Fiskaregårdsvägen 26

Bilder

  • Såld!

Fiskaregårdsvägen 26 , Hasslö , Karlskrona

Unikt tillfälle att förvärva en av stamfastigheterna på Hasslö med äkta havstomt. Charmigt och välvårdat bostadshus med två fina gästhus i gott skick, rejäl brygga samt sjöbod byggd -00.
Här bor du omgärdad av havet och den vackra naturen med endast en kort cykeltur från affärer och båthamn, skola och badplats. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad

70 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
70 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 372 kvm
Byggår:
1940

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 sovrum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Unikt tillfälle att förvärva en av stamfastigheterna på Hasslö med äkta havstomt. Charmigt och välvårdat bostadshus med två fina gästhus i gott skick, rejäl brygga samt fin sjöbod. Här bor du omgärdad av havet och den vackra naturen med endast en kort cykeltur från affärer och båthamn, skola och badplats. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad. Välkommen till Fiskaregårdsvägen 26.

Via en skyddad veranda under tak nås den välkomnande entrén med gott om plast för avhängning. Rakt fram finns duschrummet med tvättmaskin och till höger finner vi resterande delar av bostaden. Nedre plan har öppna sociala ytor och är fördelade på kök, matplats och vardagsrum. Här har väggar tagits upp och öppnats för en mer öppen och luftig känsla. Från flera fönster har man en vacker utsikt över sjöbodarna längs vattnet och havet som öppnar upp sig i horisonten. Köket är ett mindre arbetskök men väl utrustat med bland annat diskmaskin. Här finns gott om förvaring och goda arbetsytor. Matplatsen är även den generös och har gott om utrymme för ett större möblemang där hela familjen kan få plats att umgås.
Trappan leder oss vidare till övre plan där det i dagsläget finns två sovrum varav det ena har utgång till den stora balkongen som löper längs med huset östra sida ner mot vattnet. Här finns gott om plats för sol- och vilostolar och här kan man njuta av utsikten helt utan insyn.

På fastigheten finns två stycken gästhus i gott skick, båda vinterbonade och med indragen el. Separat wc med handfat finns i anslutning till de båda husen, denna uppfördes 2003 i samband med att kommunalt VA installerades. Längst ner vid vattnet finns en sjöbod uppförd 2000 och längre upp finns ett förråd med vidbyggd uteplats.

Sammantaget en mycket välskött och fin fastighet på Hasslö för permanent- eller fritidsboende. Bostaden har genomgående fina plankgolv och samtliga väggar är ljusa med tapeter i passande mönster. Fiber

Byggnad

Byggnadstyp

Fritidshus, 1 plan m. sovloft

Byggnadsår

1940

Uppvärmning

Vattenburen elvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund, källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor (-07)

Övrigt

Skyddad veranda under tak vid entrén. Från allrum/sovrum på övre plan nås en stor balkong (-07) med gott om plats för diverse sol- och vilostolar. Skyddat läge och vidsträckt havsutsikt.

Fastighetsbeteckning

Hasslö 1:196

Övriga byggnader

På fastigheten finns två vinterbonade gästhus.
Sjöbod och vindskydd uppfört 2000.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 206 000 kr, varav byggnadsvärde 340 000 kr

Tomt

Areal: 1 372 kvm

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt med enstaka planteringar och rabatter. Öppna ytor med gott om plats för diverse möblemang samt platts för både avkoppling och lek. Mindre strandremsa samt gedigen brygga från -96.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hasslö GA:3
Förmån, Officialservitut: Väg, 10-HAS-1117

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Hasslö

Ön Hasslö bildar tillsammans med de övriga större öarna Aspö, Sturkö, Tjurkö och Senoren en ring av öar utanför Karlskrona.
Hasslö har ursprungligen varit centrum för ett omfattande kustfiske, huvudsakligen baserat i de två hamnarna Hallarna och Garpen.
Ön kallas även "Lilla Hawaii" på grund av sitt soliga väder och sina långgrunda stränder.

Kommunikation

Linje 154 trafikerar Hasslö-Karlskrona morgon till kväll såväl vardagar som helger. Nattbuss på helger.

Närservice

På Hasslö finns bl.a. livsmedelsaffärer, restaurang, bageri, pub och bensinmack.
Skolverksamheten sträcker sig från förskoleklass till årskurs 6.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad