Johan Nilsson

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Johan Nilsson

Omdömen från mina kunder

"Det viktiga för mig när jag väljer mäklare är att hen gillar sitt jobb och kommer att göra sitt yttersta för att få ett bra pris utan att töja på gränser eller ärliget. Det näst viktigaste är snabbhet och flexibilitet. Jag valde Johan och är helnöjd! "
Joanna E2 veckor
Verifierad kund
"Johan är trevlig, hjälpsam, rak och ärlig. Vi som köpare kände att vi hade ett förtroende för Johan och han levde upp till det."
Carl Bogdan Hilmer E2 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra information. Smidigt genomförande av affären. Tillgänglig för att svara på frågor. "
Ann L3 veckor
Verifierad kund
"Från mitt första telefonsamtal till Johan till signering av försäljningsavtal hann det gå en vecka. Johan hade en mängd köpare bland sina kontakter som letade aktivt och jag fick in bra bud utan annonsering så jag är jättenöjd med en smidig och bra affär. Bra kommunikation, information och återkoppling genom processen. Har rekommenderat Johan till vänner och familj med lägenheter i området."
Emilia A5 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Johan! Han är varm, inkännande och mycket professionell. Det kändes väldigt tryggt att låta honom förmedla min bostad. Han gjorde ett fantastiskt jobb och försäljningen gick så mycket bättre än jag vågat hoppats på. Tack Johan! "
Josefine G6 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande från början till slut ! Proffsigt och förtroende ingivannde ! Rekommenderar gärna honom Niklas "
Niklas T6 veckor
Verifierad kund
"Som förstagångsköpare är jag mycket nöjd. Johan är mycket tålmodig, tydlig, pedagogisk, påläst och service minded.Efter inflytt är lägenheten som jag förväntat mig så jag tycker att jag fått korrekt information under och efter visningen."
Simon E6 veckor
Verifierad kund
"Johan gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet! Jag rekommenderar honom varmt! "
Monika M6 veckor
Verifierad kund
"Suverän mäklare! Lyhörd, enkel och tydlig. Rekommenderar varmt!"
Olle H7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig och enkel att ha dialog med. "
Klara J7 veckor
Verifierad kund
"Johan har varit en klippa rakt igenom hela försäljningsprocessen. Tack vare sin gedigna erfarenhet och stenkoll på området gjorde han det omöjliga möjligt dvs att med kort varsel (men med lång förberedelse) sälja min lägenhet till det pris jag hoppats på. Jag rekommenderar till fullo Johan på HusmanHagberg på Årsta torg. "
Karin P7 veckor
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Johan och har känt oss trygga hela vägen från första kontakten till försäljning. Vi skulle rekommendera Johan till alla som ska sälja sin lägenhet - speciellt här i Årsta! Det har också varit tydligt att Johan tagit hand om alla spekulanter på ett väldigt bra och professionellt sätt."
Jessika L10 veckor
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande, allt gick lugnt och metodiskt igenom före/under köpet"
Olga B10 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation genom hela försäljningen. "
Anders G11 veckor
Verifierad kund
"Johan var precis som man vill att en mäklare ska vara - professionell, tillgänglig och hjälpte oss komma till ett smidigt avslut med vår lägenhetsaffär. Därutöver bjöd Johan på ett personligt och varmt bemötande."
Isak S12 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Johan som min mäklare. Professionell, serviceminded och trevlig. Skötte min försäljning galant trots på distans. Rekommenderar starkt!"
Pontus H12 veckor
Verifierad kund
"Fint och proffsigt bemötande! Johan upplevdes alltid vara steget före vilket gjorde att köpet kändes tryggt. "
Linn M12 veckor
Verifierad kund
"Johan gjorde ett fantastiskt jobb och jobbade verkligen hårt för att alla parter skulle bli nöjda. Han höll mig uppdaterad hela tiden och bemötte mig med sådan värme och engagemang. "
Elsa C14 veckor
Verifierad kund
"Vi var supernöjda med Johans arbete och rekommenderar honom starkt. Vi hade ett högt prismål för vår lägenhet och tålamod och till slut lyckades vi med Johans hjälp sälja lägenheten till vårt pris trots dagens kris. "
Stefan M14 veckor
Verifierad kund
"Uppfattar Johan som en seriös och duktig mäklare med stort servicefokus och engagemang. Jag rekommenderar honom varmt. "
Jonatan R14 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att göra en bostadsaffär är något av de största och viktigaste många av oss gör i våra liv. Som fastighetsmäklare är det mitt jobb och min drivkraft att finnas till för er på bästa sätt under hela processen. Ingen affär är den andra lik och det finns väldigt många olika situationer som hela tiden måste anpassas. Vilken situation du än sitter i, vill du sälja/köpa eller bara göra en enkel värdering på din bostad kommer jag att göra mitt yttersta för att vi tillsammans ska ha ett gott samarbete och göra en lyckad affär. I Hela mitt arbetsliv har jag arbetat i servicebranschen där jag alltid strävat efter att se mina kunder/gäster lämna mig med ett leende på läpparna och en positiv känsla. Jag älskar att träffa och interagera med människor och kan jag med min expertis och vinnarskalle hjälpa dem att uppnå en önskan eller ett mål, ja då tar jag mig an det uppdraget med glädje. Någonting jag har med mig från många år av att jobba med människor är att vara lyhörd och kunna se både problem och lösningar vilket resulterar i en trygghet som jag anser är väldigt viktigt i min roll som fastighetsmäklare. Genom min bakgrund av idrott på hög nivå ser jag flera fördelar som präglar min vardag och arbete som fastighetsmäklare. Genom idrotten har jag lärt mig att hängivenheten att göra något till 110%, lojaliteten mot min uppdragsgivare och tron på mig själv att allting går med rätt tillvägagångssätt och vilja är tre grundstenar som når långt, vad du än tar dig an. Mitt arbetsområde är Årsta och Enskede med omnejd, så gäller din affär en bostadsrätt eller villa i mina kvarter, hör av dig!

Mina försäljningar

Johan Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

079-098 44 20

johan.nilsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Johan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg