190
MED548C33F805244ED58651B04074F803C7

Trevlig enplansvilla med generös källarplan!Sjötorpsvägen 25 Lyckeby, Lyckeby

KlarlagtKommande®

Lyckeby, Lyckeby

Sjötorpsvägen 25


PRIS2 895 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

BIAREA

185 kvm

TOMTAREA

978 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

3 934 kr/månad

PRIS

2 895 000 kr

Trevlig enplansvilla med generös källarplan!

Välkommen till Sjötorpsvägen 25!

Nu kan vi presentera familjevillan med perfekt läge i Lyckeby. Bostadens bottenplan erbjuder ett större vardagsrum tillsammans med allrum, här är det stora öppna ytor med stora fönsterpartier som ger hög ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens inglasade veranda, här är en social yta där större utomhusmöbler och krukväxter rymmer. Det praktiska köket finner vi till vänster om allrummet, fullutrustat kök med vita skåpsluckor med bra arbetsyta. Vidare mot hallen hittas resterande utrymme med två mindre sovrum och ett större sovrum med generös inbyggda garderober. Det finns även ett äldre badrum med möjlighet att utöka ytan och gäst-wc till vänster om entrén.

Tar vi trappan ner finner vi bostadens fräscha gillestuga med golvvärme, hobbyrum som är utrustat med pilkastning, biljard- och pingisbord. I källarplanen finns även pannrum, större tvättstuga, ett badrum utrustat med dusch och toalett, bastu samt ett rymligt gästrum! Härifrån nås även bostadens verktygsförråd, matkällare och klädkammare. Ovanför finns ett extra rum som också kan nås utifrån, här är en perfekt utrymme för kontor eller separat yta för de som önskar privat utrymme utöver bostadshuset.

Familjevillan erbjuder en trevlig och insynsskyddad trädgård om 978 kvm, här finns en fiskedamm med belysning och utomhusbelysningar runt huset som ger en trevlig utomhusmiljö. På baksidan finns även möjlighet att bygga ett altandäck eller uterum då det idag finns en utgång från det stora sovrummet.

Tillhörande fastigheten hör carport och förråd. Fiber finns indraget till fastighetsgränsen som går att koppla på.

I Lyckeby bor ni i ett trivsamt område som både är barnvänligt samt naturnära. Köpcentret Amiralen och Slottsbacken är endast några minuters gångavstånd bort, här kan ni även hitta alla olika typer av service, vårdcentral, skola och förskola.

Bilder

MED548C33F805244ED58651B04074F803C7
MEDEFB2E7DE3B0D45F3B36175477329E3B4
MED079E071644084F8C94A24078CA8431B3
MED5528B17D5E724C268EA4C54D86CB0EFC
MED9F9F9EA67C7F4871A0CBD549FF93E1F5

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

122 kvm

BIAREA

185 kvm

TOMTAREA

978 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

3 934 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Den fina och inbjudande hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme. Med en stilren interiör, ekparkettgolv och ljusa tapeter, ger det en elegant och välkomnande atmosfär. Till vänster om hallen finns ett helkaklat gäst-wc. Vidare finns en större inbyggd garderob skjutdörrar med spegelglas för avhängning av ytterkläder och skor.

KÖK

Det praktiska köket är fullutrustat och hittas till vänster om hallen. Stilrent vita skåpsluckor, Kyl (2022) och frys, diskmaskin, spishäll och fläkt. Här finns plats för matbord och andra möblemang.

MATRUM/ALLRUM

Hela bostaden har hög ljusinsläpp tack vare den öppna och välplanerade planlösningen. Öppen och social yta med plats för större matbordsgrupper för bjudningar och middagar.

VARDAGSRUM

Ljust och vackert vardagsrum med ekparkett, perfekt för en stor soffgrupp med tillhörande mediamöbler.

BADRUM

Det rymliga badrummet hittas till höger om hallen. Här finns idag ett badkar, wc-stol, handfat med kommod. Det finns även möjlighet att utöka utrymmet om det så önskas. Våtrumsmatta, halvklinker och tapet.

GÄST-WC

Ett helkaklat gäst-wc från 2008, handfat med kommod och wc-stol.

SOVRUM 1

Det första sovrumrummet hittas i början av hallen. Här finns plats för en större säng, skrivbord eller andra möblemang. Parkettgolv och tapet.

SOVRUM 2

Vidare är det andra sovrummet. Större sovrum med plats för dubbelsäng, generösa garderober som är inbyggda med skjutdörrar med spegelglas. Härlig ljusinsläpp och här finns även en utgång till uteplatsen. Parkettgolv och tapet.

SOVRUM 3

Det tredje sovrummet hittas i slutet av hallen. Plats för en större säng och inbyggda garderober finns. Rummet passar även perfekt som ett kontorsrum som det används idag. Plastmatta och tapet.

NEDRE PLAN

Till höger om entrén finner ni en trappa ner till bostadens hemtrevliga källarplan som är i klinkergolv.

ALLRUM

Ni välkomnas till en öppen yta, här finns gott med plats för att möblera med större soffgrupper med tillhörande tv-bänk och andra möblemang. Klinkergolv med golvvärme. Här finns en öppen spis med kassett (ej i bruk).

HOBBYRUM

Vidare finner ni hobbyrummet som är en välplanerad och funktionell yta med gott om plats för hobbyprojekt och andra förvaring om det så önskas. Rummet erbjuder en praktisk och organiserad miljö.

GÄSTRUM

I gästrummet finns det plats för en dubbelsäng och andra möblemang.

PANNRUM

Bredvid gästrummet finns pannrummet. Här är en elpanna samt en äldre oljepanna som ej är i bruk.

TVÄTTSTUGA

Helkaklat tvättstuga som erbjuder en praktisk och funktionell miljö för tvätt och torkning. Utrustad med tvättmaskin och tvättbänk som gör hanteringen av tvätten smidig och effektiv.

BADRUM

Det helkaklade badrummet i nedre plan är, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns även en separat dusch i samma utrymme.

BASTU

Bastun hittar ni i anslutning till dusch och toalett. Bastudelen är trivsam och välutrustad del av bostaden. Här finns en bastuugn och träpanel som skapar en varm och avkopplande atmosfär. Rummet är smakfullt inrett med sittbänkar och en avkopplande belysning.

KONTOR/SOVRUM

Vidare finner ni bostadens avskilda utrymme en trapp upp ovanför förvaringsutrymmen. Rummet passar perfekt som ett kontorsrum för egenföretagare eller ett extra sovrum för en ungdom önskar ett eget ställe. Rummet har en egen ingång mot carporten. Parkettgolv och målade väggar.

VERANDA

Rymlig inglasade veranda med skjutdörrar ut mot trädgården, här finns det gott om plats för större matbordsgrupper, grill och andra möblemang. Perfekt utrymme för social umgänge under tidig vår eller sensommar kvällar.

Om området

Lyckeby är ett trevligt och modernt samhälle strax utanför Karlskrona med en intressant och rik historia.

Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967. Sevärdheter i Lyckeby är bland annat den ståtliga stenbron som korsar Lyckebyån samt ruinen efter Lyckå slott som försvarade den medeltida staden. Vid bron ligger den gamla kronokvarnen, som ingår i världsarvet Örlogsstaden Karlskrona. Lyckeby källa med ett karaktäristiskt pumphus från 1700-talet är ytterligare en sevärdhet.

I dag är Lyckeby en trevlig bostadsort med varierande bebyggelse samt ett handelscentrum med stora köpcentrum strax utanför den gamla bykärnan. Köpcentrumen heter Amiralen och Slottsbacken och erbjuder det mesta vad det gäller shopping.

KOMMUNIKATION

Mycket goda bussförbindelser med Karlskrona centrum.

NÄRSERVICE

I Lyckeby finns det mesta man kan behöva i form av närservice. Nybyggt gym, vårdcentral, Apotek, Restauranger mm. Även flera större matbutiker finns i närheten såsom Ica Maxi, Coop och Willys.
Flera skolor och förskolor finns i och kring samhället.

Ekonomi

EL

32 422 kr

VA

8 305 kr

RENHÅLLNING

2 340 kr

FÖRSÄKRING

4 144 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

47 211 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1972

UPPVÄRMNING

Vattenburen elpanna, braskamin, golvvärme i källare och våtrum

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-12-15

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

189 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

23 750 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare, betonghålsten

STOMME

Trä

FASAD

Tegel

FÖNSTER

2-glas kopplade

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Hattmurklan 2

ÖVRIGA BYGGNADER

Förvaringsförråd i anslutning till carport.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 094 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 398 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

441 000 kr

Tomt

AREAL

978 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1976-02-11)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Förmån: Avtalsservitut Ledning Mm, 10-IM1-85/13288.1
Förmån: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 10-IM1-78/3215.1

Viktiga dokument & länkar

El-kontroll - Sjötorpsvägen 25, 371 61 L
Sjötorpsvägen 25-ED+Rapp (2)
Sjötorpsvägen 25, 371 61 Lyckeby - Besik
VA-kontroll - Sjötorpsvägen 25, 371 61 L
Klarlagt
Kommande

Karta

Karlskrona Lyckeby

Sjötorpsvägen 25

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg