510
MED2686706565FA4A8192E5C8F2E8F8D2D0

Såld!

Årsta, ÅRSTA

Åmänningevägen 58


SLUTPRIS3 340 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

58 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

11

MÅNADSAVGIFT

4 692 kr

BYGGÅR

1946

Högst upp i huset finner ni denna fina och välplanerade trea med möblerbar balkong.

Välkommen in till denna härligt ljusa och trivsamma trea om 58 kvadratmeter som bjuder på stora social ytor, två bra sovrum, kvadratsmart kök samt ett rymligt badrum. Lägg till fina trägolv, generösa förvaringsmöjligheter och charmanta originaldetaljer så har du sammantaget ett mycket trivsamt och bekvämt boende centralt i populära Årsta.

Bostadens vardagsrum är stort till ytan och möjliggör möblering med både soffa, soffbord, media-möbel och matbord med tillhörande stolar för fyra till sex personer med bibehållen luftig känsla. För den som önskar ger den generösa golvytan även plats för ytterligare möblemang om så önskas. Rikligt med naturligt ljus flödar fritt genom rummet via fönsterparti och glas infattad dörr som tar dig ut till balkongen. Vardagsrummet bjuder även på fina detaljer med ett välbevarat parkettgolv och gedigen fönsterbänk. Balkongen i ett högt och fritt läge blir som en förlängning av vardagsrummet och möbleras fördelaktigt med utemöbler eller loungedel. En mycket trivsam oas att vistas på under årets lite varmare månader. Köket är otroligt välplanerat med god plats för förvaring i skåp och lådor bakom vita fronter. Här har man bevarat en del av kökets originalstomme med överfalsade fronter och tidstypiska beslag som ger ytterligare plats för förvaring samt tillför mängder med charm i äkta funkis-anda. Maskinellt bjuder köket på spis, ugn, köksfläkt och integrerad diskmaskin. Fönster med ett högt och fritt läge skänker fint naturligt ljus till köket. I anslutning till köket ligger bostadens ena sovrum med fönster i samma höga och fria läge som i kök. Här möblerar man med säng och tillhörande sängbord men golvytan ger även plats för till exempel skrivbord eller förvaringsmöbel. Platsbyggd original garderob skänker goda förvaringsmöjligheter och tillför även charm. Möjlighet finns att öppna upp mellan kök och detta sovrum för att skapa en större och socialt inbjudande planlösning mellan kök och matplats. Bostadens andra sovrum är rogivande och rymligt med hela två platsbyggda original garderober samt även ytterligare en fristående garderob för exceptionellt bra förvaringsmöjligheter. Sovrummet rymmer möblering med dubbelsäng och tillhörande sängbord men även skrivbordshörna eller läsfåtölj allt efter egen smak och behov. Badrummet är rymligt och helkaklat med vitt kakel och ljusgrå melerat klinker. I badrummet erbjuds en duschplats samt är inrett med handfat på kommod, wc samt spegelskåp. Öppningsbart vädringsfönster skänker trivsamt ljus utan insyn. Hallen är välkomnande och har naturlig yta för ytterkläder och skor i direkt anslutning till entrén följt av en platsbyggd original garderob.

Brf Åmänningen 3 är en välskött förening belägen i ett trivsamt område i populära Årsta. Föreningen har en välutrustad tvättstuga och även ett gym för sina medlemmar. Dessutom finns egna P-platser där det inte står någon i kö för närvarande. Nära ypperliga kommunikationer med Årstafältets tvärbanestation någon minut bort som tar er till Södermalm på ca 3 minuter samt även buss som nås bara minuter från bostaden. Årsta är en levande stadsdel och vid Årstatorg finner du allt för vardagen, såsom ICA, flertal restauranger, blomsterbutiker, gym, caféer, diversehandel etc. Söker du närhet till natur och vatten har du Årstaskogen och Årstaviken 5 minuter bort, där finner du flertal löparspår, naturreservat, kolonilotter, badplatser, utegym m.m.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED2686706565FA4A8192E5C8F2E8F8D2D0
MED23C61449CEE34C79867CF9CADFEFC1F7
MEDB85DEB44D79B4C7DB840607DC45D4FD6
MEDEE8ECBAEFAF84D80ACEB3DFB5BD85602
MED00F3E6F7F6FC4C6AA3F78FE4E784FB71

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret