230
MED0AD27C97505244E49F6BB4DF9C5C7C91

Unik möjlighet i fantastiskt område!Lindholmsvägen 12 Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborg

Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborg

Lindholmsvägen 12


PRIS (utgångspris)5 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

141 kvm

MÅNADSAVGIFT

9 885 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

5 195 000 kr utgångspris

Unik möjlighet i fantastiskt område!

*Kontakta mäklaren för visning* På Lindholmsvägen 12 finner du en bostad som utstrålar en autentisk och tidlös karaktär, belägen i det anrika området Lindholmen. Här omges du av charmiga kullerstensgator och en rik historisk bakgrund. Denna gediget renoverade trävilla från 2010 kombinerar elegant gammaldags stil med modern inredning av högsta kvalitet. Bostaden sträcker sig över två våningar.

En särskiljande egenskap hos denna bostad är dess två separat åtkomliga ingångar, vilket ger möjlighet till flexibelt boende för flera generationer eller att utnyttja ett av planen som en inkomstkälla genom uthyrning. Här kan du anpassa bostaden efter dina specifika behov och preferenser.

Om du väljer att använda hela bostaden för dig själv, kommer du att ha tillgång till en femrumslägenhet med fullt utrustat modernt kök. Dessutom har du privilegiet att dra nytta av tre väl tilltagna sovrum. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och välkomnande boendemiljö för dig och din familj. Möjligheten finns även att göra bostaden till en sexrumslägenhet med fyra sovrum.

Sammanfattningsvis erbjuder bostaden på Lindoholmsvägen 12 en exceptionell möjlighet att uppleva en genuin och tidlös boendemiljö i Lindholmens anrika område. Här har du närhet till Lindholmen Science Park med flera företag och högskolor. Färjan tar dig från Slottsberget eller Lindholmspiren in till stan på cirka 20 minuter och bussen från Sannegårdshamnen eller Lindholmen tar dig till centrum på 10 minuter! Inte minst har du i framtiden närhet till Karlastaden och Nordens högsta byggnad, Karlatornet!

Bilder

MED0AD27C97505244E49F6BB4DF9C5C7C91
MEDDE0CE3A0B0894FBF936E68D0B413FF2C
MED3082E45D5B284D8894D267FCF705CE50
MED17F410BD175F4B71A444351EEFEAFFAA
MED98322DCEBE174C528927321ABBAFACF4

Planritningar

Planritning 2D

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

141 kvm

MÅNADSAVGIFT

9 885 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

5 195 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Välkomna till Lindholmsvägen 12. Här möts ni av ljusa ytskikt samt ett genomgående parkettgolv. Direkt åt höger finns en rymlig klädkammare och rakt fram finns flertalet garderober för utmärkt förvaring.

KÖK & VARDAGSRUM

Den öppna planlösningen förenar vardagsrum, matsal och kök på ett harmoniskt sätt. Detta ger en optimal användning av utrymmet och skapar en social atmosfär där familj och vänner kan umgås. Köket är modernt och välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Köksutrustningen består av diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll med ugn samt fläkt. I vardagsrumsdelen fås de även med enkelhet plats för större soffa och tv-möblemang. Från både köksdelen och vardagsrumsdelen sipprar det in härligt naturligt ljus i bostaden.

BADRUM

Bostadens badrum är helkaklat i stilrena färger och utrustat med en egen tvättavdelning. Badrumsinredningen består av WC, handfat, spegelskåp samt dusch med vikbara glasdörrar. Över tvättavdelningen finns en arbetsbänk samt två stora skåp för extra förvaring.

SOVRUM 1

Det största sovrummet har tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter i form av två skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet används idag som kontor men går att inreda efter behov med säng eller annat.

BOTTENVÅNING*

Ner för spiraltrappan kommer man till nästa våning.

VARDAGSRUM

Från spiraltrappan nås bostadens härliga och otroligt rymliga vardagsrum där ljuset sipprar in från mindre fönsterpartier. Lättmöblerat rum där plats finns för soffgrupp, tv-möblemang och matbord om så önskas. De finns även en rejäl skjutdörrsgarderob längst med ena väggen.

SOVRUM 3 & KLÄDKAMMARE

Sovrummet är rymligt för en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Via sovrummet erbjuds även en stor klädkammare.

BADRUM

Helkaklat badrum med spakänsla. Här erbjuds ett härligt spa-bad, en bastu samt duschkabin. Utöver spa-delen är badrummet även utrustat med handfat och tillhörande kommod, handdukstork, spegelskåp och WC.

FÖRRÅD & PANNRUM

Förråd och pannrum gott om utrymme för förvaring. Genom förrådet finns även en utgång från bostaden.

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget och Lindholmspiren vilket gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

NÄRSERVICE

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Etagelägenhet med BV & markplan

ANDEL I FÖRENINGEN

25,29 %

Ekonomi

EL

6 000 kr

FÖRSÄKRING

2 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

8 500 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-11-13

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

102 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Bokbinderiet

ANTAL LÄGENHETER

6

OM FÖRENINGEN

6 lägenheter finns i den vackra fastigheten Lindholmen 735:332 med adress Lindholmsvägen 12.
Hela fastigheten är nybyggd i gammal stil för att smälta in i det geniuna kvarteren.
Förråd i finns utomhus i de tidstypiska gårdshusen - ett till varje lägenhet.
Trevlig gemensam plattsatt gård för umgänge.

TV OCH BREDBAND

Ansluten till kabelnät via Tele2.
Bredband/Kabel-TV via Tele2. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Möblerad innergård.

PARKERING

5 st parkeringsplatser

RENOVERINGAR

2022: Stamspolning
2020: Nytt staket mot gatan
2019-2020: Ommålning av fasad
2019: Byte av fasad
Renoveringar och underhållsarbeten sker löpande allt eftersom att behovet uppstår.

Framtida renoveringar och underhållsarbeten:
2024: Målning av trapphus
Se föreningens underhållsplan för mer detaljerad information.

ÖVRIGT

Alla medlemmar förväntas vara aktiva i föreningen med både föreningsarbete samt regelbundet underhåll både utomhus och även i trapphus! Överlåtelseavgiften om 2500 kr betalas av både köpare och säljare.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Göteborg Lindholmen Norra Älvstranden

Lindholmsvägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg