Leo Wessman

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Leo Wessman

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

I min vardag och i min roll som fastighetsmäklare Årsta och i Enskede är disciplin något som ligger till grunden för framgång. Utmaningar är något som drivit mig framåt i livet. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare för att jag har en stark drivkraft och är målmedveten vilket jag hela tiden i mitt yrke som mäklare har stor nytta utav.

Med min mångåriga erfarenhet av servicebranschen och genom min bakgrund som egen företagare som både urmakare och snickare, har jag utvecklat en stark känsla för detaljer och noggrannhet. Det speglar av sig på mina försäljningar utav både bostadsrätter och fastigheter.

Att jag kommer från Gotland och sedan många år bor i Stockholm har även gjort att jag vet hur viktigt det är att skapa goda ärliga relationer och det är viktigt för mig att du som kund skall känna att du har förtroende för mig. Jag kommer alltid att göra mitt yttersta för att du skall bli nöjd!

Mina försäljningar

Leo Wessman

Reg. Fastighetsmäklare

072-369 44 20

leo.wessman@husmanhagberg.se

Boka tid med Leo direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg