190

Årsta, ÅRSTA

Tavelsjövägen 9Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

76 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

21-1403

MÅNADSAVGIFT

4 716 kr

BYGGÅR

2023

Perfekt planerad 3:a i toppskick med stor balkong!

Varmt välkommen till denna drömbostad på Tavelsjövägen 9 i Årsta! Nu har ni chansen att förvärva denna nyproducerade trea med balkong i Svanenmärkt hus med genomtänkta tillval av ett värde på 140 000 kr!

Med sina 76 kvadratmeter och tre rum, och med ljusinsläpp från två väderstreck, erbjuder denna lägenhet en bostad utöver det vanliga för paret eller den lilla familjen. Här kan man flytta rakt in, och trivas från första sekund!
Bostaden fördelas på ett trevligt vardagsrum med utgång till stor balkong, modernt kök med plats för matbord, två sovrum, klädkammare, stort fräscht badrum samt en rymlig hall.

Här välkomnas du in i den rymliga hallen där man direkt möts av de fantastiska materialvalen, i denna bostad är alla ytskikt i toppskick! Lägenhetens alla väggar är målade i en harmonisk linnebeige nyans, och det ligger 3-stavs ekparkettgolv genomgående i alla rum. I hallen finns gott om plats för avhängning, och förvaring i både garderob, linneskåp samt städskåp. I anslutning till hallen ligger bostadens toppfräscha helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen kliver man in i det fantastiska ljusa och komplett utrustade köket i sandbeige från Vedum ger en elegant känsla med sin bänkskiva och stänkskydd i vacker och tålig kompositsten. Köket erbjuder både arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter och bjuder verkligen in till matlagning och härliga middagar att bjuda familj och vänner på vid den rymliga matplatsen med plats för 6-8 personer. Vidare in och med stor öppning från köket ligger bostadens ljusa och trivsamma vardagsrum. Rummets storlek möjliggör möbleringsmöjligheter beroende på behov, och vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp att slappna av i, tv-möbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du också den stora balkongen som blir till ett härligt extra rum under sommarhalvåret. Här finns det gott om plats för utemöbler och växter, och med sitt härliga läge i väst kan du njuta av lugnet med en kaffe eller bjuda in till härliga middagar i kvällssolen. Då lägenheten är belägen högst upp i huset har man vidsträckt utsikt över de angränsande husen mot park och skog, vilket skapar en fin rymd att betrakta trädens vackra höstfärger och hur himlen förändras från dag till dag.

Från vardagsrummet når du bostadens båda fullstora sovrum. Det större rofyllda sovrummet in till höger erbjuder gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang, samt förvaring i den angränsande generösa klädkammaren. Det nästan lika stora sovrummet till vänster med ljusinsläpp från två håll, erbjuder även det plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Rummet kan också med fördel användas som gästrum eller kontor för den som arbetar hemifrån. Detta rum erbjuder förvaring i form av garderob och linneskåp.

Belägen i BRF Årsta Ljuva som är en stabil förening med friköpt mark! Föreningen har gemensamma utrymmen så som co-working space och gym samt en trevlig innergård med sandlåda för barnen, pergola med sittplatser samt plats för föreningens julgran. Fastigheten är Svanenmärkt vilket berättigar s.k. gröna bolån (efter sista inflytt). Bara några minuter bort ligger Årsta torg med dess breda utbud av mataffär, restauranger, butiker och gym. Gott om kommunikationer i området med buss 160 som snabbt tar dig till Gullmarsplan och T-banans gröna linjer, eller pendeltågsstationen i Årstaberg. Från tvärbanestationerna Årstafältet och Årstaberg, som också ligger bara några minuter bort, tar du dig smidigt till Globen och Gullmarsplan i ena riktningen och Liljeholmen i den andra, för anslutning till T-banans röda linjer. På promenadavstånd från bostaden ligger Årstaskogens naturreservat och Årstaviken med dess gång- och joggingstråk, utegym och badbryggor. Innerstadspulsen på Södermalm når du smidigt med hjälp av cykel, på cirka 10 minuter. Detta är den perfekta platsen för dig som önskar kombinera stadens puls med natursköna omgivningar.

Missa inte chansen att förvärva din drömbostad!

Inflytt möjligt från Februari månad.

Detta är en KOMMANDE försäljning , vid intresse kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Ola Sjölund 070 -428 44 20.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED7018C9F73A754F82825CEF64B18A3E44
MED11B751A05926443FBCA953E9FACE3C2D
MED9874BC77293B43DD98AEACBA76C42387
MED3BC40D661223404089A1F5C5DEA897A0
MED9A8E7C15506A42C99803928E66D860EE

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Årsta

Tavelsjövägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret