Planritning

Alternativ planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31 kvm

LÄGENHETSNUMMER

19

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 356 kr

BYGGÅR

1947

PRIS

1 950 000 kr accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Välkommen in till Majvivsgatan 2 B. Man slås direkt av öppna och trevliga ytor med utblick mot terassen. Till vänster finns plats för avhängning, Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.

VARDAGSRUM

I öppen planlösning med hallen finner ni bostadens vardagsrum men stora fönsterparti och takfönster. Här ryms soffa med tvhörna, matplats för dig och dina gäster och kanske en arbetshörna. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.

KÖK

I öppen planlösning med vardagsrummet och med acces till terassen har ni bostadens kök med gedigna materialval. Utrustningen består av induktionhäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Bänkskivan är i mormor som bryter av snyggt mot köksluckorna i snyggt grå ton. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor för att skapa trevliga middagar med vänner eller på tu man hand med någon man tycker om. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parket.

SOVALKOV

På en avskild del i bostaden finns plats för större säng och tillhörande möbler. Här kan ni ljuta av lugnet och ladda batterierna inför kommande dagar. Här får man ett trevlig ljusflöde genom bostadens takfönster. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.

BADRUM

Bostadens badrum erbjuder snygga toner och en känsla av design. Utrustningen består av dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, golvvärme och downlights i taket. Här finns ett takfönster som ger rikligt med ljus och känsla. Väggarna är vita och på golvet ligger en snygg kalksten.

Om området

Hisingen är Sveriges femte största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

KOMMUNIKATION

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

NÄRSERVICE

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,91272 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 600 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på faktiska uppgifter från nuvarande ägare. Driftkostanderna kan variera beroende på enskild förbrukning och avtal med leverantörer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

339 044 kr Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Vi råder dig som potentiell köpare att alltid kontrollera fakta som är av vikt för dig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1947

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2017-10-06

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

115 kWh/m² och år

Förening

NAMN

BRF Blåvivan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

21

VARAV HYRESLÄGENHETER

1

EKONOMI

Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Blåvivan bildades 2018 och omfattar adresserna Majvivsgatan 2A-D. Föreningens fastighet är upplåten med tomträtt, avtalet sträcker sig fram till 2027-03. Fastigheten bebyggdes 1947 och består av 1 flerbostadshus. Byggnadens totalyta är 1209 m², varav 1119 m² utgör boyta och 90 m² utgör lokalyta (förråd).

Föreningen har ett utrymme för källsortering och vi uppmuntrar våra medlemmar att noggrant sortera sitt avfall.
Föreningen sorterar matavfall som blir till biogas, biogödsel och kompost.
Föreningen vill främja jämställdhet och för oss är det viktigt att styrelsen består av både kvinnor och män. Styrelsen
består idag av 67 % kvinnor och 33 % män.

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV med grundutbud från Tele2 ingår i avgift. Bredband tecknas separat.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga och källarförråd.

PARKERING

Föreningen disponerar över 16 parkeringsplatser á 500 kr/månad, de finns idag fåtal lediga platser.
Parkeringskön administreras via SBC och bevakningen via Västa Parkering. Bostadsrättsinnehavaren bör meddela båda företagen och registrera fordonets registreringsnummer.

Gratis parkering och besöksparkering finns i området.

RENOVERINGAR

Gjorda renoveringar: 1987 har föreningen genomgått omfattande renovering med stambyte och badrumsrenovering, dränering, byte av fönster, fasad, tak, el och el.
2018 har föreningen byggt 6 nya vindslägenheter. I samband med tillbyggnaden renoverades trapphusen.
Kommande renoveringar: Inga framtida renoveringar inplanerade i dagsläget.

ÖVRIGT

Informationen är hämtade från föreningen och vi på HusmanHagberg ansvarar inte för att uppgifterna är korrekta. Du som köpare bör kontrollera uppgifter som är av stor vikt för dig.

Viktiga dokument & länkar

800878-deklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Göteborg Centrala Hisingen

Majvivsgatan 2B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg