190
MEDC7E2219AABA640199AD3AF24D53219A7

Modern ny villa med charm och bra läge!Termometergatan 19 Biskopsgården, Göteborg

Kommande®

Biskopsgården, Göteborg

Termometergatan 19Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

BIAREA

6 kvm

TOMTAREA

344 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

2 440 kr/månad

Modern ny villa med charm och bra läge!

Välkommen till denna vackra villa belägen i ett nybyggt område. Denna charmiga villa sträcker sig över två plan och erbjuder en total yta på drygt 122 kvadratmeter. Byggd år 2017, modernt och stilfullt.

På entréplanet möts ni av det sociala hjärtat av hemmet - ett rymligt kök med gott om yta och en perfekt plats för matbordet intill det ljusa fönstret. Det generösa vardagsrummet öppnar upp sig mot trädgården och låter ljuset strömma in genom fönstren. På detta plan finner ni också ett stilfullt helkaklat badrum med en bekväm dusch. Det finns även en separat tvättstuga/groventré.
På det övre planet väntar familjens privata oas. Här finns fyra väl tilltagna sovrum. Det andra badrummet är utrustat med ett badkar.

Denna villa omges av en trädgård som inbjuder till lek och avkoppling under soliga dagar. Den stenlagda framsidan erbjuder gott om plats för flera bilar, vilket är praktiskt för hela familjen eller för att välkomna gäster.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

MEDC7E2219AABA640199AD3AF24D53219A7
MED2287F759ED874A3C9865D2145D84EB26
MEDD7AFED33C4724648945C1278A273B689
MED47C5AA696D234440A62BC8E388A38CCD
MEDC4D0132340274D089820023DB00AF7BB

Planritningar

Entréplan

Övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

BIAREA

6 kvm

TOMTAREA

344 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

2 440 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

säljarens information

HALL

Välkommen in, här möts ni av denna ljusa och välkomnande hall, som har en stilfull kontrast mellan det mörka kaklet på golvet och de vitmålade väggarna. Denna kombination skapar en elegant och modern känsla redan vid första intrycket. Här finner ni en välplacerad skjutdörrsgarderob med spegelglas och i anslutning ligger badrummet.

BADRUM

Det första som fångar blicken är det ljusa och enhetliga kaklet som täcker väggarna i hela badrummet, samtidigt som det ger en tidlös design. På golvet finner ni ett vackert grått klinker, som ger en snygg kontrast till de ljusa väggarna. Badrummet är utrustat med en toalett (wc), en dusch med glasväggar. Handfatet är placerat på ett stilfullt underskåp, vilket ger er gott om förvaringsutrymme och över handfatet finns ett praktiskt spegelskåp. För att ge badrummet extra ljus och möjlighet till ventilation finns ett litet vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA

Praktisk ljus tvättstuga med en egen ingång, grått klinker på golvet och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanför, finns även skåpsförvaring ovanför arbetsbänken.

KÖK

Ett ljust och välplanerade kök, där funktion och stil kombineras på ett förtjusande sätt. På golvet ligger en genomgående ekparkett och väggarna är vita. Här ryms ett matbord upp till 8 personer.
Det första som möter er i detta kök är de vackra vita köksluckorna, som ger en fräsch och ren känsla. Det eleganta och tidlösa designen passar perfekt in i moderna köket.
Köket är utrustat med en generös arbetsyta. Den eleganta bänkskivan är både funktionell och stilren.
För att underlätta vardagssysslorna finns en praktisk diskmaskin, en modern induktions häll. Ni finner även kyl och frys som sträcker sig till golvet, en inbyggd mikrovågsugn och ugn.
Med detta kök kan ni njuta av att laga mat och skapa minnesvärda stunder tillsammans med era nära och kära.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder ett underbart ljus och öppen atmosfär. Med sina stora fönsterpartier får rummet ett naturligt ljus, vilket ger en känsla av rymd och livfullhet.
Väggarna är målade i vitt, vilket förstärker den luftiga känslan och ger en fräsch och tidlös stil till rummet.
På golvet finner ni en vacker ekparkett som är genomgående. I detta vardagsrum är också utgången till baksidan där man kan njuta av den gröna omgivningen.
Det finns gott om utrymme för att inreda med bekväma soffor, fåtöljer och bord som passar er personliga stil och behov. Här kan ni samlas för att titta på film, ha trevliga samtal eller bara njuta av lugna stunder för er själva.

FÖRRÅD

Förrådet är rymligt och erbjuder gott om plats för att förvara olika föremål. Här kan du enkelt organisera och sortera dina tillhörigheter.

**ÖVRE PLAN**

Ta trappen upp till nästa plan.

HALL

När du kliver upp för trappan möts du av en ljus och rymlig hall som ger en välkomnande känsla. Här i hallen finns gott om utrymme och möjlighet att placera en förvaringsmöbel eller liknande.
På golvet finner du den genomgående ekparketten. Väggarna är målade i en vit färg.

SOVRUM 1

Direkt från trappen till höger finner ni det första sovrummet som erbjuder gott om utrymme för en större säng samt en arbetsbänk eller garderob.
Väggarna är målade i vitt och på golvet finner du den genomgående ekparketten. Ett fönster som släpper in naturligt ljus och ger en trevlig utsikt.

SOVRUM 2

Ett rymligt sovrum med tillhörande klädkammare, här finns möjlighet att rymma en större säng och även ett skrivbord eller annat som önskas. Sovrummet har vita väggar, på golvet finns ekparkett.

SOVRUM 3

Ett större sovrum med en elegant klädkammare. Med tillräckligt med utrymme för en stor säng. När du kliver in i rummet möts du av ljusa, vita väggar och på golvet hittar du den genomgående stilfulla ekparketten.

SOVRUM 4

Det sista sovrummet ligger till höger när du kommer upp från trappen. Detta mindre sovrum erbjuder en perfekt möjlighet att skapa en mysig och funktionell plats som kan anpassas efter dina behov. Med ljusa väggar, ekparkett på golvet och fönster i två väderstreck ger detta rum ett härligt ljus. Detta rum kan användas som ett praktiskt barnrum eller alternativt kan det förvandlas till ett hemmakontor.

BADRUM

Detta praktiska och stilfulla badrum ger dig tid för avkoppling med det smakfulla badkaret. Handfatet med förvaring under ger dig gott om plats att organisera och förvara dina badrumstillbehör med matchande spegelskåp ovanför. Badrummet är helkaklat i vitt och grått klinkergolv, det finns även ett vädringsfönster.

Om området

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla.

KOMMUNIKATION

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

NÄRSERVICE

I norra Biskopsgården ligger Friskväderstorget med livsmedelsbutik, frisör, pizzeria m.m samt Länsmanstorget. I den södra delen finns Vårväderstorget som bjuder på god service med grönsaksaffär, fiskvagn, restaurang och mataffär med bra öppettider.

Skolor och Barnomsorg:
I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Två av dessa, Ryaskolan och Svartedalsskolan, är 0-9 skolor. De övriga, Sjumilaskolan, Landamäreskolan och Jättestensskolan, är 0-6 skolor.

Kultur och Nöjen:
Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen. Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och cirka 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling.

Natur och Fritid:
Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek.

ÖVRIGTEkonomi

EL

9 116 kr

VA

9 162 kr

UPPVÄRMNING

6 000 kr

FÖRSÄKRING

5 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

29 278 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Generella siffror från liknande villor i området.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump (vattenburet system)

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-04-22

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

81 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

160 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Biskopsgården 830:917

Allmänt om fastigheten

SUMMA PANTBREV

4 730 000 kr

Tomt

AREAL

344 kvm

TOMTTYP

Trädgård

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2013-11-26)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt VA

UTEPLATS

På uppfarten finns plats för två bilar varav den ena i carporten.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Biskopsgården GA:16 ändamål: Grönområden
Förmån: Officialservitut Parkering, 1480K-2016F189.5

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Göteborg Biskopsgården

Termometergatan 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg