Leo Wessman

Hemma överallt i Enskede

Din mäklare i Enskede

Kontakta mig

Leo Wessman

Omdömen från mina kunder

"Mycket kompetent och lyhörd. Mycket god kännedom om marknaden! Rekommenderar starkt! "
Alexander D2 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, trevlig och förtroendeingivande! Känns proffsig."
Maria M3 veckor
Verifierad kund
"Jag har haft förmånen att båda köpa nyprdouktion och sälja min egen lägenhet via Leo. Väldigt kunnig, professionell och mycket trevlig mäklare. Han ser till att något som kan kännas svårt blir enkelt och tryggt. Jag rekommenderar Leo starkt. "
Chatarina T4 veckor
Verifierad kund
"Jag var vädigt vänligt bemött av Leo och han gav intrycket att han hade bra koll. Han visade mycket respekt och ärlighet mot mig som köpare vilket jag uppskattade stratkt. "
Sabina H4 veckor
Verifierad kund
"Smidig, engagerad och informativ."
Björn T4 veckor
Verifierad kund
"Leo gjorde vår säljprocess till en mycket positiv upplevelse. Han har koll på marknaden och delar med sig av sin kunskap vilket gjorde att vi kände oss trygga och delaktiga. Vi uppskattade även hans lugn, trevliga sätt och lyhördhet inför våra behov. "
Maria T4 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och professionell, engagerad och lyhörd för oss som säljare. All kommunikation har varit väldigt bra med snabb respons på våra frågor och funderingar. Vi har känt oss mycket trygga med Leo som mäklare då vi både köpt och senare sålt lägenheten med hans hjälp. Vi kan varmt rekommendera honom."
Cathrine H6 veckor
Verifierad kund
"Leo har ett professionellt bemötande och ingav stort förtroende för mig som säljare i dessa tider av oro. Bra och tydlig information/återkoppling genom hela processen men speciellt vid uppstartsmöte och avtalsskrivning. Jag är mycket nöjd med Leos insats och kan varmt rekommendera honom."
Magnus V16 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bemötande och hjälpsam. Uppskattat att all information förklarades tydligt och enkelt vid kontraktsskrivningen. "
Amanda L19 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och flexibel, lätt att hålla kontakt med . "
Frida B19 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig mäklare! Tack Leo"
Andrew B19 veckor
Verifierad kund
"Hej Min erfarenhet av Leo är följande: gott bemötande professionellt agerande (inte minst vid kontraktsskrivning) alltid tillgänglig med snabba svar "
Johan H19 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevligt möte. Väldigt tydlig och lätt att förstå när förklarade processen med lägenhetsköp för mig och säljare. Skulle rekommendera till andra! "
Kalle G21 veckor
Verifierad kund
" Vid vår bostadsförsäljning har vi bara positiva upplevelser av mäklare Leo Wessman. Därför rekommenderar vi Leo Wessman som mäklare. Glad, trevlig och positiv under hela affären. "
Ernst B26 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande, mycket kompetent och har mycket god kännedom om marknaden. Ger goda råd och finner smarta lösningar för varje specifik affär. Mycket samarbetsvillig och lyssnar på säljaren för att tillgodose lyckad affär. "
Alexander D26 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam och superbra att ha att göra med. Förstod våra behov och hjälpte till att sätta en långsiktig plan för hur vi skulle gå vidare med att sälja vår bostad. Vi var väldigt nöjda med Leo som mäklare!"
Victor S26 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och hjälpsam, rekommenderas varmt!!"
Filip G26 veckor
Verifierad kund
"Superbra att ha med att göra. Allt gick snabbt, smidigt och smärtfritt. "
Elias I26 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och trevlig. Bra återkoppling och info var vå dtår"
Karl-Erik L26 veckor
Verifierad kund
"Strålande bemötande, kunskap o service. "
Lena Birgitta Z26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

I min vardag och i min roll som fastighetsmäklare Årsta och i Enskede är disciplin något som ligger till grunden för framgång. Utmaningar är något som drivit mig framåt i livet. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare för att jag har en stark drivkraft och är målmedveten vilket jag hela tiden i mitt yrke som mäklare har stor nytta utav.

Med min mångåriga erfarenhet av servicebranschen och genom min bakgrund som egen företagare som både urmakare och snickare, har jag utvecklat en stark känsla för detaljer och noggrannhet. Det speglar av sig på mina försäljningar utav både bostadsrätter och fastigheter.

Att jag kommer från Gotland och sedan många år bor i Stockholm har även gjort att jag vet hur viktigt det är att skapa goda ärliga relationer och det är viktigt för mig att du som kund skall känna att du har förtroende för mig. Jag kommer alltid att göra mitt yttersta för att du skall bli nöjd!

Mina försäljningar

Leo Wessman

Reg. Fastighetsmäklare

072-369 44 20

leo.wessman@husmanhagberg.se

Boka tid med Leo direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg