Ola Sjölund

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Ola Sjölund

Ola Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Årsta

sven

Omdömen från mina kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare på Husmanhagberg i Enskede, Årsta, Skarpnäck med omnejd sedan 2011 och verkat som franchisetagare sedan 2012. Med hundratals bostadsaffärer i bagaget är jag trygg med alla delar som hör till affärens process.

Jag säljer bostadsrätter, villor och radhus där varje affär är unik. Jag har det bästa arbetet man kan ha och uppskattar framförallt mötet med alla människor man träffar. Långvarighet och transparens i relationer är för mig väldigt viktigt i en bostadsaffär. Med ett passionerat och stort driv för din nöjdhet, anser jag mig ha lyckats som mäklare först när du sedan rekommenderat mig vidare!

Är trygghet och äkta vara något du värdesätter högt? Då är jag rätt fastighetsmäklare för uppdraget. Som född och uppväxt i området kan jag utlova min tjänst som en riktigt lokal mäklare. Varmt välkommen att kontakta mig för en första, men inte sista kontakt.

Mina försäljningar

Ola Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-428 44 20

ola.sjolund@husmanhagberg.se

Boka tid med Ola direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg