190

Årsta, Årsta

Ymsenvägen 5Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

91,5 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

87

MÅNADSAVGIFT

4 824 kr

BYGGÅR

1947

Smakfull fyra med milsvid utsikt i eftertraktad föreningen som äger marken!

Varmt välkomna till denna välplanerade och mycket stilsäkra fyra, belägen i ett svårslaget läge och i en av områdets mest välskötta föreningar som dessutom äger sin mark!

Lägenheten bjuder dig på en uppsjö av åtråvärda detaljer och ett handplock av dessa är flertal inslag av sekelskiftsdetaljer, välbevarad originalparkett, påkostade tapeter från William Morris, Borås och Sandberg, stora djupa fönsterbrädor i kolmårdsmarmor, intakt funkiskök med moderna inslag och inte minst den tilltalande utsikten.

Väl inne i lägenheten möts ni av en öppen och väl tilltagen hall med höga golvsocklar i sekelskiftsstil, schackrutigt klinkergolv, generös förvaring i flertal originalgarderober samt gott om utrymme för hela familjen att hänga av sig ytterkläder och skor. Från hallen tar du dig direkt vidare in till köket. Köket är renoverat med varsam hand 2018 där bl.a originalstommar, skåp samt lådor är intakta och övriga köket uppfräschat med moderna inslag. Ni finner bl.a nyare vitvaror, virrvarr bänkskiva samt ypperliga förvarings- samt arbetsytor. Golvet är klätt i ett marockanskt klinker från marrakechdesign och rummet nås av ett härligt ljusinsläpp från fönster i västläge, både från vardagsrum tack vare den öppna planlösningen samt fönster i kök.

Vardagsrummet rymmer med enkelhet större matbord, soffgrupp och umgängesytor samt eventuell läshörna. Rummet fylls av ett tilltalande ljusinsläpp från stort fönsterparti och längs väggarna finner ni den höga golvsockeln samt en väl omhändertagen och slipad originalparkett som sträcker sig vidare in i sovrummet. Glanspunkten i rummet är den öppna spisen som sprider såväl tilltalande stämning som värme under årets kallare dagar. Från vardagsrummet når ni balkongen vars inbjudande västläge och goda möbleringsmöjligher är en plats ni gärna spenderar flertal timmar på i kvällssolen under de varmare delarna av året. Från de fantastiska pardörrarna tar ni er tillbaka ut i hallen där ni finner det helkaklade badrummet från stambytet som rymmer bl.a duschhörna samt tvättmaskin, intill har du även separat WC.

De tre rymliga sovrummen ligger vackert beläget med fönster mot norr och väst och en otrolig utsikt. Två av dem, det ena med ett fantastiskt burspråk, är aningen större med djupa originalgarderober och gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande sängbord samt valda trivselmöbler. I dessa två finner ni även ytterst fin originalparkett. De mindre sovrummet, dekorerat bl.a med en härlig bröstpanel samt plankgolv, rymmer mindre säng och förvaringsmöbler, alternativt är detta ett optimalt rum för hemmakontoret.

Till lägenhet hör två stycken förråd, ett källarförråd samt matkällare.

Här bor ni tryggt i en populär och stabil förening som äger marken och har väldigt låg belåning. Föreningen erbjuder sina medlemmar övernattningslägenheter, barnvagns- och cykelrum i huset, snickarverkstad, seniorförening samt flertal tvättstugor. Ymsenvägen är belägen med naturen som närmsta granne i form av Årstaskogens naturreservat där du finner bl.a Årstaviken med badplatser, flertal löp- och gångstråk mot Gullmarsplan, utegym, båtvarv m.m. Via cykel når ni Södermalm på 5-10 minuter och närmsta Ica nås via några minuters promenad. Ett stenkast bort finner ni goda kommunikationer som tar er till Gullmarsplan, Södermalm eller Liljeholmen med en kort busstur.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED3064D94004F34B8F831959441AAFD9E6
MED39E95E5D332549FA8EAD3D70B20128DE
MED5D880E5D61CC4E67AE768FBCA805B64E
MED5665A99301AE4BF9B52EB04D15C8B9A2
MED92A506DA05A04503ABA9F8DA593F430C

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Årsta

Ymsenvägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret