Josephine Lantz

Hemma överallt i Enskede

Din mäklare i Enskede

Kontakta mig

Josephine Lantz

Omdömen från mina kunder

"Josephine var väldigt trevlig och hjälpsam genom hela processen. Som köpare gick allting smidigt från start till slut tack vare Josephine :)"
Sebastian T3 veckor
Verifierad kund
"Josephine has been extremely committed to help us as we had moved abroad, giving us very frequent updates, organizing viewings without us, preparing Hemnet ad, etc. This was a successful sale despite a very difficult context. "
Mathieu Léonard D3 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, mycket tillgänglig, problemlösare. "
Annelie E3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och tillmötesgående. Tydlig i kommunikationen och hade bra strategier för att nå målet"
Daniel H3 veckor
Verifierad kund
"En mäklare med stort engagemang! Trevlig och tydlig i alla kommunikation. Har känt mig trygg med min försäljning och rekommenderar Josephine varmt. "
Astrid S7 veckor
Verifierad kund
"Jag är glad över att Josephine var vår mäklare. Hon guidade oss igenom hela processen med glans. Hon var väldigt snabb på att återkoppla. När vi hade frågor fick vi alltid hjälp. Tydlig och väldigt flexibel, lyhörd för vad vi tyckte/tänkte. Framför allt kände jag mig trygg med Josephine vilket för mig är väldigt viktigt."
Malin L8 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra. Informativ - Hjälpsam och professionell"
Thomas L8 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevligt bemötande på visning. Låter en titta i lugn och ro vilket jag uppskattar. Förtroendeingivande i informationen som delges. Bra uppföljning efter visningen och trevlig affär rakt igenom. Toppen!"
Fredrik A15 veckor
Verifierad kund
"Josephine är mycket engagerad och lyhörd för kundens behov och önskemål. Josephine har bemött oss på ett mycket bra sätt från första kontakten ca 4 månader innan vi startade försäljningen av lägenheten. Josephine var väl orienterad i området. Vi kanske hade lite större förväntningar på vad marknaden kunde ge för slutpris men det har inte med Josephines insats att göra. Josephine gjorde vad hon kunde för att ge oss en bra affär. Vi köpte lägenheten genom HH i Enskede och nu har vi sålt genom samma mäklarkontor och jag kan rekommendera HH i Enskede för fastighetsaffärer i området. Vi är nöjda med vår försäljning av lägenheten."
Anders B17 veckor
Verifierad kund
"Har varit mycket bra, hjälpsam"
Rolf Thomas C18 veckor
Verifierad kund
"Se svar från Veronica Lange Se svar från Veronica Lange"
Göran N35 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, kunnigt bemötande med en god känsla för marknaden. Hon genomförde försäljningen med stort engagemang och vilket var våra förväntningar.. Vi skulle gärna engagera henne igen vid kommande försäljningar. "
Veronica L36 veckor
Verifierad kund
"Josephine har varit otroligt trygg, informativ, stöttande och engagerad genom hela affären. Vi kände oss väldigt trygga med hennes expertis och kompetens. "
Ebba L37 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, pålitlig och kunnig. Vi kände oss trygga med Josephine, som även gjorde det där lilla extra. Tex åkte och mätte en vägg som en budgivare frågade efter."
E K Christine L41 veckor
Verifierad kund
"Otroligt fint bemötande, snabb och smidig affär. Jag rekommenderar Josephine, en engagerad mäklare."
Lina A41 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Josephine som mäklare vid min lägenhetsförsäljning. Alltid ett trevligt och professionellt bemötande från henne. Något jag värderat högt under försäljningsprocessen är hennes tillgänglighet och engagemang. Bra slutresultat trots en trög marknad dessutom. Rekommenderar varmt!"
Thomas S45 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, trevlig och engagerad. Jag rekommenderar absolut Josephine! "
Katarina K52 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig Trevligt bemötande Informativ "
Jenny Maria Teresa S57 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och bra. Gav ett tryggt intryck, vilket var skönt för mig som förstagångsköpare! Alltid tillgänglig på telefon och tog reda på information om frågor jag hade. Jag är jättenöjd!"
Karolina M58 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag heter Josephine Lantz och har jobbat som fastighetsmäklare sedan hösten 2021. Jag sökte mig till mäklaryrket efter en kandidat inom konstvetenskap och arkitekturhistoria. Jag ville kunna vara mer flexibel inom mitt yrkesval och kunna kombinera mitt intresse för arkitektur - och vad passade inte bättre än att jobba som fastighetsmäklare! Detta tillsammans med mitt intresse för att knyta kontakt med människor, vägleda och jobba med långvariga relationer passar mig utmärkt. Som person beskrivs jag som förtroendeingivande, ärlig och positiv. Jag är inte ute efter snabba resultat, för mig är vikten att bygga relationer och vägleda mina kunder genom en stor affär det viktigaste för en långsiktig kundnöjdhet. Varmt välkommen att kontakta mig oavsett var i din process du befinner dig. Jag är behjälplig vid alla tänkbara steg och frågor i er framtida försäljnings- eller flyttprocess!

Mina försäljningar

Josephine Lantz

Reg. Fastighetsmäklare

070-040 44 20

josephine.lantz@husmanhagberg.se

Boka tid med Josephine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg