Sannegårdsgatan 30

Bilder

  • Såld!

Sannegårdsgatan 30 , Eriksberg Sannegårdshamnen , Göteborg

Inom kort har ni chansen att förvärva en härlig penthouse 3:a i Sannegårdshamnen. På våning 5 av 5 finner ni denna pärla som har en bländande utsikt takåsarna med Göteborg i skyline. Här får ni både stor balkong och takterrass sol från morgon till sen kväll. Allt välpaketerat i en välmående Riksbyggeförening, Kajpromenader och Citylivet väntar runt knuten!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 798 kr inkl värme, VA, D-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5262
Byggår:
2009

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Marbodalkök med rostfria vitvaror från Electrolux. Vita släta luckor med gråmelerad bänkskiva samt svart kakel som stänkskydd. infälld spishäll, inbyggd ugn och micro samt två stycken kombinerade kyl/frys.

Badrum

Helkaklat badrum, mörkgrått klinkers samt vitt och ljusgrått kakel med vit fondvägg. Handfat, wc, badkar, handdukstork och komfortgolvvärme. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Maskinpark från Electrolux.

Övriga lägenheten

Genomgående parkett med vitmålade väggar och inslag av ljusa tapeter.

Välkommen till en härlig penthouse-3:a i Sannegårdshamnen med fantastisk utsikt! Denna genomgångslägenhet är belägen en våning högre än omkringliggande hus, vilket erbjuder ett helt insynsskyddat boende med utsikt över Göteborg. Med en takterrass och en balkong i olika väderstreck, 18 + 8 kvm, kan ni med vänner njuta av solen hela sommaren. Genomgående ekparkett i lägenheten och vitmålade väggar med inslag av ljusa tapeter.

Vi börjar vår rundtur i hallen! Här finns både avhängningsyta och garderob som tillsammans rymmer alla era ytterkläder.

I anslutning till hallen ligger badrummet, helkaklat med antracitklinkers och vita väggar med en ljusgråa fond vägg. Här hittar ni vägghängd-wc, handfat, ett badkar samt en handdukstork. Det finns också en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta med överskåp. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i form av tre garderober och ett badrumsskåp.

Till höger om badrummet ligger ett av lägenhetens två sovrum. Här ryms en dubbelsäng tillsammans med de tre garderober som finns på plats. Från sovrumsföntstret har ni en smäktande skyline över sannegårdshamnens takåsar hela vägen in till masthuggskyrkan och city.

Från hallen fortsätter vi in till vardagsrummet. Här finner vi ett ljust, volymiöst rum som har plats för både en stor soffgrupp och tv-bänk om så önskas. Från vardagsrummet når vi den stora terrassen om ca 18kvm som har ett soldränkt västerläge. Terrassen kan möbleras på en mängd olika sätt. Låt fantasin flöda!

Vidare från vardagsrummet på er vänstra sida når vi köket som kommer från Marbodal med rostfria vitvaror och vita släta skåpsluckor. Arbetsbänken är ljusgrått melerat laminat med underlimmad ho, över den sitter ett stänkskydd i svart blankt kakel. Köket erbjuder mycket förvaring och bra arbetsytor. Här finns induktionsspis, inbyggd ugn och micro samt kyl/frys i fullhöjd. Dessutom finns det plats för en stor matgrupp för 6-8 personer. Från köket nås balkongen som har en fri utsikt över takåsarna och som fortsätter bort över älven till centrum och Masthugget.

I anslutning till vardagsrummet ligger också det andra sovrummet. Här har ni ett underbart ljusinsläpp från stora fönster mot takterrassen, ingen insyn samt enastående förvaring i en praktisk klädkammare.

Är detta er kommande drömbostad? Kontakta mäklaren redan nu för visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 798 kr inkl värme, VA, D-TV (grundutbud)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 42:2

Övrigt

En balkong i om ca 8 kvm österläge.

En takterrass om ca 18 kvm i västerläge

Källarförråd om ca 10kvm

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Ångaren India

Om föreningen

Brf Ångaren India är belägen i Göteborg och består av 85 lägenheter och två lokaler fördelade i tre hus med adresserna Ångaren Ernas gata 1-5, Sannegårdsgatan 28-30 samt Ångaren Indas gata 2-6. Föreningen äger fastigheten Göteborg Sannegården 42:2 som bebyggdes under 2009 genom totalentreprenad med Riksbyggen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

85

Antal lokaler i föreningen

2

Parkering

Föreningen disponerar 64 st garageplatser som kan hyras av föreningens medlemmar till en kostnad om f.n. 1083 kr/månad.

Renoveringar

Föreningen följer underhållsplan som uppdaterades under 2016, inget större underhåll är planerat för 2017. Under 2017 kommer injustering av värmesystem att göras.

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

ja

Äger föreningen marken?

ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Övernattningslägenhet samt en tvättstuga med extra stora maskiner. Till varje lägenhet finns ett rymlig källarförråd på ca 10 kvm

Om området

Eriksberg Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen har man närhet till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och ett flertal caféer och restauranger längs med hamnen och kajen. Dessutom har du även närhet till inre Sannegårdshamnen centrum med bl.a. ICA Kvantum.

Parkering

Det finns tillgång till 2-timmars gästparkering längst med närliggande gator.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad