Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Årsta

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Årsta

Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden, bostadsområden och bostadsrätter i Årsta. Vi har varit verksamma som mäklare i Årsta i många år. Vår erfarenhet, kunskap och passion för bostadsaffärer gör att du kan kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns med dig hela vägen när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta.

Om du trivs med närhet till natur gör du klokt i att köpa bostad i Årsta. Det här är en lugn stadsdel i Stockholm och du når den med buss, tvärbana eller pendeltåg. Områden som Årsta, Enskede och Skarpnäck är alla populära bland unga barnfamiljer, men passar lika bra för förstagångsköpare som för äldre. Oavsett om du letar bostadsrätt i Årsta eller står inför en bostadsförsäljning finns vi här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Årsta ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Årsta

Att köpa bostad i Årsta ger dig närhet till natur i Årstaviken med sjöar och skogsområden. Det de flesta uppskattar med området är att det bara är 5 min från city, och att det finns såväl mataffärer som trevliga caféer. Du har också Globen på några minuters avstånd. Tvärbanan tar dig till Sickla Köpkvarter med klädaffärer och möbelvaruhus. Sommartid är Årstaviken perfekt för ett dopp i havet, eller så kan du ta en löprunda på löpspåret som går längs med vattnet.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta

När du skall köpa, sälja eller värdera bostad i Årsta gör du rätt i att ta hjälp av erfarna mäklare. Vi kan allt om området och är duktiga på att matcha våra objekt med rätt köpare. Självklart kan vi även hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Våra erfarna fastighetsmäklare värderar både hus och lägenheter baserat på skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Väljer du att köpa bostad nära Årstaviken kommer du ha en enastående utsikt över vattnet. Väljer du en bostad i Årstaberg har du pendeltåget utanför dörren. Du är välkommen till våra mäklare i Årsta eller Enskede när du vill hitta en bostad som stämmer överens med dina preferenser, eller när det är dags sälja din nuvarande bostad. Vårt mäklarkontor i Årsta är öppet för dig och dina frågor. Välkommen in på en kopp kaffe eller boka ett hembesök. Våra mäklare berättar gärna mer om vad vi kan göra för dig och din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Lugn, trevlig och trygg i sitt bemötande. Sakkunnig, professionell och vi hade en bra kommunikation under hela processen."
Johanna N1 dagar
Verifierad kund
"Det var mycket trevligt att arbeta med Vincent. Han tog sig tid att förklara allt för oss och gav oss en bra och säker känsla av hela transaktionen."
Martin K5 dagar
Verifierad kund
"Vincent är trygg och lugn och ger ett gott intryck. Han gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet."
Karl H6 dagar
Verifierad kund
"Det viktiga för mig när jag väljer mäklare är att hen gillar sitt jobb och kommer att göra sitt yttersta för att få ett bra pris utan att töja på gränser eller ärliget. Det näst viktigaste är snabbhet och flexibilitet. Jag valde Johan och är helnöjd! "
Joanna E6 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande och hjälpt med de frågor och funderingar vi haft. Vi är som helhet nöjda med Marcus! "
Johannes B1 veckor
Verifierad kund
"Han är den bästa, ärliga och transparenta personen att arbeta med. Han känner pulsen på både köpare och säljare och gör verklig mening med försäljningen. Han håller alltid säljarna informerade om framstegen och guidar även hur man kommer till den föredragna försäljningen. Glad att jag valde att jobba med honom."
Sudhakaran S1 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bemötande och hjälpsam. Uppskattat att all information förklarades tydligt och enkelt vid kontraktsskrivningen. "
Amanda L1 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och flexibel, lätt att hålla kontakt med . "
Frida B1 veckor
Verifierad kund
"Johan är trevlig, hjälpsam, rak och ärlig. Vi som köpare kände att vi hade ett förtroende för Johan och han levde upp till det."
Carl Bogdan Hilmer E1 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig mäklare! Tack Leo"
Andrew B1 veckor
Verifierad kund
"Jag valde att anlita Marcus efter rekommendation från vänner. Och det ångrar jag inte! Jag har haft med 3-4 andra mäklare att göra vid både försäljning och köp, och Marcus är helt klart den jag har haft störst förtroende för genom hela processen. Att han är väldigt trevlig och har stor lokalkännedom är också ett plus. Jag rekommenderar Marcus varmt!"
Johanna S2 veckor
Verifierad kund
"Hej Min erfarenhet av Leo är följande: gott bemötande professionellt agerande (inte minst vid kontraktsskrivning) alltid tillgänglig med snabba svar "
Johan H2 veckor
Verifierad kund
"Lätt att samarbeta med. Seriös, noggrann och sakkunnig! "
Sophia N2 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en oerhört lugn och professionell mäklare som får en att känna sig trygg genom hela processen. Jag valde Marcus som säljare av min lägenhet tack vare det fantastiska intryck han gjorde när jag först var i kontakt med honom som köpare av samma lägenhet och var minst lika nöjd med hur han hanterade uppdraget när jag nu anlitade honom som säljare! Med tydlig kommunikation och en enorm erfarenhet ser Marcus till att man som säljare har rimliga förväntningar på försäljnings- tid och pris och även bra råd och stöd i hur man ska ställa sig till olika bud. Ett proffs från början till slut och skulle absolut anlita honom igen vid nästa försäljning! "
Alexander W2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Inte smilande. Hade svar på alla mina frågor."
Jakob T2 veckor
Verifierad kund
"Öppen och ärlig och mycket trevlig"
Lena B2 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra information. Smidigt genomförande av affären. Tillgänglig för att svara på frågor. "
Ann L3 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och närvarande, fick oss att känna oss trygga genom hela processen."
Simon N3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevligt möte. Väldigt tydlig och lätt att förstå när förklarade processen med lägenhetsköp för mig och säljare. Skulle rekommendera till andra! "
Kalle G3 veckor
Verifierad kund
"Jag som förstagångsköpare av bostadsrätt kunde inte vara mer nöjd med Vincent som mäklare! Hela processen har känts mycket trygg, Vincent har varit otroligt närvarande och svarat på alla frågor jag kunde tänkas ha från början till slut. 10/10! "
Mimmi B4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Hjälmarsvägen 41, 120 53 Årsta
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  Om HusmanHagberg