230
MED47FD389D056F449B914D625A4595DE77

Östra Köpevägen 12 Korsanäs, Listerby

Korsanäs, Listerby

Östra Köpevägen 12


PRIS5 900 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

158 kvm

TOMTAREA

14 068 kvm

BYGGÅR

2010

DRIFTSKOSTNAD

4 206 kr/månad

PRIS

5 900 000 kr

Denna mångsidiga fastighet, för närvarande utformad som ett hästställe, erbjuder en fantastisk möjlighet till anpassning och kreativ omvandling. Vill man ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla sitt hästintresse går det att bygga till ytterligare boxar till de nuvarande 3. Beteshagen bakom stallet tillhör fastigheten och nuvarande ägare hyr ytterligare hage längre ner för gatan. Stallet, som för närvarande är anpassat för hästhållning, kan med lätthet omvandlas till en flexibel utrymmeslösning för olika ändamål. Stallet kan enkelt anpassas till att bli en bekväm och charmig AirBnB-enhet, vilket ger en unik och naturnära upplevelse för besökare. Alternativt kan utrymmet omvandlas för att stödja olika företagsverksamheter eller tjäna som ett stort garage och verkstad för dem med bilintresse. Övre plan på stallet är förberett för boende, något för kommande ägare att färdigställa.

När man träder in genom dörren till boningshuset får man en känsla av att ägare och tidigare ägare har varit pedanter. Allt känns väldigt nytt och fräscht. Det här huset är smart indelat i en social och en privat del. Sovrumsdelen mot östergaveln har eget badrum och utgör den privata delen medan köket öppnar upp sig till ett vardagsrum med stora fönster och högt i tak. Nivåskillnaden skapar en känsla av rymd och bidrar till den unika atmosfären. I denna del finns också en klassisk master bedroom-svit med walk-in-closet och ett exklusivt badrum.

När man kör in till huset möts man av pampiga grindstolpar och parkerar bilen framför dubbelgaraget (motordrivna portar) med vidbyggd caport samt extra plats för förvaring.

Fastigheten ligger placerad i en vacker del av Sveriges trädgård. Det finns oändliga möjligheter för er som gillar friluftsliv i och omkring området. Blekinges vackra kustband med städer som Karlskrona, Karlshamn och Sölvesborg ligger inom räckhåll. Man når Ronneby med dess vackra Brunnspark på ca 15 minuter, till Malmö/Köpenhamn tar det mindre än 3 timmar.

Fastigheten är förbesiktigad, ni hittar protokollet under "viktiga dokument".

Ta tillfället i akt och boka tid för visning.

Visningar

Vänligen boka er för visning!

2
mars | lördag
Kl 11:00 - 11:30
Anmälan krävs

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED47FD389D056F449B914D625A4595DE77
MED0D6A40B9B25E402BBD75176775A49578
MED3FEF976570DB4AB9AF4DCBFC29746B54
MEDEA20C0FC299B4BB284520A60565F457B
MEDA9070956FC6949A09BCA763BCAA93684

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

158 kvm

TOMTAREA

14 068 kvm

BYGGÅR

2010

DRIFTSKOSTNAD

4 206 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Beskrivning interiör

ENTRÉHALL
Inbjudande ingång via takklädd veranda. En möblerbar hall med plats för avhängning av ytterkläder och ytterligare förvaring i garderob med skjutdörrar. Klinker närmast ytterdörren och parkettgolv i resten av utrymmet.

KÖK/VARDAGSRUM
Köket är snyggt uppdelat i kök och matplats där det finns plats för ett större matbord i burspråk med fönster i tre riktningar. Köket är utrustat med ljusa köksskåp och lådfronter, ek-bänkskivor, och rostfria vitvaror inklusive fullhöjd kyl/frysskåp, spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Generöst med förvaringsutrymme i skåp och lådor, gott om arbetsyta och en rostfri diskbänk med dubbelho. Kakel bakom arbetsytor. En halvtrappa ner ligger vardagsrummet med imponerande takhöjd och stora fönster mot västergaveln. Framför kaminen kommer ni kunna koppla av och vila ögonen på de vackra lågornas dans med ett gott glas vin i handen. Det är så vi höjer livskvaliten på Östra Köpevägen. Från vardagsrummet har du tillgång till en solig och fin uteplats. Här finns också ett spabad när både muskler och sinne behöver mjukas upp.

MASTER BEDROOM
Här sover man kungligt och har tillgång till både walk-in-closet och helkaklat badrum med större badkar, wc och tvättställ med underskåp. Fönster för ljus och vädring.

I DEN MER PRIVATA DELEN MOT ÖST

SOVRUM X 3
I den mer privata delen mot östergaveln finns tre sovrum, alla med plats för dubbelsäng och förvaring i befintliga garderober.

ALLRUM
De tre sovrummen ligger i anslutning till ett allrum. Om barnen bebor denna del har de en naturlig mötesplats i detta rum. Dörr och väggar är ljudisolerade så vad som händer i denna del, stannar i denna del.

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med duschvägg, wc och tvättställ med över och underskåp.

TVÄTTSTUGA /GROVENTRÉ
Väl tilltagen tvättstuga med dusch, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättho och rikligt med förvaring i över och underskåp.

Om området

I området Korsanäs utanför Ronneby finns tillgång till utbildningsmöjligheter och naturupplevelser. Den närmsta skolan är Listerbyskolan, som omfattar klasserna från förskola till årskurs 6. För barnomsorg finns också förskolemöjligheter tillgängliga.

För de som gillar att utforska naturen och delta i fritidsaktiviteter erbjuds gott om möjligheter. Det finns många vandringsområden både vid Gö/Gökalv och Lindö Naturreservat. Vid Millegarne finns även en fin badplats med en lång sandstrand och grunt vatten, vilket gör platsen till en trevlig plats för avkoppling och bad. Området ger därmed möjlighet till en aktiv och naturnära livsstil.

Ekonomi

EL

28 738 kr

VA

11 763 kr

RENHÅLLNING

3 512 kr

VÄG, SAMF

500 kr

SOTNING

519 kr

FÖRSÄKRING

5 436 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

50 468 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

6

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Vattenburen golvvärme via bergvärme, FTX och braskamin.

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-10-26

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

51 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

101 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

16 738 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Regelstomme av trä

FASAD

Träpanel

FÖNSTER

Isolerglasfönster

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Sadeltak klätt med betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Styrsvik 7:14

ÖVRIGA BYGGNADER

Stallbyggnad byggd 2022-2023 med tre boxar, uppvärmd sadelkammare med varmvatten, tvättmaskin och torkskåp. Övervåningen går bra att inreda till boendedel. Bottenplattan är isolerad om man vill göra om stall till boendemiljö.

Det finns en grävd brunn för bevattning.

Dubbelgarage med vidbyggd carport och förrådsutrymme. Hönshus finns också en bit nedför vägen.

Möjlighet till båtplats genom gemensam bryggförening.

ÖVRIGT

Möjlighet till båtplats genom gemensam bryggförening.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 543 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 985 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 098 000 kr

Tomt

AREAL

14068 kvm

TOMTBESKRIVNING

Lättskött tomt med öppan ytor, gräsmatta och planteringar.

UTEPLATS

Uteplatsen mot väster är en mysig plats, delvis under tak, med ett befintligt bubbelbad som förhöjer upplevelsen. Idealisk för avkoppling och socialt umgänge med skydd mot väderleken. Dessutom erbjuder platsen en fantastisk vy där man kan se solen gå ner bakom stallet.

PARKERING

Plats för flera bilar framför dubbelgarage och runt stallet.

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Ronneby Styrsvik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Ronneby Styrsvik GA:2 ändamål: Vägar
Förmån: Avtalsservitut: Va-Ledningar, 1081IM-14/1918.1
Förmån: Officialservitut Väg, 10-LIS-1015.1

Karta

Ronneby Korsanäs

Östra Köpevägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg