Brunnehagen 14

Bilder

  • Såld!
  • Gavelläget släpper in massor med ljus!
  • Lummig omgivning i rakt sydvästläge = massor med sol!
  • Fräscht badrum med tvättmöjligheter!
  • Högst uppe på bortre hörnet har vi bostaden!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Brunnehagen 14 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Välplanerad minitvåa i gavelläge med stor inglasad balkong i insynsskyddat västerläge! Ljus bostad med fönster åt två håll, stambytt badrum med tvättmaskin, sovrum som rymmer större säng och en planlösning som går att ändra till flera olika lösningar! Stabil Riksbyggen förening som gjort många stora renoveringsposter de senaste åren.
Ring Jonas Lindquist för mer information!

43,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 973 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
433 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna tilltalande minitvåa med gavelläge i sydväst och en utbyggd och inglasad västerbalkong med lummig utsikt över trädtopparna. Perfekt avvägd planlösning där du får plats med detta mesta på de 43,5 kvm utan att det känns trångt. Lite unikt för dessa bostäder i föreningen är att få väggar är bärande så flera spännande planlösningar kan erbjudas för den som vill ändra på det. OBS! Bostaden är hos föreningen registrerad som en 1:a och kan aldrig där klassas som en 2:a.

Hall

Bostadens hall erbjuder plats för avhängning och ett litet möblemang vid entrén. Tar vi oss lite längre in finns här en garderobsvägg bestående av tre garderober. Golvet består av en ljus plastmatta och väggarna är vita.

Kök

Köket är ljust och har härligt ljusinsläpp från vardagsrum och balkong. Här är det halvöppen planlösning med kontakt mot vardagsrummet, detta kan enkelt göras om till bardisk om man hellre vill det. Väggen mot köket är inte bärande så vill du hellre ha ett öppet kök med vardagsrum går det alldeles utmärkt att bygga om till det. Köksinredningen är ljus med vita luckor, ljus bänkskiva, vitt kakel, ljust laminatgolv och vita väggar. Utrustningen består av kyl och frys, spis med ugn samt fläkt.

Balkong

Från köket nås bostadens härliga balkong belägen åt väst med fri utsikt över grönområde. Balkongen är nyligen utbyggd och inglasad och blir stora delar av året ett extra rum för njutning och sällskap! Här finns solen från lunch till långt in på kvällen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har ett bra ljusinsläpp från fönster åt syd. Här får en större soffgrupp med tv möbel plats om man så önskar och flera möbleringsalternativ finns. Golvet består av ljus plastmatta och väggarna är tapetserade ljust.

Sovalkov

Sovalkoven med fönster rymmer en mindre dubbelsäng och visst möblemang vid behov. Även här ligger en plastmatta på golvet och ljusa väggar. Alkoven har stora möjligheter till förändring då väggarna inte är bärande eller varför inte sätta in en skjutdörr så blir här ett mer avskärmat rum.

Badrum

Mitt i bostaden finner du ett stilrent, helkaklat badrum från stambytet 2012. Här ligger grå klinker på golvet och på väggarna sitter vitt kakel med en matchande grå dekorrand. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och handdukstork samt tvättmaskin. Här finns även skön golvvärme att värma fötterna mot.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 973 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Enhetsmätning på el och varmvatten. Kommer tillsammans med månadsavin från Riksbyggen.

Andel i föreningen

0,15207%

Andel av årsavgiften

0,17414%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Balkong
Bostaden har en härlig inglasad balkong belägen åt väst med sol från sen lunch till sen kväll.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö och det ska finnas lediga platser enligt Riksbyggen.

-TV/Internet
Föreningen erbjuder kabel-tv från Canal Digital med deras grundutbud. Vill man ha fler kanaler besök deras hemsida. Bredband levereras även det av Canal Digital eller via fiber från Bredbandsbolaget.
Besök: www.canaldigital.se och www.bredbandsbolaget.se för mer information.

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan bredvid entrén.

-Övrigt

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.

Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.

Cykelrum finns inom föreningen.

Bastu finns inom föreningen.

Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida:
http://www.tuve6.se/

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad