230
MED81FF9FAFBA2945D792CAF1870BA249F4

Dubbla balkonger ett stenkast från älven!Norra Skeppspromenaden 6 Eriksberg, Göteborg

Eriksberg, Göteborg

Norra Skeppspromenaden 6


PRIS (utgångspris)3 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

311

MÅNADSAVGIFT

4 214 kr

BYGGÅR

2003

PRIS

3 750 000 kr utgångspris

Dubbla balkonger ett stenkast från älven!

Nu kan vi presentera en smart planerad trea redo för nästa ägare. Bostaden är belägen några sekunders promenad från Eriksbergskajen och har en härlig sällskapsyta i öppen planlösning med köket.

Här erbjuds två balkonger där den ena har förmiddagssol med utsikt mot naturen på Sörhallsberget men även viss älvglimt. Den andra erbjuder sol från sen lunch och framåt och här finns även ett smart förråd.

Dessa bostäder är smart planerade så de kan disponeras om med antal rum efter just era behov. Den stora öppna ytan vid kök och vardagsrum är fantastisk.

Brf Fyrskeppet är en stabil förening som har det mesta i avgiften. Här finns tvättstuga och en rejäl övernattningslägenhet för dina gäster.

Här bor du i hjärtat av Eriksberg med närhet till kajen, Sannegården, Sörhallsberget och busshållplatsen samt båten. Dessa tar dig in till centrum på ca 15-20 minuter. Mataffärer och butiker finns på promenadavstånd.

Låter detta som bostaden för er? Slå en signal så berättar jag mer.

Bilder

MED81FF9FAFBA2945D792CAF1870BA249F4
MED4A7BA0D4FE1A488E8B83E1F2C4EE1DCF
MED37B2C9F7325D435BA7980E2DCB9098D2
MED6CF82DA4DC364C2694210D5A7F3D5EC3
MED0513BCA7BB8D40659EABB4B8CC3187EA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

LÄGENHETSNUMMER

311

VÅNING

1 av 7, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 214 kr

BYGGÅR

2003

PRIS

3 750 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Två balkonger. En med förmiddagssol och en med eftermiddagssol.

Trivsam bostad som har möjlighet till olika planlösningar. Bostaden har genomgående stora fönsterpartier med glas mer eller mindre upp till tak.

HALL

Direkt innanför entrédörren ligger praktisk klinker på golvet och här finns en bra skjutdörrsgarderob. Klinkergolvet övergår snart till ekparkett som är genomgående för bostaden och väggarna är målade i vitt. Här finns också en klädkammare som rymmer massvis av förvaring. I källaren finns även ytterligare ett förråd.

KÖK

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med utgång till ena balkongen. Den stora ytan bjuder verkligen in till sociala tillställningar med dina vänner och de stora fönsterpartierna åt sydväst släpper in ett fantastiskt ljus. Ekparkett på golvet och gröna väggar där en fondvägg i svart skiffer sitter vid matplatsen. Här sitter spottar i hela taket som går att dimma.

Ljust kök med gröna luckor och en bänkskiva i sten som har en bardel ut mot den öppna ytan, trevligt för dina gäster när maten lagas. Mellan skåpen sitter ett grått kakel som stänkskydd. Den delvis uppdaterade maskinparken består av diskmaskin, dubbelho, helt ny induktionshäll, fläkt inbyggd ugn och micro samt kyl/frys.

VARDAGSRUM

Stora ytor där både stort matsalsbord och soffgrupp ryms.

BALKONG

Den mindre balkongen i sydvästläge nås från vardagsrummet. Här njuter man av solen stora delar av dagen och sommarhalvåret bjuder på en lummig utsikt från träden. Här finns ytterligare ett mindre förråd. Perfekt för dynor till utemöblerna eller vad som passar er bäst.

SOVRUM 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Sängen kan möbleras på två håll beroende på vad som passar bäst. Väggarna är ljusa med ekparkett på golvet.

SOVRUM 2

Detta rum har stor flexibilitet för vad just ni behöver. Idag nyttjas det som sovrum och kontor med utgång till den större balkongen. Vita väggar och ekparkett.

BALKONG

Den större balkongen är i höjd med träden och Sörhallsberget vilket skapar en härlig kontakt med naturen. Från denna balkong ges även en glimt ner mot älven. Här ute ryms matbord eller loungegrupp och solen är här från till lunch på sommaren.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare med förvaringssystem. Snygg panel på väggarna.

TOALETT MED DUSCH

Helkaklat badrum med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns duschhörna med takdusch och vikbara rökfärgade glasdörrar, toalettstol, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och ett högskåp. Här finns en tvättmaskin med arbetsbänk de dagar du inte vill gå ner till den gemensamma tvättstugan.

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

KOMMUNIKATION

Bil, buss eller båt? Kommunikationerna till och från området är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

NÄRSERVICE

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. Här ligger Coop. Vid Sannegården finns ytterligare ett köpcenter som huserar ICA Kvantum, bageri blombutik m.m. På Eriksberg finns ett stort utbud av restauranger, caféer, skönhetssalonger och närbutiker. Flertalet populära gym finns även på området, både stora kedjor och mindre träningsstudios. En vårdcentral och tandläkare finns även på Eriksberg.

PARKERING

Flertalet betalparkeringar längs gatorna och det finns även parkeringshuset Deckshuset som är låst och övervakat. Längs vissa gator erbjuds gratis parkering om 2h - 30 minuter.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,6381 %

Ekonomi

EL

4 000 kr

FÖRSÄKRING

2 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnader är individuella och beror på dina avtal och levnadsvanor.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

510 624 kr Beräknad indirekt nettoskuld baseras på följande värden från räkenskapsåret 2021.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2003

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluftsventilation

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-02-05

ENERGIKLASS

E

ÖVRIGA BYGGNADER

Källarförråd, tvättstuga, cykelrum, övernattningslägenhet.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Fyrskeppet på Norra Älvstranden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

59

EKONOMI

Föreningens ekonomi är stabil och inga avgiftshöjningar är planerade 2023. Kontrollerat efter kontakt med styrelsen 2023-06-15.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Friköpt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Moderna försäkringar.

INFORMATION AVGIFT

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband (200 mbit).
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

OM FÖRENINGEN

Brf Fyrskeppet på Norra Älvstranden bildades 2001. Föreningen förvärvade 2002 fastigheten Sannegården 28:32 i Göteborgs kommun. På fastigheten uppfördes ett flerbostadshus i sjuvåningar.
Huset var klart för inflyttning 2003.
Brf Fyrskeppet består av 59 bostadsrättslägenheter. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Sannegården 28:32 och är ansluten till fjärrvärmenät.

För den dagliga skötseln anlitar föreningen Älvens Fastighetsservice AB, som hanterar alla vanligen förekommande fastighetsfrågor, såsom städning av trapphus, belysning och utrustning i gemensamma utrymmen, utemiljön, planteringar, snöröjning etc

Älvens Fastighetsservice AB kan även anlitas direkt av föreningens medlemmar om hjälp önskas med sådant i den egna lägenheten som hör till medlemmens ansvar.

TV OCH BREDBAND

Fiberdatanätverk - med datauttag i alla rum. Bredbandsuppkoppling (via Telenor) ingår i avgiften (250 mbit/s)
Digital-TV med över 20 kanaler i basutbudet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga återfinns på källarplan. Fem tvättider per dag. På källarplan återfinns även flertalet cykelrum. Via föreningen har man även tillgång till att hyra en lokal som även är en gästlägenhet med kök och badrum.

PARKERING

Varmgarage kan hyras fn 850:-/månad, separat kö.
Ett P-hus (kallgarage) är dessutom byggt mot Sörhallsberget -medlemmar i Brf Fyrskeppet anmäler sig till styrelsen i Fyrskeppet för att ställa sig i garagekön. Fn 600:-/månad.
En bit från fastigheten (Friskis & Svettis) finns ett separat P-hus; Deckshuset; bokas via, Aspelin-Ramm Fastigheter AB. https://deckshuset.se/

Det är kö till bägge garagen, 4-5 stycken till vardera.
Kontakt för garagefrågor hänvisas till styrelsen på denna mailadress. eriksberg.fyrskeppet@gmail.com
Vi har också tillgång till två uteplatser.

RENOVERINGAR

Se årsredovisning.

ÖVRIGT

Ekonomisk förvaltning sköts av Nabo . Teknisk förvaltning står föreningen för. För daglig skötsel har föreningen anlitat Älven Fastighetsservice AB.

Föreningen är med i Eriksbergs samfällighet, www.eriksbergssamfallighet.se

Karta

Göteborg Eriksberg

Norra Skeppspromenaden 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg