Brunnehagen 192

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 192 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Tvåvånings radhus till salu i populära Brunnehagen! Här erbjuds uteplats i två väderstreck - kvällssolen lyser upp den stora altanen på entrésidan och förmiddagssolen värmer baksidans altan samt gräsmatta. I entréplan finner ni de sociala ytorna så som kök och ett stort vardagsrum och på övre plan finns idag tre stycken sovrum, med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum. Huset ligger i ett lugnt, barnvänligt läge utan biltrafik och garage i länga ingår!

118 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
7 056 kr
Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
227,7 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
1 077 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

I Tuves populära område finner ni detta tvåvåningsradhus! Välvårdat och med stora sociala ytor, dubbla altaner och upp till 4 sovrum gör att detta hus passar både den stora och lilla familjen. Här är nära såväl till vacker natur i bl.a. Hisingsparken samt serviceutbud vid Tuve torg. För transporter finns också alternativ; dels ingår en garageplats i länga, dels stannar bussen strax utanför!

Framsida

Näst längst ut på huslängan, nära garageplatsen, når ni Brunnehagen 192. Med sin stora träbelagda altan omgärdad av staket, kliver ni in i ert eget lilla krypin genom grinden. Här öppnar sig den stora altanen upp där både loungemöblemang samt matplats ryms med lätthet. Här avnjuts kvällssolen avnjuts som bäst!

Hall

Stig på! Här möts ni av en rymlig hall som erbjuder bra avhängning åt ert vänster. Lättskött klinkergolv med härlig golvvärme som snabbt torkar upp efter blöta skor.

Kök

Klassiskt kök i ek som ger en lantlig och hemtrevlig känsla. Svart, stilrent kakel bryter snyggt av överskåpen mot de generösa bänkytorna. Detta fina kök är enkelt att lacka om till vitt för en mer modern touch. Köket erbjuder plats för ett matbord för 4-6 personer invid fönstret. Utrustningen är fräsch med ny kyl samt frys i fullhöjd, diskmaskin samt spis med häll. På golvet ligger ljus laminat och väggarna är vita.

Vardagsrum

Vardagsrummet i vinkel är stort och ljust tack vare det stora fönsterpartiet ut mot altanen. Detta ljus möts man av redan när man står i entrén! Här, i husets största rum, ryms större tv-möblemang, kontorsplats samt matsalsbord för 4-6 personer. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita med en fondtapet bakom soffmöbeln. Det är här ifrån ni når baksidan med altan och stor gräsmatta.

Baksida

Med en av områdets största tomter, finns här en stor gräsmatta samt en väl tilltagen, träbelagd altan där ett stort matbord gör sig väl till pass, för visst smakar väl allt lite bättre utomhus? Önskas lite svalkande skugga över altanen, finns här en stor markis att dra ut.

Toalett

Under trappen ligger den helkaklade toaletten där vitt kakel möter grönt. Utrustningen här är WC och handfat med vägghängd spegel ovan.

Tvättstuga

Bostadens tvättstuga finner man direkt till höger från entrén. Här är praktisk våtrumsmatta och utrustningen består av tvättmaskin (-16) samt varmvattenbredare. Dessutom finns härbra förvaring via hyllor med arbetsbänk nedan.

Övre hall

På övervåningen möts du av den övre hallen som förgrenas till de övriga rummen. Till vänster ovan trappen är idag ett allrum, som enkelt kan göras till ytterligare ett sovrum om det skulle önskas. Här är väggarna vita och på golvet ligger fint laminat.

Sovrum 1

Rakt fram från trappen möts ni av ett rymligt sovrum med bra förvaring via skjutdörrsgarderob med snygga spegeldörrar. Här finns plats för en större säng med tillhörande möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

Sovrum 2

Nästa sovrum är i motsvarande storlek och rymmer säng med tillhörande möblemang. Här finns plats för att sätta in garderober om så önskas. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna pryds av ljus tapet.

Sovrum 3

Bostadens tredje sovrum är rymligt och ljust tack vare det stora fönstret. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaringen sköts via tre garderober direkt till höger. På golvet ligger mörk laminat och väggarna här är vita.

Badrum

Badrummet är helkaklat utrustat med skön golvvärme. Här sätts guldkant på rummet med härligt ljusinsläpp via en takkupol. Utrustningen består i övrigt av: duschkabin, WC, handfat med kommod och belyst överhängd spegel.

Klädkammare

Mittemot badrummet nås den stora klädkammaren som idag används som förråd. Rymlig med plats att hänga kläder på båda sidor.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 mars 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Fasadbyte 2010-2011
Ny kyl samt frys 2017

Fastighetsbeteckning

Tuve 50:52

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad vid entrén om cirka 10m².

Mindre redskapsbod på baksidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

12 929 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 2 929 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. Samfälligheten: Avgiften är 2900 kr/kvartal varav 800kr är för garaget. Betalas kvartalsvis.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 669 000 kr, varav byggnadsvärde 842 000 kr

Summa pantbrev

1 395 000 kr

Tomt

Areal: 227,7 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

En av områdets största tomter med stora altaner på vardera sida av huset. Den första är vid entrén belägen åt väst. Den andra nås från vardagsrummet och är belägen åt öst. Här kan skön markis fällas ut över uteplatsen och insynen minskas tack vare häcken framför.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:10

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad