190

Årsta, Årsta

Tavelsjövägen 19Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

76 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

31-1203

MÅNADSAVGIFT

4 716 kr

BYGGÅR

2023

Smakfull nyproducerad trea med stor balkong och material i toppklass!

Bli den första att få flytta in i denna nyproducerade bostad om 76 ytterst smakfulla kvadratmetrar fördelade på tre rum och kök på Tavelsjövägen 19, i Svanenmärkt hus mitt i mysiga Årsta! Med sin stora balkong och ljusinsläpp från två håll är detta verkligen en bostad utöver det vanliga, perfekt för den mindre familjen eller paret som vill ha ett hemmakontor.

Du välkomnas in i bostaden via den rymliga hallen där du direkt får en känsla för materialvalen i toppklass. Precis som alla väggar i bostaden är väggarna i hallen målade i en mjukt linnebeige nyans, och på golvet ligger en 3-stavs ekparkett som också är genomgående i hela lägenheten. Hallen erbjuder gott om förvaring i garderober samt avhängningsyta. I anslutning till hallen ligger bostadens toppfräscha helkaklade badrum kompletta med tvättmaskin och torktumlare, vilket verkligen förenklar vardagslivet! Vidare in från hallen kommer man in i det ljusa och komplett utrustade köket från Vedum. De släta luckorna i sandbeige ger en elegant känsla tillsammans med den enhetlig bänkskivan med stänkskydd i samma grå ton med industriell betongkänsla i tåligt laminat. Köket erbjuder både arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter och inspirerar till matlagning och härliga middagar att bjuda familj och vänner på vid den rymliga matplatsen med plats för 6-8 personer. Köket har en halvöppen planlösning mot bostadens ljusa och trivsamma vardagsrum. Rummets storlek möjliggör möbleringsmöjligheter beroende på behov, och vardagsrummet har gott om plats för socialt umgänge eller avslappnande hemmakvällar i soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du också den stora balkongen som blir till ett härligt extra rum under sommarhalvåret. Här finns det gott om plats för balkongmöbler och växter, och med sitt härliga läge i väst kan du njuta av en lugn stund i eftermiddagssolen efter jobbet, eller bjuda in till härliga middagar när mörkret sänker sig. Från vardagsrummet når du även lägenhetens båda sovrum, båda med generös storlek. Det större rofyllda sovrummet in till höger erbjuder gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang, samt förvaring i den angränsande stora klädkammaren. Det andra stora sovrummet till vänster med ljusinsläpp från två håll, erbjuder även det plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang, samt förvaring i form av garderob och linneskåp. Rummet kan också med fördel användas som hemmakontor eller ett trevligt gästrum.

Belägen i BRF Årsta Ljuva, en stabil förening med friköpt mark! Föreningen har gemensamma utrymmen så som co-working space och gym samt en trevlig innergård med sandlåda för barnen, pergola med sittplatser samt plats för föreningens julgran. Fastigheten är Svanenmärkt vilket berättigar till så kallat grönt bolån (efter sista inflytt). Bara några minuter bort ligger Årsta torg med dess breda utbud av mataffär, restauranger, butiker och gym. Gott om kommunikationer i området med buss 160 som snabbt tar dig till Gullmarsplan och T-banans gröna linjer, eller pendeltågsstationen i Årstaberg. Från tvärbanestationerna Årstafältet och Årstaberg, som också ligger bara några minuter bort, tar du dig smidigt till Globen och Gullmarsplan i ena riktningen och Liljeholmen i den andra, för anslutning till T-banans röda linjer. På promenadavstånd från bostaden ligger Årstaskogens naturreservat och Årstaviken med dess gång- och joggingstråk, utegym och badbryggor. Innerstadspulsen på Södermalm når du smidigt med hjälp av cykel, på cirka 10 minuter. Detta är den perfekta platsen för dig som önskar kombinera stadens puls med natursköna omgivningar.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad!

Detta är en KOMMANDE försäljning , vid intresse kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Ola Sjölund 070 -428 44 20

Ansvarig mäklare

Bilder

MED7E5CB56663804607A7F82748F41CA23D
MEDEE2AE505978947F780FECF0E4B6F5086
MEDBA609AA65717424FBD90812229C805EC
MED24944C27BE2249B7B5BEA6F74C944A81
MED3F16856030C24E479AFA15B631637B96

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Årsta

Tavelsjövägen 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret