Dimgatan 2

Bilder

  • Såld!

Dimgatan 2 , Hässlegården , Karlskrona

Längst ner på lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni detta fina radhus med lättskött hörntomt. Fint skick med tre stora sovrum, fint kök och två generösa sällskapsutrymmen. Underbar baksida i västerläge med gott om plats för att umgås.
Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till flera förskolor, skola (F-6), lekplatser, fina promenadstråk samt mataffär och köpcenter. Gångavstånd till busshållplats som trafikeras flera gånger i timmen.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

131 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
131 kvm
Biarea:
70 kvm
Tomtarea:
332 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
2 711 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

131 kvm

Biarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Hässlegården och Dimgatan 2!

Längst ner på lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni detta fina radhus med lättskött hörntomt. Fint skick med tre stora sovrum, fint kök och två generösa sällskapsutrymmen. Underbar baksida i västerläge med gott om plats för att umgås.
Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till flera förskolor, skola (F-6), lekplatser, fina promenadstråk samt mataffär och köpcenter. Gångavstånd till busshållplats som trafikeras flera gånger i timmen.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Här finns en garderob för extra förvaring och rakt fram finner vi tvättrummet med ytterligare förvaringsmöjligheter. Till vänster finner vi ett av de tre sovrummen. Detta är generöst i storlek och har gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Rakt fram finns ett stort allrum med gott om plats för mysig soffhörna med tv-möbel och läshörna. Kvar på entréplan finns ett stort förråd och duschrum samt garage som nås både utifrån och via tvättrummet.
Trappan upp leder oss vidare upp till det övre planet där vi hittar två generösa sovrum, båda med gott om plats för dubbelsäng och det ena har även utgång till den härliga uteplatsen på baksidan.
Köket ligger direkt till vänster om trappan. Detta är ljust och fräscht med fin köksinredning i vitt och vitt kakel ovanför bänk. Här är gott om både förvaring och arbetsyta samt plats för matbord vid fönster.
Vardagsrummet finner vi till höger om trappan och även detta är rymligt. Här finns gott om plats för en större soffgrupp med tv-möbel samt matplats längst ner vid ett större fönsterparti. Härifrån nås även baksidan med dess uteplatser.
Kvar på övre plan finns nu endast det större badrummet och en klädkammare.

Sammantaget ett mycket fint hus med underbar hörntomt. Genomgående ljusa ytskikt med vita väggar och enstaka fondväggar. Fin ekparkett i sovrum, trapphall och kök samt originalparkett i vardagsrum.

Kök: Fint kök med vit skåpsinredning och gott om både förvaring och arbetsyta. Fullt utrustat med spis med glashäll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Vitt kakel ovanför bänk och bänkskiva i grå laminat. Fin ekparkett på golv och ljusa väggar med fin fondvägg i ljust mönster. Gott om plast för ett större matbord vid fönster.

Duschrum: Duschrum på övre plan med grön våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. Utrustat med badkar, wc-stol och handfat.

Duschrum: Duschrum på entréplan med våtrumsmatta i beige och väggar i brunt. Utrustat med duschhörna, wc-stol och handfat.

Tvättrum: Praktisk tvättavdelning på entréplan som även har ingång till garage. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Samsung - 15) samt torkskåp (Futurum). Här finns även en garderob, upphängning för tvätt samt värmepannan. På golvet ligger en grön våtrumsmatta och väggarna är vita.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla i souteräng

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump (-13)

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 maj 2012
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong/trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Siporex Lättbetong
Tak: Betongpannor

Övrigt

På framsidan finns en mysig stenlagd uteplats i anslutning till entrén. Gott om plast för möblemang och diverse planteringar.
Insynsskyddad baksida med grönområde längs ena gaveln. Här finns gott om plats för både matbord och loungedel med sol- och vilostolar.
Baksidan som ligger i västerläge erbjuder sol i stort sett hela dagen och det stora trädäcket i olika etage och ribbstaket ger en härlig ombonad känsla. På baksidan finns även en förrådsbod och en lekstuga med tillhörande uteplats för de allra minsta.

Fastighetsbeteckning

Gråvädret 16

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med förrådsdel som även nås från tvättrummet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 537 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 484 kr
VA: 8 447 kr
Renhållning: 2 289 kr
Försäkring: 4 317 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel. Utöver driften betalar nuvarande ägare 5 448 kr för larm.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 106 000 kr, varav byggnadsvärde 850 000 kr

Summa pantbrev

1 295 000 kr

Tomt

Areal: 332 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Hässlegården

Hässlegården är ett bostadsområde beläget ca 9 km norr om Karlskrona. Området är omgärdat av bokskog med vackra vandringsleder och motionsspår. Härifrån har man gångavstånd till Bastasjön och friluftsområdet. I området finns två förskolor, varav en med montessori-inriktning. I Spandelstorp beläget ca 1 km söder om Hässlegården finns en mellanstadieskola.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till centrum med buss som går var 20:e minut samt även kvällar och helger.

Närservice

I Spandelstorp beläget ca 1 km söder om Hässlegården finns en Icabutik. Till Amiralen och Slottsbacken köpcenter är det ca 4 km.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad