Sven-Agne Larssons väg 7

Bilder

  • Såld!

Sven-Agne Larssons väg 7 , Centrala Hisingen , Göteborg

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a om 35 m² med härlig balkong i soligt sydläge! Den smarta planlösningen gör att du blir av med sängen utan att det tar upp för många av dina kvadratmetrar och det kan lätt göras om till en mini-tvåa! Bo med närhet till natursköna Keillers Park och Ramberget som bjuder på fantastiska vyer. Gångavstånd till Wieselgrensplatsen med dess stora utbud av service samt kommunikationer som tar dig till Nordstan inom 10 min!

35 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 785 kr värme, vatten, kabel-TV, bredband. Obligatorsikt tilläg för EL med 150 kr/mån tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1133
Byggår:
2014
Driftskostnad:
125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

På Centrala Hisingen finner ni denna mysiga lägenhet med genomgående ljusa väggar och fint ljusinsläpp. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns Wieselgrensplatsen med dess stora utbud av service.

Väl inne i bostaden möts du av en genomtänkt planlösning. Genomgående vita väggar och golv i antingen stilren klinker eller ett snyggt laminatgolv. Kvadratsmarta lösningar och stora fönsterpartier i kombination med en stor balkong gör att lägenheten känns rymligare än sina 35 kvm. Du välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning i form av en stående garderob eller om det inte räcker till så tar du direkt vänster och gör entré i bostadens generösa klädkammare.

Allrummet är ljust och luftigt och utan problem ryms en soffhörna med tv-möbel samt extra förvaring om det skulle behövas. Sovalkoven gör att du blir av med sängen utan att det tar upp för många av dina kvadratmetrar och det kan lätt göras om till en mini-tvåa (se planritning). Det stora fönsterpartiet gör att rummet badar i ljus.

Köket är lättarbetat med bra bänkskiva i mörk högglansig laminat och diskho i slittåligt aluminium. Köksinredningen går i vitt med silvriga handtag och vitt kakel ovan bänkskivan. Utrustat med kombinerad kyl/frys (elektro helios, 2014), en hällspis (elektro helios, 2014), inbyggd micro (Electrolux, 2014) samt en fläkt (Franke, 2014). Samtliga vitvaror är i vitt utförande. Plats för matbord och tre till fyra stolar invid fönstret. Från köket når du även bostadens extra rum, möblerbara balkongen i söderläge med fri sikt, där solen gör dig sällskap stora delar av dagen - sola, chilla och njut!

Det rymliga badrummet är stilrent och helkaklat i vitt och svart. Utrustat med wc, tvättställ med tillhörande kommod, vägghängt skåp, belyst spegel samt en dusch med skjutbara duschväggar i glas.

Detta är en lägenhet att trivas i och som bara är att flytta rakt in i.

För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.

Varmt välkommen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

2 785 kr värme, vatten, kabel-TV, bredband. Obligatorsikt tilläg för EL med 150 kr/mån tillkommer.

Driftskostnad

1 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,69%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

TOLERED 191:1

Förening

Namn

Brf Bjurslättspark Hisingen

Om föreningen

Brf Bjurslättspark Hisingen bildades 2013 och är belägen på Sven-Agne Larssons väg 1, 3, 5 och 7 i Göteborg. I Bjurslättspark har Botrygg byggt 88 nya bostadsrätter. Inflyttning skedde i februari-maj 2014. Föreningens fastigheter består av fyra flerbostadshus om 4 våningar med 88 lägenheter och 0 lokaler. Bostäderna fördelas på 24 st 1:or om 35kvm, 24 st 2:or om 43-59kvm, 36 st 3:or om 65-85 kvm samt 4 st 4:or om 73,5 kvm.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

88

TV och Bredband

TV levereras av ComHem, grundutbudet ingår. Internet 50 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Parkering

Under husen finns ett garage för de boende. Finns ledigt, 950 kr/mån. Förutom detta finns även en utomhusparkering för 450 kr/mån. Finns ledigt. MC parkering i garage 425 kr/mån, finns ledigt.

Renoveringar

2014 - Plantering av häckar och träd.
2015 - Uppsättning av staket runt uteplatser på markplan (detta har bekostats av varje medlem på egen hand).
2016 - Utförande av 2-årig garantibesiktningen och vissa åtgärder.

Ekonomi

Ekonomisk förvaltare är Botrygg AB. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Obligatoriskt tillägg för el med 150 kr/mån tillkommer.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Gemensamma utrymmen i föreningen är miljöhus samt en återvinningsstation, gemensam tvättstuga, barnvagnsrum samt cykelrum. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad