Monsungatan 61

Bilder

  • Såld!
  • Planlösning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Välkommen till Monsungatan 61
  • Stilren gäst-wc i anslutning till hallen

Monsungatan 61 , Eriksberg Frontview , Göteborg

Snart kan vi erbjuda mycket välplanerad 3:a längst ut på Monsungatan, Eriksberg byggd 2010. Öppenplanlösning, bra sovrum, inglasad balkong mot älven, gavelläge som ger ljusinsläpp och utsikt i söder och väster. Allt detta paketerat i en av Eriksbergs mest uppskattade föreningar som erbjuder gästlägenhet, relaxavdelning med bubbelpool på den gemensamma takterrassen samt tvättstuga m.m

79,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 035 kr inkl värme, Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,6 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
601
Byggår:
2010
Driftskostnad:
578 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,6 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

HTH-kök med vita luckor och en antracit färgad lamminatbänkskiva med infälld ho. Handtag i rostfritt. Ovan arbetsbänken ett mörkgrått kakel som stänkskydd. Vitvaror från Electrolux, spishäll, inbyggnad varmluftsugn RF, inbyggd mikrovågsugn RF, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt matt kakel och svart klinker på golvet som går upp i en väggfond. Handfat, spegelskåp, Raka duschvägg, samt elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare "Electrolux", ovan en arbetsbänk laminat och överskåp.

Gäst-WC

Helkaklad toalett med vitt matt kakel och en ljusgrå klinker på golvet. Handfatskommod, spegel samt WC.

Övriga lägenheten

Genomgående tapetserade väggar och ekparkett på golvet.

Ni har nu möjlighet att förvärva en underbar gaveltrea om drygt 79 kvm ett stenkast från vattnet i Eriksberg. Bostaden har en riktigt genomtänkt planlösning och en svårslagen älvutsikt från i princip alla fönster. Föreningen som är en av de mest attraktiva på Eriksberg erbjuder såväl relaxavdelning med takterrass och bubbelpool som lokal och gästlägenhet samt en jättefin tvättstuga. Skulle ni mot förmodan tröttna på utsikten så finns den grönskande färjenäsparken utanför porten med bra utbud av promenadstigar. Har ni barn så har ni två stora lekparker och Taubeskolan väldigt nära.

Stig på in i en rymlig möblerbar hall som har bra avhängningsmöjligheter och förvaring i platsbyggd garderob. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten.

Från hallen på er högra sida når ni det mindre sovrummet som har en ljus mönstrad tapet och bra ljusinsläpp från fönster i västerläge med utsikt till Älvsborgsbron. Här ryms både en stor säng och skrivbord. Förvaring erbjuds i en garderob.

I hallen på er vänstra sida ligger en stilren helkaklad gäst-WC som går i vitt och ljusgrått.

Rakt fram och till höger från hallen leds ni vidare in i köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Matplatsen får en naturlig placering mitt i byn med riktigt bra utsikt både över hamninloppet och bort mot Älvsborgsbron. Matplatsen rymmer lätt en möbel för 6-8 personer. Köket kommer från HTH-kök. Här får ni gott om förvaring och arbetsytor samt en enastående komplett maskinpark från Electrolux.

Vardagsrummet erbjuder inte bara en läcker panoramavy över älven utan även en planlösning som rymmer en större soffgrupp med en naturlig placering av en stor platt-TV. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen. Här ni kan njuta av utsikt och sol från tidig morgon till sena kvällen sommartid. Skulle det bli för varmt kan ni vika undan alla glasrutorna.

Från vardagsrummet leds ni vidare till Master bedroom. Här är väggar tapetserade i en vinröd behaglig ton. Hur ni än ställer sängen så kommer ni ha en förträfflig uppsikt över båtlivet på älven från huvudkudden. I anslutning till sovrummet har ni en mycket praktisk och stor walk-in closet som ger er goda förvaringsmöjligheter på hyllor och i två garderober.

Tillbaka mot hallen, mitt emot köket finner ni slutligen badrummet som är smakfullt utformat med vitt kakel och mörkgrått klinker som övergår till en väggfond. Här finns det mesta att önska, duschhörna med välvda glasdörrar, vägghängd WC, handfat , spegelskåp med belysning, handdukstork , behaglig golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan dessa finner ni även en funktionell arbetsbänk med två överskåp som gör tvättbestyren till en ren fröjd!

Detta är ett guldkorn på Eriksberg. Vill ni ha en bra planlösning, vattenutsikt i panorama, en låg avgift? Då är det läge att slå till. Tveka inte att boka in er på visning redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 14, hiss finns

Avgift

3 035 kr inkl värme, Telia Triple Play

Driftskostnad

6 944 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 820 kr
VA: 3 124 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,09983%

Andel av årsavgiften

4,11712%

Tillträde

Från Juni

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 maj 2011
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 72:2

Övrigt

Inglasad balkong med trall i Hardwood

Källar förråd

Förening

Namn

HSB Brf Malö

Om föreningen

Brf Malö omfattar 45 lägenheter i ett 14 våningar högt punkthus som var inflyttningsklart januari 2010. I föreningen finns i entréplan en gemensamhetslokal med rum för övernattning och på översta planet en en gemensam takterrass. Terrassen disponeras fritt av föreningens medlemmar och möbleras med utemöbler så fort vädret tillåter. Det finns en utomhusjacuzzi och bastu!

Det finns bastu, cykelförråd, barnvagnsförråd, festlokal, övernattningslägenhet, förråd och tvättstuga. Gästlägenheten kostar fn 300 kr/dygn och lokalen fn 300 kr.

Föreningen disponerar 44 garageplatser för personbil f.n. 1 000:- kr/månad i garaget för uthyrning till medlemmar. Separat kö
Dessutom disponerar föreningen 2 platser mc/moped f.n. 450:- kr/månad.

På gatan utanför huset finns parkeringsplatser där man kan stå gratis i två timmar, det finns dessutom 24-timmars betal-parkering

Båtplats finns att hyra i Dockan. Anmälan via Grefab på tel 031-3332037.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är f.n. 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är f.n. 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt f.n. 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Antal lägenheter

45

Om området

Eriksberg Frontview

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamhet har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägen Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad