Kråkvägen 7

Bilder

  • Såld!

Kråkvägen 7 , Nättraby , Karlskrona

Här finner ni en fin familjevilla med trevlig öppen planlösning redo att flyttas rakt in i. Mysig baksida med härliga uteplatser och inglasat uterum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt nyrenoverat badrum med jacuzzi.
Fint läge mitt i centrala Nättraby med närhet till skola, affär och allmänna kommunikationer.

154 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
154 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
504 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
2 986 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

154 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Nättraby och Kråkvägen!

Här finner ni en fin familjevilla med trevlig öppen planlösning redo att flyttas rakt in i. Mysig baksida med härliga uteplatser och inglasat uterum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt nyrenoverat badrum med jacuzzi.
Fint läge mitt i centrala Nättraby med närhet till skola, affär och allmänna kommunikationer.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. På golvet ligger en slitstark klinkers i ljus betonggrå och väggarna är vita. I direkt anslutning till hallen finner vi både tvättavdelning samt ett duschrum. Duschrummet renoverades så sent som 2017 i ljusa fina färger.
Från hallen möts vi av den öppna härliga planlösningen. Till höger ligger köket med gott om både förvaring och arbetsyta. Ljust och fräscht och stora fönsterpartier som ger rummet en härlig rymd. Fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.
Matplatsen är centralt placerad och binder samman kök och vardagsrum på ett fint sätt. Här finns gott om plats för ett rejält matbord och här kan man med lätthet duka upp för 8-12 personer.
Mysig vardagsrumsdel med plats för soffa, fåtölj och tv-möbel samt utgång till ett stort uterum. Från matplatsen nås även ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring.
Övre plan består idag av två stora sovrum med en väl tilltagen klädkammare mellan de båda rummen. Ett större allrum som har en ostörd arbetshörna samt gott om plats för soffa med tv-möbel eller ett ytterligare sovrum. Här finns även ett större badrum som renoverades 2013 med stilrena och snygga materialval.

Sammantaget ett mycket fint hus där löpande renoveringar har utförts de senaste åren. Kök och vardagsrum har öppnats upp och ger en härlig social planlösning. Övre plan renoverades 2013 med nya ytskikt och här kan man med fördel ändra planlösning och få möjlighet till fyra rejäla sovrum. På entréplan ligger en fin ekparkett i kök och vardagsrum och på övre plan finns en vitlaserad ekparkett och samtliga väggarna är vitmålade.

Kök: Fint kök med vit skåpsinredning. Fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna -07), spis med glashäll, fläkt (Gorenje - 10) och diskmaskin (Elektrolux -16). Vit laminatskiva och vitt kakel ovanför bänk, renoverat 2016.

Badrum: Badrum på övre plan renoverat 2013. Utrustat med större handfat med dubbelkommod, vägghängd wc, bubbel- och massagebadkar samt handdukstork. Stilrena materialval såsom en grå klinkers med golvvärme och vita högblanka kakelplattor på vägg.

Duschrum: Duschrum på entréplan renoverat 2017 med våtrumsmatta i ljusgrått och vita väggar. Utrustat med handfat, spegel, wc-stol och duschhörna med infällbara glasdörrar.

Tvättrum: Tvättavdelning i anslutning till entrén. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Bauknecht -10).

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1990 ombyggt 1996

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Härligt uterum som nås från bostadens vardagsrum. Här finns gott om utrymme för både matmöbel och loungedel. Stora skjutpartier ut mot trädäck med gott om plats för sol- och vilostolar.
Längst ner i trädgården finns även ett separat trädäck med utrymme för loungegrupp och solstolar.

Fastighetsbeteckning

Stora Vörta 1:43

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett vidbyggt garage/förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 839 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 478 kr
VA: 8 571 kr
Renhållning: 1 790 kr
Beräknat antal personer: 6

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 337 000 kr, varav byggnadsvärde 997 000 kr

Summa pantbrev

1 300 000 kr

Tomt

Areal: 504 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lummig insynsskyddad trädgård med gott om plats för både lek och avkoppling. Härligt sydvästläge och skyddat av större häck runt om trädgården. På framsidan finns fina stenläggningar vid entré och gångväg samt stenlagd uppfart.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Nättraby GA:6, Stora Vörta GA:1
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 41/59
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 67/3482

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Nättraby

Nättraby är ett samhälle ca 10 km utanför Karlskrona och har drygt 4 200 invånare.
Nättraby räknas jämte Jämjö och Rödeby till de större samhällena i Karlskrona kommun och ligger mycket vackert vid havet. Följer man den slingrande Nättrabyån möts man av den gamla 1100-talskyrkan. Vandringsleden "Nättrabyleden" tar oss bl a förbi de stora amiralsgårdarna, som ligger vackert belägna i bygden, ett av dem är af Chapmans Skärva

Kommunikation

Karlskrona trafikeras av buss var 20:e minut dagtid i vardera riktningen. Sommartid finns också båttrafik (m/s Axel)

Närservice

I samhället finns ca 230 företag, bland de största kan nämnas Luddwes, Blekingeplantan och Sängjätten.
Här finns också livsmedelsbutik, sjukvård, gym, tennis- och fotbollsplaner, skola F-9 samt flera förskolor att välja emellan beroende på avstånd.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad