Västra Gunnesgärde 37

Bilder

  • Såld!

Västra Gunnesgärde 37 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Totalrenoverad tvåa (65m²) på våning 2 med stor inglasad balkong. Här är allt nytt från 2015 med hög standard och det har inte sparats in på vare sig materialval eller maskiner. Balkongen är även den i bästa läge med sol från sen lunch till kväll och kan nyttjas som ett extra rum stora delar av året. Ett kanonboende för dig som bara vill flytta in och ha det bra!

65 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 048 kr inkl värme, VA, kabel-TV, avsättning inre fond
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1968
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
Generellt om bostaden

Totalrenoverad 2015, ny el, dokumentation finns på allt, ekparkett, ljusa väggar.

Kök

Kök från 2015, vit inredning, vitt kakel, bänkskiva i ek, varmluftsugn (Husqvarna), induktionshäll (Husqvarna), fläkt (Thermex), helintegrerad diskmaskin (Ikea/Electrolux), rostfri kyl och frys (Samsung).

Från 2015, grå klinker, vitt kakel, grå dekorrand, toalett, vägghängd kommod med handfat, belyst spegel, duschhörna med takdusch skyddade av välvda duschväggar i lätt tonat glas, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här har vi troligen en av Tuves fräschaste tvåor, närmare nyproduktion än såhär kommer man nog inte. Hela bostaden har under andra halvan av 2015 renoverats för att bo, med det menas att här har inte sparats in på vare sig material eller maskiner. Här känns fortfarande sprillans nytt. Läget är perfekt med en trappa upp och grönskande utsikt åt båda håll med träd som ger ett mer privat läge.

Bostadens hall är rymlig och rymmer 3 garderober med spegeldörrar att dölja ytterkläderna i. Vill man finns här plats att förlänga garderobsväggen med ytterligare en eller två garderober. Golvbeklädnad i hallen är ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden. Väggarna är målade i vitt.

Från hallen nås det rymliga köket i stilrena materialval. Här ryms en matplats för 4-6 personer invid de stora fönstren mot den inglasade balkongen. Köksinredningen går i klassiskt vitt med inslag av vitrin. Ovan underskåpen ligger en massiv bänkskiva i ek med dubbelho och ovan detta sitter ett vitt kakel som snyggt följer med upp ända till tak bakom fläkten. Förutom en riktigt läcker designfläkt finns här en väl vald maskinpark av högsta kvalitet. Här finns varmluftsugn (Husqvarna), induktionshäll (Husqvarna), fläkt (Thermex), helintegrerad diskmaskin (Ikea/Electrolux) samt rostfri kyl och frys (Samsung). På golvet ligger ekparkett och här sitter en ljus mönstrad tapet.

Den inglasade balkongen om hela 8 m² nås från köket. Balkongen är belägen i bästa västerläge vilket innebär sol efter lunch fram tills den går ned. Inglasningen går självfallet att vika bort när solen värmer för mycket men skapar även ett extrarum stora delar av året.

Väl inne igen har vi det helkaklade badrummet med grå klinker på golvet och vitt kakel med en snyggt matchad grå dekorrand på väggarna. Utrusningen här inne består av toalett, vägghängd kommod med handfat, belyst spegel, duschhörna med takdusch skyddade av välvda duschväggar i lätt tonat glas, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork samt givetvis en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Stort vardagsrum med generöst fönsterparti (nya fönsterglas aug -16, även i sovrum). På gården utanför står även här ett vackert träd som tar bort direkt insyn från huset mittemot. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Vid entrén ligger det rymliga sovrummet med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här ryms med lätthet en stor dubbelsäng och ett skrivbord eller annat möblemang. Rummet har vita väggar samt ekparkett på golvet.

I anslutning till sovrummet finns en klädkammare som underlättar förvaringen än mer. Givetvis är det ekparkett på golvet och nymålat även här inne.

Detta är en bostad för dig som vill ha något i toppskick där det bara är att flytta in och njuta på en gång.

Missa inte denna bostad utan boka dig för visning redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 048 kr inkl värme, VA, kabel-TV, avsättning inre fond

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,45571%

Andel av årsavgiften

0,46%

Reparationsfond

1226 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 12:31

Övrigt

-Balkong
Stor inglasad balkong (8m²) med utsikt över gården i västligt läge (kvällssol).

-Förråd
Finns i källaren. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i huset bredvid. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 75 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 300 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta:

Avgiften är uppdelad i olika poster, avgift, drift och kabel-TV men även:

-I månadsavgiften ingår avbetalning för den inglasade balkongen på 287 kr. Den är slutbetald 31/12 2029.

-I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 109 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården utanför finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

I källaren vid uppgång 51 finns bastu och hobbyrum för föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Gunnesgärde

Om föreningen

Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

211

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering

Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.

Renoveringar

Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.

Ekonomi

1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad