Ekedalsvägen 9

Bilder

  • Såld!

Ekedalsvägen 9 , Lyckeby , Karlskrona

Här finner ni en välplanerad enplansvilla i centrala Lyckeby med fyra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt allrum med vacker kakelugn. Effektiv uppvärmning med bergvärmepump från 2010, garage samt fiber via affärsverken (Stadsnätet).
Bekvämt gångavstånd till Östra Torpskolan F-6 samt affärer och köpcenter. Endast 2 km till Lyckeby kunskapscentrum med skola F-9.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

135 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
135 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
865 kvm
Byggår:
1963
Driftskostnad:
2 132 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

135 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Lyckeby och Ekedalsvägen 9!

Här finner ni en välplanerad enplansvilla i centrala Lyckeby med fyra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt allrum med vacker kakelugn. Effektiv uppvärmning med bergvärmepump från 2010, garage samt fiber via affärsverken (Stadsnätet).
Bekvämt gångavstånd till Östra Torpskolan F-6 samt affärer och köpcenter. Endast 2 km till Lyckeby kunskapscentrum med skola F-9.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning, I direkt anslutning till entrén finns en mindre hall, som även har utgång till trädgården, en större garderob med skjutdörrar för generös förvaring.
Vidare finner vi två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng för den som önskar. Annars passar dessa ypperligt som barn- eller gästrum eller kontor. Från hallen nås badrummet som renoverades 2013 i ljusa färger.
Rakt fram finner vi kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Köket är ett praktiskt arbetskök i lantlig stil med avdelningsbänk mot matplats. Vardagsrummet är generöst i storlek och har gott om plats för både en rejäl soffgrupp samt matplats. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och härifrån nås även en stenlagd uteplats i soligt söderläge. Från vardagsrum/kök nås ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng.
Tillbaka i entrén nås till höger en groventré med tvättavdelning. Här finns generös förvaring och även ett större duschrum.
Vidare finns ett mysigt allrum med vacker eldstad och utgång till trädgård. Här finns gott om plats för soffa och mysiga fåtöljer framför den fina kakelugnen. Från allrummet nås ett sovrum med gott om plats för enkelsäng samt arbetsplats.

Sammantaget ett mysigt hus i gott skick. Nya ytskikt i stort sett i hela huset. I hall, sovrum, kök och vardagsrum ligger ett fint laminatgolv samt ljusa mönstrade väggar.

Kök: Arbetskök i lantlig stil med ljusa luckor och bänkskiva i ljust perstorp-mönster. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Badrum: Fräscht badrum renoverat 2013. Utrustat med badkar, handfat med kommod samt wc-stol. På golvet ligger en mörkare grå våtrumsmatta och på väggen en ljusare våtrumsmatta i kakelimitation.

Duschrum: Större duschrum utrustat med duschhörna, wc-stol samt handfat.

Tvätt: Tvättavdelning/groventre med tvättpelare och torkskåp.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1963 ombyggt 1977

Uppvärmning

Bergvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2013
Energiprestanda: 29 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund, betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Eternit
Fönster: 2-glas
Tak: Eternit

Övrigt

Från vardagsrummet nås en stenlagd uteplats i söderläge. Gott om plats för solsängar eller möblemang, markis finns.
Från allrum samt hall nås trädgårdens baksida med skyddad uteplats.

Fastighetsbeteckning

Hattmakaren 11

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 585 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 560 kr
VA: 7 975 kr
Renhållning: 2 050 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 163 000 kr, varav byggnadsvärde 728 000 kr

Summa pantbrev

1 050 000 kr

Tomt

Areal: 865 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Lyckeby

Lyckeby är ett trevligt och modernt samhälle strax utanför Karlskrona med en intressant och rik historia.

Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967. Sevärdheter i Lyckeby är bland annat den ståtliga stenbron som korsar Lyckebyån samt ruinen efter Lyckå slott som försvarade den medeltida staden. Vid bron ligger den gamla kronokvarnen, som ingår i världsarvet Örlogsstaden Karlskrona. Lyckeby källa med ett karaktäristiskt pumphus från 1700-talet är ytterligare en sevärdhet.

I dag är Lyckeby en trevlig bostadsort med varierande bebyggelse samt ett handelscentrum med stora köpcentrum strax utanför den gamla bykärnan. Köpcentrumen heter Amiralen och Slottsbacken och erbjuder det mesta vad det gäller shopping.

Kommunikation

Mycket goda bussförbindelser med Karlskrona centrum.

Närservice

I Lyckeby finns det mesta man kan behöva i form av närservice. Nybyggt gym, vårdcentral, Apotek, Restauranger mm. Även flera större matbutiker finns i närheten såsom Ica Maxi, Coop och Willys.
Flera skolor och förskolor finns i och kring samhället.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad