Lekattsvägen 3

Bilder

Lekattsvägen 3 , Hästö , Karlskrona

På högt och skyddat läge finner ni detta fina hus i souterräng och i genomgående renoverat skick.
Kök och våtutrymmen renoverade 2011, vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis samt 4 bra sovrum.
Bergvärme från 2011 med vattenburen golvvärme i souterrängplan och fiber via Affärsverken.
Här bor du på lugn återvändsgata och skyddad trädgård med plats för lek och avkoppling. Nära till skola, busshållplats, natur och hav.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

149 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
149 kvm
Biarea:
24 kvm
Tomtarea:
988 kvm
Byggår:
1965
Driftskostnad:
2 583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

149 kvm

Biarea

24 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Hästö & Lekattsvägen 3!

På högt och skyddat läge finner ni detta fina hus i souterräng och i genomgående renoverat skick. Kök och våtutrymmen renoverade 2011, vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis samt 4 bra sovrum. Bergvärme från 2011 med vattenburen golvvärme i souterrängplan och fiber via Affärsverken. Här bor du på lugn återvändsgata och skyddad trädgård med plats för lek och avkoppling. Nära till skola, busshållplats, natur och hav. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med plats för avhängning. I anslutning till hall finns ett rymligt duschrum som renoverades 2011. Utrustat med duschhörna med infällda glasdörrar, handfat med kommod, wc-stol och handdukstork. På golvet ligger en svart våtrumsmatta och väggarna har vitt kakel. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även tre inbyggda garderober samt en mindre klädkammare.
Rakt fram från hallen finner vi köket. Detta är stort och har gott om plats för ett större matbord. Renoverat 2011 och generöst med både arbetsyta och förvaring. Utrustat med induktionshäll (Bosch), fläkt (Elektrolux), inbyggnadsugn (Bosch, varmluft), micro (Bosch), kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna) samt diskmaskin (Siemens). Från köket nås en större balkong som löper längs husets fasad, perfekt för kryddodlingar i direkt access från kök! Vardagsrummet nås från både hall och kök och även detta är generöst i storlek. Gott om utrymme för både en rejäl matplats, fåtöljer med läshörna samt soffgrupp med tv-möbel. Centralt i rummet finns den fina murstocken med öppen spis och ifrån vardagsrummet nås både balkong och trädäck i varsitt väderstreck.
Trappan leder oss vidare ner till souterrängplanet där vi finner ett stort badrum direkt till vänster. Detta renoverades 2011 och är idag utrustat med badkar. Här finns även goda utvecklingsmöjligheter att göra en trevlig relaxavdelning för den som önskar.
Rakt fram finns groventrén med slitstark klinkers och garderober för avhängning. Här finns även ett större sovrum med gott om plats för enkelsäng och skrivbord, perfekt som tonårsrum!
Till höger från hallens sett finner vi två sovrum som är praktiskt avdelade med skjutdörrar. Idag används rummen som föräldrasovrum och ett barnrum men kan med fördel göras om till en lyxig walk-in-closet eller ett rymligt kontor. Vidare finns ett stort förrådsutrymme samt en helkaklad wc med tvättavdelning. Utrustat med wc-stol, handfat, högskåp, tvättmaskin (LG -11), torktumlare (LG -17) samt förvaring och arbetsyta.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare i souterräng

Byggnadsår

1965

Uppvärmning

Bergvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 september 2015
Energiklass: B
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Murad stomme, Trä
Fasad: Puts, Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

I anslutning till entré och vardagsrum finns en större uteplats med staket i soligt söderläge. Gott om utrymme för diverse möblemang såsom matplats och loungegrupp. Från vardagsrummets matplats samt kök nås en större balkong som löper längs huset fasad i norr. Gott om plats för cafébord och stolar samt planteringar.

Fastighetsbeteckning

Kajutan 5

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett friliggande garage. Ny port 2015. Asfalterad uppfart med plats för parkering. Högst upp på tomten finns en mindre lekstuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 002 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 061 kr
VA: 9 007 kr
Renhållning: 1 625 kr
Sotning: 309 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Uppvärmning är inklusive hushållsel. Utöver angiven drift har nuvarande ägare kostnad för försäkring 5 988 kr/år. samt en fastighetsavgift om 7 812 kr (2018).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 915 000 kr, varav byggnadsvärde 2 134 000 kr

Summa pantbrev

2 875 000 kr

Tomt

Areal: 988 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm, 10-IM1-62/1012

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Hästö

Hästö är en mycket trivsam stadsdel och ett av de mest populära områden i Karlskrona. Halvön är belägen mindre än 10 minuter från centrum men utan innerstadens stress och trafik. Här finns närhet till både skog och hav.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med Karlskrona centrum

Närservice

Hästö Herrgårdsbutik är bland det första man ser när man svänger in på Hästö, där finns bl.a livsmedel och postservice.
På Hästö finns det både dagis och skola för elever upp till årkurs 6.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad