Björnbärsvägen 5

Bilder

  • Såld!

Björnbärsvägen 5 , Backabo , Karlskrona

Här finner ni en mysig familjevilla på lugn och barnvänlig återvändsgata. 3-4 sovrum, öppna sociala ytor och två stora uteplatser. Lummig och insynsskyddad trädgård i söderläge med gott om plats för både lek och avkoppling.
Nära till allmänna kommunikationer, köpcenter, idrottshall, skola samt mataffär.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

104 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
104 kvm
Biarea:
115 kvm
Tomtarea:
1 475 kvm
Byggår:
1947
Driftskostnad:
2 167 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

104 kvm

Biarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Backabo och Björnbärsvägen 5!

Här finner ni en mysig familjevilla på lugn och barnvänlig återvändsgata. 3-4 sovrum, öppna sociala ytor och två stora uteplatser. Lummig och insynsskyddad trädgård i söderläge med gott om plats för både lek och avkoppling. Nära till allmänna kommunikationer, köpcenter, idrottshall, skola samt mataffär.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Till vänster från hallen sett finner vi det ljusa köket med stora fönsterpartier. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor samt plats för ett mindre frukostbord.
I direkt anslutning från köket nås en större matplats med gott om utrymme för ett rejält matbord. Vardagsrummet, som nås från både matsal och entré, har utgång till en stor balkong i västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Här finns gott om utrymme för både matplats, loungegrupp och vilostolar. Balkongen har ett överbyggt tak som skyddar för väder och vind.
På entréplan finns även ett sovrum som ligger till höger om entrén. Detta passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor och här finns plats för en enkelsäng samt arbetshörna. Från hallen nås även en mindre gästtoalett med wc och handfat.

Trappan leder oss ner till allrummet och här finns gott om plats för en större soffgrupp med tv-möbel. Från allrummet nås även en stor altan i söderläge där man kan sitta och njuta av solen.
På källarplan finns två stycken sovrum. Master-bedroom nås genom en liten korridor vars väggar är murade och vitmålade. Sovrummet är rymligt med ljusa väggar i en fin grå ton och synliga mörka träbalkar i taket. Gott om plats för dubbelsäng och diverse förvaringslösningar. Det andra sovrummet är även det generöst i storlek. Detta passar perfekt som barnrum men har också plats för dubbelsäng för den som önskar.
I källaren finns också en större duschrum som är utrustat med toalett, duschkabin och handfat med kommod. Här finns även plats och möjlighet att sätta in ett badkar.
På källarplan finner vi även tvättstugan som har ett snyggt svart- och vitrutigt klinkergolv. Bra förvaringsutrymmen i form av rymlig klädkammare med skjutdörrar samt arbetsbänk med bra arbetsytor och ho.

Sammantaget ett mysigt hus med stora möjligheter och en härlig trädgård. Insynsskyddad baksida och på både altan och balkong kan man njuta av både eftermiddags- och kvällssol. Inne i huset har vi ett fräscht kök med matsalsdel i direkt anslutning. Två stycken allrum/vardagsrum där det finns gott om utrymme för både socialt umgänge och avkoppling. I dagsläget finns 3 sovrum men här finns möjlighet till ytterligare sovrum för den som önskar. Fin ekparkett i stora delar av bostaden samt laminatgolv i kök samt två av sovrummen.

Kök: Lantlig köksinredning med vita köksluckor och mörka bänkskivor i laminat samt fina överskåp i vitrin. Vitt kakel ovanför diskbänk och bänkar. Köket är utrustat med spis (Electrolux), spisfläkt (Husqvarna), kyl (Cylinda) och diskmaskin (Siemens). Spis och diskmaskin är utbytta 2015. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv.

Wc: Praktisk gäst-wc på entréplan med wc-stol och handfat, vitt kakel ovan handfat och på golvet ligger en beige plastmatta.

Duschrum: Rymligt duschrum på nedre plan som är utrustad med duschkabin, wc-stol och handfat med kommod. På golvet ligger en våtrumsmatta i beige och väggarna går i rosa toner.

Tvättrum: Tvättrum utrustat med tvättmaskin (-13, Wasco) och torktumlare. På golvet ligger en slitstark klinker i svart och vitt, generös förvaring i garderob med skjutdörrar samt arbetsbänkar.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare i souterräng

Byggnadsår

1947 ombyggt 1999

Uppvärmning

Bergvärmepump (-97)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 maj 2014
Energiklass: B
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Lättklinkerblock
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel
Fönster: 3-glas (2011)
Tak: Betongpannor

Övrigt

Från vardagsrummet på entréplan nås en stor balkong med gott om plats för olika möblemang. Skyddat västerläge med härlig kvällssol.
Från vardagsrum på nedre plan nås en rymlig altan i soligt söderläge.

Fastighetsbeteckning

Björnen 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 004 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 500 kr
VA: 8 092 kr
Renhållning: 1 900 kr
Försäkring: 3 512 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 052 000 kr, varav byggnadsvärde 714 000 kr

Summa pantbrev

1 378 000 kr

Tomt

Areal: 1 475 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 41/55

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Backabo

Backabo är ett bostadsområde ca 7 km utanför Karlskrona med strax över 400 hushåll bestående av villor, radhus, atriumhus och hyreslägenheter. Området angränsar till bostadsområdena Mariedal och Torskors samt fritidsanläggningen Telenor Arena Karlskrona.

Kommunikation

Bussförbindelser till Centrum, Lyckeby och Nättraby finns inom gångavstånd.

Närservice

I Rosenholm som ligger några kilometer bort finns förskola, Arenaskolan och Rosenholmskolan Sport College. I närheten finns även Sunnadalskolan och Friskolan Piggelinen F-9.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad