Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Årsta

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Årsta

Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden, bostadsområden och bostadsrätter i Årsta. Vi har varit verksamma som mäklare i Årsta i många år. Vår erfarenhet, kunskap och passion för bostadsaffärer gör att du kan kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns med dig hela vägen när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta.

Om du trivs med närhet till natur gör du klokt i att köpa bostad i Årsta. Det här är en lugn stadsdel i Stockholm och du når den med buss, tvärbana eller pendeltåg. Områden som Årsta, Enskede och Skarpnäck är alla populära bland unga barnfamiljer, men passar lika bra för förstagångsköpare som för äldre. Oavsett om du letar bostadsrätt i Årsta eller står inför en bostadsförsäljning finns vi här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Årsta ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Årsta

Att köpa bostad i Årsta ger dig närhet till natur i Årstaviken med sjöar och skogsområden. Det de flesta uppskattar med området är att det bara är 5 min från city, och att det finns såväl mataffärer som trevliga caféer. Du har också Globen på några minuters avstånd. Tvärbanan tar dig till Sickla Köpkvarter med klädaffärer och möbelvaruhus. Sommartid är Årstaviken perfekt för ett dopp i havet, eller så kan du ta en löprunda på löpspåret som går längs med vattnet.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta

När du skall köpa, sälja eller värdera bostad i Årsta gör du rätt i att ta hjälp av erfarna mäklare. Vi kan allt om området och är duktiga på att matcha våra objekt med rätt köpare. Självklart kan vi även hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Våra erfarna fastighetsmäklare värderar både hus och lägenheter baserat på skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Väljer du att köpa bostad nära Årstaviken kommer du ha en enastående utsikt över vattnet. Väljer du en bostad i Årstaberg har du pendeltåget utanför dörren. Du är välkommen till våra mäklare i Årsta eller Enskede när du vill hitta en bostad som stämmer överens med dina preferenser, eller när det är dags sälja din nuvarande bostad. Vårt mäklarkontor i Årsta är öppet för dig och dina frågor. Välkommen in på en kopp kaffe eller boka ett hembesök. Våra mäklare berättar gärna mer om vad vi kan göra för dig och din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Det finns ingen annan mäklare i min värld"
Christian H15 timmar
Verifierad kund
"Proffesionell, trevlig och ett starkt driv för en bra affär. "
Andreas D2 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, driven och helt enkelt en riktig bra mäklare! Rekommenderas varmt 😊"
Karolin C2 dagar
Verifierad kund
"Jag upplevde Johan som mycket professionell från visning till kontraktsskrivningen. Johan var påläst om objektet och det märktes tydligt att han sålt många bostäder inom samma förening tidigare. Utöver kunskapen uppskattade jag att Johan ständigt var tillgänglig och alltid svarade rakt och ärligt på mina frågor. Jag rekommenderar alla att ta hjälp av Johan när de ska sälja sina bostäder. När det väl är dags för mig att flytta vidare så vet iallafall jag vem jag kommer att ta hjälp av! "
Erik H3 dagar
Verifierad kund
"Proffsig, seriös och inkännande! "
Malva A4 dagar
Verifierad kund
"Upplevs genuint välvillig! Tillgänglig och flexibel dessutom"
Judit F4 dagar
Verifierad kund
"We chose Marcus because we had a nice experience with him the first time we bought this apartment, hence, the smart choice here was to go with Marcus again. Once again, he made it easier for us throughout the whole process, always being very clear, explaining very little detail, and keeping in touch during the whole selling process. I can't recommend him enough, I'm very happy with his services."
Thiago D1 veckor
Verifierad kund
"Marcus är engagerad, tillgänglig och trevlig. Han är exceptionellt bra på att lösa problem och hitta alternativ som funkar för alla parter. "
Sofia H1 veckor
Verifierad kund
"Insatt, vänlig, snabb återkopplings "
Susann Viktoria S1 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och kunnig mäklare!"
Vilhelm O1 veckor
Verifierad kund
"Lugn och kunnig mäklare. Reko. "
Sofia L1 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta mycket bra! Ola var jordnära, geniun och kändes inte "säljig" utan var mån om vårat bästa och gav oss tid och utrymme för att göra ett viktigt beslut. Han var alltid trevlig och positiv. Vi kommer definitivt använda honom som våran go-to mäklare framöver."
Filip F1 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, ihärdig och trevlig!"
David Ö1 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt bostad med Vincent som mäklare, och är hur nöjd som helst. Vincent är proffsig, tar sig tid och är väldigt flexibel. Han har bra koll på marknaden och har varit guld att mentalt hålla i handen under processen. Dessutom väldigt trevlig!! Rekommenderar Vincent till alla!"
Fanny R2 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde att Allan visade ett fint engagemang och tog sig tid att löpande förklara och informera. Trots att försäljningen skedde under julledighet så löste han uppgiften på bästa sätt genom god förberedelse. Han svarade snabbt på frågor och var lyhörd gentemot både säljare och köpare. "
Kristina E2 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig och pålitlig. Det finns nog ingen annan säljare som kan Skarpnäck som Ola. Rekomenderas varmt."
Didier G2 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och hjälpsam mäklare! Kunnig, trygg och tydlig från start till mål i vår bostadsförsäljning. Vi är helnöjda!"
Lovisa E3 veckor
Verifierad kund
"Leo är hjälpsam, tillgänglig och professionell. "
Jesper K4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt professionell och hjälpsam mäklare. Allting har gått smidigt och utan problem hittills och Leo är väldigt duktig på att hålla en uppdaterat om informera. "
Franke L4 veckor
Verifierad kund
"Bra och seriös mäklare både mot säljare och köpare"
Karl H4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

 • Hjälmarsvägen 41, 120 53 Årsta
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Bostadsmarknaden just nu

  Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg