190

Årsta, ÅRSTA

Sköntorpsvägen 9Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

13

MÅNADSAVGIFT

2 999 kr

BYGGÅR

1947

Stilsäker 3ROk - väldigt låg månadsavgift - stark förening som äger marken!

Välkomna till denna trea i absoluta toppklass på Sköntorpsvägen 9!

Här bor ni på en attraktiv adress med hiss i huset, en fantastisk utsikt och inte minst med en väldigt låg månadsavgift i en stark förening som äger marken!

Lägenheten har blivit stilsäkert renoverad genom åren med originalutförandet i beaktning. Du finner flertal detaljer som lyfter känslan i lägenheten, ett axplock är kolmårdsmarmorn och den massiva fiskbensparketten på golv, originaldörrar och garderober med beslag från byggnadsåren, generös takhöjd samt ett tilltalande naturligt ljusinsläpp.

Lägenheten disponeras genom två rejäla sovrum där den ena har tillgång till spatiös klädkammare, nyrenoverad kök i tidlös stil, stort och rymligt vardagsrum med tillgång till den fantastiska balkongen samt ett genomgående fräscht och helkaklat badrum.

Väl inne i lägenheten möts du av en öppen och vacker hall med rejäl förvaring i originalgarderober samt gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hallen tar dig vidare till vardagsrum samt kök, ett kök som är varsamt renoverat (2022) och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Här möts det moderna och det originella i en tilltalande design. Kallskafferi, komplett specerihylla och stommar i klassisk 40 talsanda ihop med väl utvalda vitvaror lyfter köket till en attraktiv nivå.
Intill ligger ett av sovrummen, ett sovrum som både erbjuder gott om plats för fullstor säng och ypperlig förvaring i garderober samt en rymlig klädkammare. Vidare in når ni sovrum nr två vars fönster mot sydväst inbringar ett gentilt ljusinsläpp. Här finns plats för fullstor säng samt hemmakontor för den som önskar. Båda sovrumsgolven är klädda i den vackra fiskbensparketten.
Rymligt och luftigt vardagsrum med plats för större matbord, soffgrupp och övrigt passande möblemang. Längs med ytterdelarna av innertaket sitter mindre spotlights som ger rummet ett harmoniskt ljus och härifrån tar ni er ut på den möblerbara balkongen. Balkongen ligger i ett perfekt sydvästläge och har plats för mindre möblemang och växter. Helkaklat badrum från stambytet med bl.a tvättmaskin, dusch med glasdörrar, kommod samt spotlights i tak.

Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd samt matkällare.

Lägenheten är en del av den välskötta föreningen Brf Fegen 2 som erbjuder sina medlemmar en låg månadsavgift tack vare en solid ekonomi. Föreningen jobbar ständigt efter att sänka kostnader för exempelvis el och värme, de senaste åren är bergvärme och nytt ventilationssystem installerat, sol-el paneler är installerat på tak samt ett gemensamt elavtal.
Föreningen är belägen på populära Sköntorpsvägen där ni med en kort promenad når knutpunkten Gullmarsplan. Precis utanför porten har ni annars buss 160 och 164. Vidare når ni bl.a Årstatorg och Årstaviken med sina löparspår, utegym, badplatser m.m inom några minuters promenad.

Detta är en kommande annons, kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MEDA2D88DA959EE439BA52DBC1BBBD90E2C
MED376C81D43F74410FB1B4CEEF78C8128C
MEDFB7D113111C44B7FAFD505E42A3F6ACB
MED4CE18D2B758948D6976C739C6389A701
MEDE29B2CAB8E5D448B9867A5D2B0E2128C

Planritningar

Planritning 1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Årsta

Sköntorpsvägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret