KarriärOm oss

Marcus Andersson

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Marcus Andersson

Marcus Andersson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Årsta

sven

Omdömen från mina kunder

"Marcus är en mäklare i särklass och en genuint trevlig människa. Vi har haft Marcus både som säljare och som köpare och har varit supernöjda båda gångerna. Marcus har en exceptionell lokalkännedom, är en tydlig kommunikatör, har högsta möjliga tillgänglighet och stöttar säljaren genom hela försäljningsprocessen. Stort tack, Marcus, för vår senaste försäljning och allt gott! "
Marina A1 veckor
Verifierad kund
"Marcus är oerhört professionell och mycket noggrann. Vi har högt uppskattat samarbetet med honom under hela försäljningsprocessen som pga den kraftiga förändringen på bostadsmarknaden dragit ut på tiden och krävt uthållighet både av oss som säljare och av Marcus som mäklare. Marcus är också genuint intresserad av de objekt som ska säljas och kommer med kreativa idéer som är viktiga inför försäljningen. Rekommenderar honom varmt för din kommande bostadsaffär!"
Stig Olof Anders H4 veckor
Verifierad kund
"Vi tyckte att Marcus var trevlig, tålmodig och hjälpsam. Det var en positiv erfarenhet att ha honom som mäklare för vårt första bostadsköp."
Oskar W5 veckor
Verifierad kund
"Marcus är kunnig, erfaren och extremt professionell. Han har varit med oss från början till slut och fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi har aldrig känt oss dumma att ställa någon fråga. Marcus har haft en väldigt hög tillgänglighet och alltid tagit sig tid att svara och förklara med stort tålamod. Vi kan rekommendera Marcus alla dagar i veckan! "
Arshia P5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande med täta kontakter och bra information även efter det att köpeavtalet skrivits under. "
Hans B6 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent, trevlig och noggrann. Rekommenderas!"
Miriam E15 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och bra mäklare som är inlyssnande och flexibel. Skulle rekommendera honom till alla som ska sälja bostad i hans område. Han har bra erfarenhet av vad köpare vill ha och vart nivåerna ligger. "
Anna R16 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och personlig mäklare Kunnig och engagerad i objektet Lätt att nå under processen Bra uppföljning av de olika stegen under budgivningen Mycket grundlig och omfattande information vis själva köpmötet "
Iren A17 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en trygg och duktig mäklare med stor erfarenhet vilket märks i sättet han hanterade vår försäljning. Rakt igenom tydligt och bra kommunicerat från Marcus sida. Han är en mycket kunnig mäklare och duktig på sitt jobb. Dessutom mycket trevlig och lätt att samarbeta med. "
Erik M18 veckor
Verifierad kund
"Har enbart positiva omdömen om Marcus Andersson."
Iren Å18 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell med känsla för hantverket. Trevlig, snabb och tydlig i sin kommunikation! Hjälpte både mig och min syster med gott resultat, trots tuffa tider på bostadsmarknaden. "
Hjalmar D18 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och tillmötesgående, frågade om kaffe innan jag ens var på plats för att skriva, då ligger en i framkant och det speglade hela processen. "
Andrea L23 veckor
Verifierad kund
"Tycker att Marcus har ett trevligt och avslappnat bemötande samt är noggrann och omsorgsfull med stor koll på läget."
Mimmi B25 veckor
Verifierad kund
"Marcus är klok, välorganiserad och bra på att kommunicera, både med oss säljare och med tänkbara köpare. Han är mycket snabb med återkopplingar och väldigt nåbar. Han är framförallt en genuint trevlig människa som bottnar i det han säger gör, en ovärderlig egenskap när insatserna är stora och anspänningen hög. "
Alf Johan J26 veckor
Verifierad kund
"Marcus är noggrann, ambitiös, och kunnig. Vi har stort förtroende för honom och kan verkligen rekommendera honom. Vi är mycket nöjda med allt! "
Lars Gustav R26 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, jordnära och ödmjuk person. Lugn och pedagogisk, man fick ett väldigt förtroende för Marcus. En fantastisk mäklare för både säljare och köpare."
Nina G27 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en väldigt kompetent och trevlig mäklare. Att sälja sitt boende med hjälp av Marcus gör att man är trygg och hela tiden får professionellt stöd och råd. Marcus är duktig på att informera och håller en uppdaterad hela vägen vilket skapar ett lugn hos en som säljare. Det är tredje gången jag anlitar Marcus och kan rekommendera honom varmt!"
Caroline T29 veckor
Verifierad kund
"Han är Trevlig, kompetent och påläst. Alltid ett trevligt bemötande både via Mail, telefon och irl "
Felix P29 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag gillar inte att ständigt sätta betyg på tjänster som det är en självklarhet att hur de skall utföras. Jag ser det som ett sätt att stressa och övervaka människor. Att betygsätta är Inget som främjar arbetet i det långa loppet. Marcus utför sitt arbete bra och som jag ser det så en mäklare skall arbeta. Inget jag behöver betygsätta. Vänligen Eva Wernlid "
Eva W31 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en god mäklare och försäljare. Han är receptiv och vänligt förekommande. Hans punktlighet och noggrannhet Inger förtroende. En försäljning av ett hem kan vara mycket känslomässigt påfrestande för en kund. Marcus är en god människokännare och fångar upp signalerna. Hans juridiska och administrativa kunnande bidrar till den positiva helhetsbilden."
Mats E32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Enskede med omnejd är ett expansivt område som kombinerar historia med nybyggnation på bästa möjliga sätt. Här finns allt, närhet till skog och sjö, bra utbud av restuaranger, caféer och närservice liksom arenaområdet och centrala Stockholm. Jag bor själv i Enskede sedan 2014. På fritiden är en cykeltur i Nackareservatet och bad i Söderbysjön följt av en fika vid Hellasgården något som görs ofta!

Mina försäljningar

Marcus Andersson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-752 44 20

marcus.andersson@husmanhagberg.se

Boka tid med Marcus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg