230
MED24058D7B6D1C4A439EF320B8C79129CD

Årsta, ÅRSTA

Bråviksvägen 5


PRIS (utgångspris)4 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

10634-17

MÅNADSAVGIFT

6 145 kr

BYGGÅR

1944

PRIS

4 695 000 kr Utgångspris

Möjlig fyra - öppen spis - välbevarade originaldetaljer!

Nya visningstider uppe

Välkomna till denna charmiga och välplanerade trea om 79 kvm - möjlig fyra - centralt belägen i populära Årsta

Bostadens välplanerade disponering bjuder på generösa sällskapsytor, öppen spis, möblerbar balkong och funktionellt arbetskök samt två bra sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Bostaden bjuder även på ett stilrent och helkaklat badrum, generöst med förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda original-garderober samt vackra stengolv, parkett och trätiljor.

Bostadens hjärta är det härligt ljusa och till ytan generösa vardagsrummet med rikliga ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck. Den glasinfattade balkongdörren bidrar även till det generösa ljusinsläppet som flödar fritt genom rummet. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet och möbleras med bord och stolar. Tillför gröna växter och planteringar så har du en härlig grönskande oas att vistas på under sommarmånaderna. Den öppna spisen i vardagsrummet ger förutom god komfortvärme mängder med charm och höjder mysfaktorn rejält under årets lite kallare månader. Vardagsrummet bjuder in till möblering med soffa, fåtölj, soffbord och media-möbel men även ytterligare möblemang efter egen smak och behov. Den vackra parketten och stenplattor runt den öppna spisen tillför ytterligare charm till rummet. I anslutning till vardagsrummet nås ett matrum med god plats för matbord med tillhörande stolar för många gäster. Fönster mot den trivsamma omgivningen skänker fint naturligt ljus till rummet. Matrummet kan med fördel göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Det välplanerade arbetsköket bjuder på generösa möjligheter till förvaring i skåp och lådor bakom vita fronter längst kökets båda sidor. Köksbänken som även den löper längst bägge sidor ger ypperlig avställning- och arbetsyta som bjuder in till matlagning och bakning för den intresserade. Köket är fullt maskinellt utrustat med gasspis, spisfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket ges rikligt med naturligt ljus via fönster varifrån man har trevlig vy över området. Möjlighet finns att öppna upp mot matrummet för en öppen planlösning med stora sociala sällskapsytor. Bostadens båda sovrum är stora till ytan med trätiljor i original och ger möjlighet till möblering med fullstor säng och tillhörande sängbord. Det sovrum som är något mindre till golvytan erbjuder även generös förvaring i garderob längst ena väggen bakom skjutdörrar från golv till tak. Den välkomnande och öppna hallen ger naturlig yta för avhängning av ytterkläder och skor i direkt anslutning till entrén. Hallen ger access till två bra sovrum, badrum, kök och rakt fram det stora och härligt ljusa vardagsrummet. Hallens fina stengolv löper skarvlöst längst hallen och in i köket. Från hallen når man det stilrena badrummet med vitt kakel och antracitgrå klinker. Badrummet erbjuder badkar invid högt sittande vädringsfönster som skänker fint naturligt ljus utan insyn. Badrummet är även utrustat med handfat och wc. Vid ingången till badrummet ges ypperliga förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober, en dröm för den som söker generös förvaring utan att behöva tumma på golvytan

Här bor du i Brf Ormlången 1 som är en välskött äkta förening som innehar ett hus med 21 lägenheter varav 19 upplåts med bostadsrätt samt två med hyresrätt vilket är en stor dold tillgång. Fastigheten bebyggdes under 1944 och marken innehas med tomträtt. Vid Årstatorg finner du allt för vardagen, såsom ICA, flertal restauranger, blomsterbutiker, gym, caféer, diversehandel etc. På några minuter tar du antingen till tvärbanan som tar dig till bl.a Globen på några minuter eller bussförbindelser som tar dig till Gullmarsplan eller Årstaberg och pendeltåg. Söker du närhet till natur och vatten har du Årstaskogen och Årstaviken 5 minuter bort, där finner du flertal löparspår, naturreservat, kolonilotter, badplatser, utegym m.m.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED24058D7B6D1C4A439EF320B8C79129CD
MED84A90C8F6FE7454A9501BB2E9AA8387D
MED294C6CE8DD434D4BBF629B9248AB4B0B
MED4591E96391F448C9A6142478481975CD
MED659E51EDDC924DA5BA3D0DB0FE85F263

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Årsta

Bråviksvägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret