Johan Styrsvik

Hemma överallt i Karlskrona / Ronneby

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

Kontakta mig

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Karlskrona / Ronneby

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Johan Styrsvik är rätt person som mäklare. Han utstrålar en säkerhet samt att han älskar sitt jobb. En mäklare som är sig själv lätt att prata med. Man får förtroende för honom, som jag tycker är jätteviktigt. Är tillgänglig. Är mycket nöjd med Johan . "
Marta-Lena J2 dagar
Verifierad kund
"Vänlig och informativ. Vi fick vänta ganska länge på ngr dokument om de hade kommit snabbare hade jag gett 5 poäng."
Ulla S2 veckor
Verifierad kund
"Saklig och professionell. Mkt tillgänglig, väl påläst. Trevligt bemötande./"
Per-Ivar S2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Lösningsorienterat arbetssätt Rekommenderas varmt. "
Leif A3 veckor
Verifierad kund
"Klar o tydlig Mycket trevligt bemötande"
Carl Oscar Mikael D3 veckor
Verifierad kund
"Smidigt! Alltid tillgänglig, inga problem!"
Emma Marie J3 veckor
Verifierad kund
"Johan ger förtroende och arbetar snabbt och bra. Han har också bra kommunikation under hela processen."
Klas S3 veckor
Verifierad kund
"A professional that left no uncertainty in our purchase. We were able to make a quick decision and get the house we wanted because of Johan."
Jordan M3 veckor
Verifierad kund
"Johan är snabb, tillmötesgående och proffsig. Efter att vår mäklare blev sjukskriven för utmattningssyndrom och vår försäljning stod stilla hela sommaren kom Johan in och snabbt ryckte tag i alla trådar och fick lägenheten såld snabbt."
Annika F4 veckor
Verifierad kund
"Vi har bara bra att säga om Johan! Alltid tillgänglig och snabb på återkoppling. "
Ingela Lilian Margaretha A6 veckor
Verifierad kund
"Jag har enbart positiva saker att säga om Johan Styrsvik. Han är tydlig i kommunikationen, återkopplar snabbt vid frågor och är noggrann med dokumentationen. Han är väl insatt i bostadsmarknaden och jag har känt mej väl bemött från första stund. "
Inger Margareta H6 veckor
Verifierad kund
"Johan är tydlig och informativ i frågor där vi som lekmän är ovetande. Bra på att förklara juridiska termer och olika förfaranden i samband med husköpet. Vi uppskattar kommunikationen per sms, mail och telefon. "
Therese K6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, snabb kontakt. Påläst om huset och kunde området bra."
Hanna L6 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och lösningsorienterad, alltid med ett trevligt bemötande. Hjälpsam och upplevs kunnig."
Elisabeth Anna Jessica K7 veckor
Verifierad kund
"Saklig och rättfram. Inger förtroende."
Britt N8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och kommunikativ, kändes tryggt att sälja med Johan som mäklare. Han gjorde ett väldigt bra jobb med att sälja vår lägenhet. Rekommenderar. "
Louise W12 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra. Snabba svar och raka rör. "
MARCUS B12 veckor
Verifierad kund
"Finns alltid tillgänglig. Trevligt bemötande. "
Anneli Birgitta R15 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Johan som mäklare! Under första visningen märkte man att han var väldigt kunnig och kände till objektet väl. Han har även i övrigt varit väldigt bemötande och det har känts tryggt att det var just Johan som var mäklare. Man får intrycket att han inte bara är säljarens mäklare utan han är mån om dig både som säljare och köpare. Kontraktsskrivningen sköttes på ett bra sätt och Johan informerade både mig och säljaren om de olika villkoren. Som sagt, jag är mycket nöjd med Johan som mäklare! "
Sara P16 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012. Året 2015 fick jag pris för att vara HusmanHagberg Sveriges Äkta Passionerade Vinnare. Mitt mål i varje enskild försäljning är att få riktigt nöjda köpare & säljare, vilket jag fått pris för 2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020, och där Du som säljare ska få högsta möjliga betalt för Din bostad. Har under 10 år jobbat i Sollentuna kommun där jag varit en av kommunens absolut största mäklare under mina 5 sista år. Idag jobbar jag dels i min hemstad Karlskrona som vi har funnits i sedan 2012 där jag är född och uppvuxen, samt i Ronneby och även västra Blekinge, såsom Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Förutom att vara en av Sveriges mest rekommenderade fastighetsmäklare på HittaMäklare har jag fått diplom för att vara Sollentunas mest rekommenderade både 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 samt Blekinges mest rekommenderade mäklare för året 2022. Jag har under åren förmedlat över 700 bostäder på andrahandsmarknaden. Jag lever för mitt yrke och har tidigare arbetat inom försäljning vilket jag ser som en stor fördel. Jag är en driven affärsman och entreprenör som hoppas kunna hjälpa just Dig med Din nästa försäljning. Jag förmedlar både fastigheter och bostadsrätter. Jag bor tillsammans med min fru Sofie och hunden Buster i en villa. Ring och boka in mig för en kostnadsfri värdering för er villa, bostadsrätt, fritidshus eller tomt, om ni vill ha en av de bästa mäklarna hemma hos er.

Mina försäljningar

Johan Styrsvik

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0730-77 27 00

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Boka tid med Johan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg