Kalle Fritzes Väg 20

Bilder

  • Såld!

Kalle Fritzes Väg 20 , Knösö , Karlskrona

Här finner ni ett mycket fint enplanshus som det senaste åren renoverats till yttersta toppskick med känsla för både stil och smak. En tillbyggnad har gjorts i vinkel så nu finns här fyra rejäla sovrum varav ett Master-bedroom med stora härliga fönsterpartier och utgång till trädäck i västerläge.
Genomgående fina och klassiska materialval av god kvalitet, snyggt och arbetsvänligt kök med generösa arbetsytor och mängder med förvaring. Öppen planlösning mot vardagsrum och öppet ända upp i nock.
Nytt värmesystem och vattenburen golvvärme i hela huset, fiber indraget via Affärsverken och endast ett stenkast ner till fina Bengtsaviken där egen båtplats finns.
Här bor du bekvämt och bra i ett barnvänligt område med närhet till fina grönområden, badplats, lekpark, förskola, busshållplats och köpcenter.

127 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
127 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 030 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
2 338 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

127 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Knösö och Kalle Fritzes väg 20!

Här finner ni ett mycket fint enplanshus som det senaste åren renoverats till yttersta toppskick med känsla för både stil och smak. En tillbyggnad har gjorts i vinkel så nu finns här fyra rejäla sovrum varav ett Master-bedroom med stora härliga fönsterpartier och utgång till trädäck i västerläge. Genomgående fina och klassiska materialval av god kvalitet, snyggt och arbetsvänligt kök med generösa arbetsytor och mängder med förvaring. Öppen planlösning mot vardagsrum och öppet ända upp i nock. Nytt värmesystem och vattenburen golvvärme i hela huset, fiber indraget via Affärsverken och endast ett stenkast ner till fina Bengtsaviken där egen båtplats finns.
Här bor du bekvämt och bra i ett barnvänligt område med närhet till fina grönområden, badplats, lekpark, förskola, busshållplats och köpcenter.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Generösa förvaringsmöjligheter i garderober samt en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Direkt till höger finner vi tvättavdelningen med groventré. Här finns, förutom den nya frånluftsvärmepumpen, gott om plats för ytterligare avhängning, generös arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare.
I direkt anslutning till vänster från hallen sett finner vi det ena duschrummet. Detta är rymligt och helkaklat i snygga och stilrena materialval.
Rakt fram finner vi sovavdelningen tillsammans med ytterligare ett badrum som är utrustat med både dusch och badkar. Här finns fyra sovrum vara två är generösa i storlek och rymmer med lätthet en dubbelsäng. Master-bedroom finner vi längst bort och detta är tillbyggt under 2016. Öppet upp i nock och stora skjutbara fönsterpartier ut mot trädäck och trädgård. Här finns gott om plats för dubbelsäng och längs ena väggen finns en stor garderob med skjutdörrar.
Kvar har vi kök och vardagsrum som vi hittar till vänster från entrén. Öppen och modern planlösning och även här är det öppet upp i nock vilket ger en otrolig rymd. Köket, som består av en väl tilltagen köksö, erbjuder förutom extra sittplatser och förvaring, en extra stor induktionshäll, rejäl diskho samt diskmaskin. Vid sidan av högskåpen finns ytterligare bänkyta med en mindre ho. Gedigen maskinpark med kyl och frys från Asko samt ugn och micro från Bosch.
Vardagsrummet har gott om plats för en rejäl soffa med tv-möbel och rummet delas fint av med ett större matbord där man med lätthet kan duka upp för 6-10 personer.

Sammantaget en mycket fin villa helt redo att flyttas in i. Materialval av hög kvalitet såsom plankgolv i kvistad ek från Kährs och stora skjutbara glaspartier från både vardagsrum och sovrum.
Lättskött trädgårdstomt med plats för lek samt stort trädäck med vindskydd i soligt läge. Via en stig på baksidan nås Bengtsaviken där egen båtplats finns.

Kök: Stilrent och fullt utrustat kök med inredning från Epoq i vitt och valnöt samt maskinpark av hög kvalitet. Två kombinerade kyl/frys (Asko -15), diskmaskin (Asko -15) extra stor induktionshäll (Witt -15) kolfilterfläkt (Thermex -15), inbyggnadsugn och mikro (Bosch -16). Skåpsinredning i valnöt samt vitrinskåp med frostat glas och gedigen köksö i praktisk avonite som rymmer både sittplatser och förvaring.

Badrum: Stort badrum som renoverades 2015. Utrustat med både badkar och dusch samt dubbla handfat med kommod, spegelskåp med infälld belysning och vägghängd wc-stol. På golvet ligger en gråmelerad klinker och väggarna är kaklade i vitt med svart glasmosaik i duschzon och i fönsterram. Spotlights i tak samt vattenburen golvvärme.

Duschrum: Helkaklat duschrum som renoverades 2016 med stilrena färg- och materialval såsom grå klinker och vitt kakel. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, handfat med kommod samt wc-stol. Spotlights i tak och vattenburen golvvärme.

Tvättavdelning: Groventré med tvättavdelning som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, båda från 2014. Prakisk arbetyta samt ho. Slitstark klinker på golv och målade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1990 tillbyggt 2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk från/tilluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 oktober 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 44 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund, betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stort trädäck som löper runt stora delar av bostaden. Utgång från köksdel samt vardagsrum och Master-bedroom.

Fastighetsbeteckning

Gubben 2

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett friliggande garage med förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 058 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 292 kr
VA: 8 100 kr
Renhållning: 2 070 kr
Försäkring: 5 196 kr
Övrigt: 400 kr

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel. Kostnad övrigt innefattar båtplats som innehas med nyttjanderätt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 649 000 kr, varav byggnadsvärde 970 000 kr

Summa pantbrev

3 315 000 kr

Tomt

Areal: 1 030 kvm

Tomtbeskrivning

Lättskött plan trädgårdstomt med enstaka fruktträd och generös gräsyta med plats för lek.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Officialservitut: Vattenledning expropriation, 10-IM1-54/3341
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 10-IM1-56/3189

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad