Norra Skepparegränd 17

Bilder

  • Såld!

Norra Skepparegränd 17 , Trossö , Karlskrona

Nu finns chansen att förvärva ett av de populära radhusen på VästerUdd, ett praktiskt och lättskött boende mitt i stan!
Här bor man med närhet till stadens puls men med ett lugnt läge och en egen insynsskyddad liten trädgårdstäppa.

120 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
120 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
143 kvm
Byggår:
2005

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

120 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till VästerUdd och Norra Skepparegränd 17!

Nu finns chansen att förvärva ett av de populära radhusen på VästerUdd, ett praktiskt och lättskött boende mitt i stan!
Här bor man med närhet till stadens puls men med ett lugnt läge och en egen insynsskyddad liten trädgårdstäppa.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i en mindre klädkammare under trappan där det ryms ytterkläder m.m.
Direkt till höger finner vi det ena badrummet. Detta är helkaklat i stilrena grå och vita toner samt utrustat med dusch, handfat med kommod, wc-stol och handdukstork.
Vidare tar vi oss fram till vardagsrum och kök som har en delvis öppen planlösning. Köket, som har vit inredning från Ballingslöv, har gott om plats för förvaring och delas av mot vardagsrum med hjälp av kyl och frys. Fullt utrustat och plats för matbord vid fönsterparti.
Vardagsrummet har gott om utrymme för soffgrupp och tv-möbel samt fåtöljer. Vid matplats och i vardagsrum löper stora fönsterpartier ut mot trädgården vilket ger ett generöst och härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även trädgården.
Trappan leder oss vidare till övre plan. Här finns direkt till vänster två sovrum, det ena perfekt som kontor eller gästrum samt ett rum med gott om plats för både enkelsäng och skrivbord - perfekt som barnrum. Vidare finner vi badrum och tvättstuga på varsin sida om hallen. Badrummet är generöst i storlek och erbjuder både bubbelbadkar och duschhörna. I övrigt utrustat med handfat med kommod och väggskåp, wc-stol och handdukstork. På golvet ligger ett fint klinkergolv i en beige ton och väggarna är kaklade i vitt.
Tvättstugan är även den helkaklad i grått och vitt och utrustat med tvättpelare och generös förvaring.
Kvar har vi Master-beedrom med gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns en stor walk-in-closet med mängder av förvaringsmöjligheter och ger sovrummet en lyxig känsla. Från sovrummet tar man sig även ut på balkongen och vidare upp till takterrassen. Balkongen, precis som trädgården, vetter mot söder och har därmed sol i stort sett hela dagen. Härifrån har man en fin utsikt över varvet och ut mot havet. Tar man sig sedan vidare upp på takterrassen slås man av en fantastisk panoramavy över havet och staden.

Sammantaget är detta ett mycket fint radhus i väldigt gott skick redo att flyttas rakt in i. Vattenburen golvvärme i samtliga utrymmen, en vacker ekparkett genomgående i hela huset och ljusa ytskikt. I vardagsrum, kök och hall har golvet nyligen slipats om och vitvaror har bytts ut de senaste åren.

Kök: Vitt kök med inredning från Ballingslöv. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd (Electrolux), diskmaskin (Bosch -2013), induktionshäll (Bosch -2014), varmluftsugn och mikro (Electrolux). Bänkskiva i laminat och grått kakel ovanför bänk.

Duschrum: Helkaklat duschrum på entréplan med grå klinkers med golvvärme samt vitt kakel på vägg. Utrustat med dusch med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod och handdukstork.

Badrum: Generöst och hellkaklat badrum på övre plan. Utrustat med bubbelbadkar, duschhörna med glasdörr, handfat med kommod och väggskåp, wc-stol och handdukstork. På golvet ligger en klinker i beige ton med golvvärme och på väggarna ett vitt kakel.

Tvättrum: Helkaklat tvättrum på övre plan. Utrustat med tvättmaskin (Beko 2016) och torktumlare (Bauknecht). Arbetsbänk med tvättho samt förvaring längs ena väggen i form av garderober.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla/radhus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2009
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Mysig trädgårdstäppa med stenläggning och gräsmatta. Fin stenläggning med gott om plats för både matgrupp och vilostolar.
Från sovrummet nås en balkong med plats för cafébord och stolar. Härifrån tar man sig även vidare till takterrassen.

Fastighetsbeteckning

Hector 30

Övriga byggnader

Garage som är integrerad med bostaden och har gott om plats för både bil och förvaring. På trädgårdstäppan nås en förrådsbod i bra storlek.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 300 000 kr, varav byggnadsvärde 1 473 000 kr

Summa pantbrev

2 720 000 kr

Tomt

Areal: 143 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hector S:1

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad