Brunnehagen 17

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 17 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har vi en unik och oerhört läcker mini-tvåa i markplan till salu! Denna ovanliga bostad är genomgående i fint skick men det bästa är ändå den stora insynsskyddade uteplatsen i västerläge (kvällssol) med ett stort trädäck. Runt trädäcket finns yta för odling innan häcken tar vid om man önskar det. Bostaden nås utan ett enda trappsteg och du har även förråd och tvättstuga i samma plan. Snabbt tillträde möjligt för dig som vill njuta maximalt av uteplatsen i sommar!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 033 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
0
Byggår:
1971
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna mysiga minitvåa i markplan som präglas av ett härligt ljusinsläpp från fönstren åt väst och den fantastiska uteplatsen med sol från lunch till kväll. Genomgående bra skick och bara att flytta in. Här erbjuds ett snabbt tillträde så du kan njuta av sommaren på uteplatsen! Obs, lägenheten är registrerad som en etta hos föreningen men disponeras idag som en tvåa med ett riktigt sovrum.

Hall

Bostaden nås utan ett enda trappsteg och du har även förråd och tvättstuga i samma plan. Hallen erbjuder bra med förvaring via de flera skjutdörrsgarderoberna. Direkt till vänster nås bostadens badrum och på golvet ligger praktisk ljus klinker som flyter vidare in i köket. Väggarna är målade i vitt.

Kök

Köket är stilrent och utrustat med allt du behöver för att lyckas med matlagningen. Här finns utrymme för mindre matbord och fönstret åt väst släpper in härligt ljus. Köksinredningen är ljus med vita luckor, vitt kakel och en bänkskiva i ek. Utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin, dubbelho samt kombinerad kyl och frys. På golvet ligger samma klinker som i hallen och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum

Vardagsrum med fönsterparti och utgång till uteplats åt väst. Här ryms stor soffgrupp med tillhörande tv-möbel och med lite finess även matbord. På golvet ligger ljus laminat och väggarna är målade vitt.

Uteplats

Genom altandörren tar ni er ut till den soldränkta uteplatsen i bästa västerläge med sol från sen lunch fram till kväll. Uteplatsen består av ett stort trädäck om cirka 14 m² med lite gräs runtom. Allt omgärdat och insynsskyddat av häckar och buskar. Vill du så går är ute att odla egna grönsaker och växter, bara din fantasi sätter gränserna. Garanti är i alla fall att här kommer många härliga dagar och kvällar att spenderas med dina vänner.

Sovrum

Sovrummet är perfekt planerat med en praktisk skjutdörr för att inte skapa onödiga ytor. Här ryms en dubbelsäng och annat möblemang som skrivbord eller byrå. På golvet ligger ljus laminat och väggarna är vita.

Badrum

Badrummet är ljust och stilrent med härligt ljusinsläpp även här från fönstret åt väst. Grå klinker på golvet och vita kaklade väggar med en matchande grå dekorrand. Inredningen består av kommod med handfat, belyst spegelskåp, vägghängd toalett samt duschhörna med vikbara väggar i glas. Här finns också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare när ni inte vill nyttja föreningens tvättstuga som ni når genom källargången precis utanför bostaden. Badrummet renoverades vid föreningens stambyte under 2012-13. Varmt välkomna att boka in er för en visning av denna fantastiska pärla!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 033 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,16087%

Andel av årsavgiften

0,1768%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Lägenheten är registrerad som en etta hos föreningen men disponeras idag som en tvåa med ett riktigt sovrum.

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Uteplats
Bostaden har en stor uteplats belägen åt väst med sol från lunch till sen kväll.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan, samma plan som bostaden.

-Tvättstuga
Ligger i samma hus, nås via källargången så du behöver inte gå ut.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad