Pilvingegatan 71

Bilder

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Pilvingegatan 71 , Skarpnäck , Stockholm

Hjärtligt välkommen till Pilvingegatan och till denna välplanerade 2:a med en egen trädgård om ca 70 kvm - lugnt belägen på återvändsgata fri från trafik och insyn!

Här finns både ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett stort och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot det välutrustade köket. Badrummet är helkaklat med ett mycket fint Marrakech-klinkers på golv - utrustat med badkar, skåp och spotlights i tak. Ljusinsläppen är goda från stora fönsterpartier, och det finns gott om förvaringsutrymmen.

I den egna trädgården på ca 70 kvm, hittar ni bland annat plommonträd, björnbär, rabarber och flera olika sorters blommor. Givetvis finns gott om plats för en större uppsättning utemöbler, och på den egna altanen och balkongen finns plats för vännerna.

Flexibelt tillträde. Lägenheten är tomställd, se längre ned i bildspelet för exempelmöblering.

Välkommen på visning!

44,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 913 kr inkl värme, VA, basutbud TV, förråd, tillgång till tvättstuga.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44,5 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
32
Byggår:
2005
Driftskostnad:
333 kr/månad
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visningar

  • Mån 17 jun 18:15-18:45

    Boka här

    Varmt välkommen på visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in!

HALL

Öppen hall med plats för både hallmöbler, avhängning, skor och förvaring i den stora klädkammaren intill.
Genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM

Stort sovrum som rymmer både en dubbelsäng och tillhörande möblemang såsom skrivbord, TV-möbler mm.
Ljusinsläppen är mycket goda från 3 stora, insynsskyddade fönster som vetter mot den egna trädgården och grönområdet intill.
Här finns en monterad, större garderob med skjutdörrar.

VARDAGSRUM

Rejält vardagsrum med öppen planlösning mot kök, vilket bidrar till en social atmosfär med plats för ett större sällskap.
Här ryms en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från fina dubbeldörrar i glas nås verandan som tar dig vidare till den egna trädgården med plats för odling, en större utemöbelgrupp mm.

KÖK

Ljust kök med goda arbets- och förvaringsutrymmen.
Skåpluckorna i trä och smälter väl in med de ljusa väggarna och kaklade köksväggen. Här finns en kyl/frys, spis och diskmaskin. Köksfönstret släpper in bra med ljus.

BADRUM

Helkaklat badrum i en stilren och tidlös färgsättning. Här finns ett stort badkar. Badrummet är utrustat med en WC, handfat och badrumsskåp. Marrakech-klinkers på golv och brunt kakel på väggarna.

ÖVRIGT

Till l��genheten hör ett förråd, som ligger i anslutning till trädgården.
Föreningens tvättstuga finns ca 20 meter från lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 1, hiss finns ej

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

3 913 kr inkl värme, VA, basutbud TV, förråd, tillgång till tvättstuga.

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Schablonberäknade driftskostnader.

Andel i föreningen

2,38576%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 januari 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 187 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Flygmekanikern 1

Förening

Namn

HSB Brf Flygmekanikern

Om föreningen

HSB BRF Flygmekanikern är en trivsam bostadsrättsförening bestående av 36 st lägenheter i varierande storlekar och utformningar. Föreningen bildades 2001 och lägenheterna är byggda som stadshus i 2 plan mellan 2005-2007, alla med egen ingång.

Tvättstuga och ett miljörum finns vid bortre huslängorna mot Skarpnäcks naturområden, vid Pilvingegatan 101. Bredvid ligger även det närmsta parkeringshuset.

Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift om ca 1% repektive 2,5 % av gällande basbelopp.

Medlemskap i HSB Stockholm är ett krav.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till ComHem för kabel-tv och Internet. Basutbudet av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas separat.

Parkering

Parkering:
Föreningen disponerar inga egna parkeringsplatser, endast gästparkering (tillstånd erfodras). Det finns ett flertal närliggande garage i området, de två närmaste ligger på Pilvingegatan och disponeras via Stockholmstad. För mer information om parkering vänligen besök www.stockholmparkering.se

Renoveringar

Föreningen har nyligen utfört ett större arbete med målning av fasaderna. Framåt kommer förrådsbodarna målas. Utöver det normalt underhåll.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. God ekonomi.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck är en grönskande stadsdel i sydöstra Stockholm som gränsar både till vackra Nackareservatet och Flatens naturreservat med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av Nackareservatet där det bland annat finns en 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina bad- och rekreationsmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet med vacker natur, motionsslingor, utegym och flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga. På lämpligt skogspromenadavstånd finns också Kaffestugan Torpet, som är ett bohemiskt fik i Orhem som serverat hembakad mat och fikabröd sedan 1940-talet.
På vintern plogar kommunen upp ca 2 mil lång rundisbana på Drevviken, ett paradis för dig som älskar långfärdsskridskor. Efter en lång tur på isen är det gott med lite värmande fika på Café Kristinahuset i natursköna Sköndal.

Skarpnäck är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Det finns gott om skolor i området att välja på, både kommunala och fristående grundskolor. Här hittar man bl.a skolorna Skarpatorpskolan, Tornadoskolan och Filosofiska i Skarpnäck, Åk F-9.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Eller varför inte ta cykeln in till stan? Via fina cykelbanor når du Södermalm på en halvtimma! Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomat vid T-banan. En ny handelsplats med bla Willys och Systembolaget planeras vid korsningen Nynäsvägen/tyresövägen i Sköndal och beräknas stå klart i slutet av 2019.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Marcus Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad