Östra Vittusgatan 7C

Bilder

  • Såld!

Östra Vittusgatan 7C , Trossö , Karlskrona

Här finner ni en välplanerad och yteffektiv trea redo att flytta in i! Renoverat kök med plats för matbord, helkaklat och stambytt duschrum -06 samt vardagsrum med fin utsikt mot innergård.
Stabil förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen såsom gym och lummig innergård.

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 169 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
3
Byggår:
1958
Driftskostnad:
449 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat kök 2014 med vit högblank inredning från Ikea. Utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och kolfilterfläkt. Stilrena vitvaror i rostfritt, bänkskiva i svart laminat och svart kakel ovanför bänk. I käket finns gott om plats för matbord för ca 4-6 personer.

Duschrum

Helkaklat och stambytt duschrum 2006 med klinker och kakel i ljusgrå toner. Utrustat med dusch med infällbara glasdörrar, handfat med kommod, wc-stol, golvvärme, handdukstork samt vägghängt skåp. Badrumsinredningen byttes 2014.

Välkommen till Östra Vittusgatan 7C!

Här finner du en välplanerad och yteffektiv 3:a på centrala Trossö. Renoverat kök med plats för matbord, helkaklat och stambytt duschrum samt tillgång till fin och lummig innergård.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I hallen finns en stor klädkammare för extra förvaring av ytterkläder och liknande.
Till vänster finner vi vardagsrummet. Detta är rymligt och har plats för både soffgrupp med tv-möbel samt ett matbord för sex personer. I vardagsrummet finns en större fransk balkong i söderläge och härlig utsikt över innergården.
Från vardagsrummet nås ett större sovrum som även det vetter mot innergården. Här finns plats för en dubbelsäng och längs ena väggen löper en stor garderob med skjutdörrar med generös förvaring.

Rakt fram från hallen sett hittar vi duschrummet. Detta stambyttes 2006 i stilrena grå toner och badrumsinredningen byttes 2014.
Vidare förbi klädkammaren finner vi ett sovrum. Även detta är stort och rymmer en dubbelsäng.
Kvar har vi köket och detta renoverades 2014 med stilren vit inredning från Ikea med svart kakel och bänkskiva i snygg kontrast. Fullt utrustat och rostfria vitvaror.
I köket finns gott om utrymme för matbord där man kan duka upp för 4-6 personer.

Sammantaget är detta en mycket fn lägenhet redo att flytta in i. Vita målade väggar med fondtapet i kök, vardagsrum och ett sovrum.
Stabil förening med god ekonomi och fins gemensamma utrymmen såsom gym och lummig innergård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns ej

Avgift

4 169 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

5 394 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 641 kr
Försäkring: 1 753 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

3,5685%

Andel av årsavgiften

3,56694%

Reparationsfond

649 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Karlskronahus nr 6

Om föreningen

Gemensamma utrymmen: Två tvättstugor med två tvättmaskiner och en torktumlare vardera samt ett stort torkskåp i den ena tvättstugan och en el-mangel i den andra. Gym med bl.a. crosstrainer, motionscykel, roddband och vikter.

Antal lägenheter

30

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

ComHem och Stadsnätet.

Parkering

5 garageplatser och 24 parkeringsplatser, varav ca hälften under tak. Separat kösystem.

Renoveringar

2017-2018: Byggnation och inglasning balkonger
2012: Fönsterbyte. Installation av säkerhetsdörrar.
2006: Stambyte och badrumsrenovering.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är ansluten till Riksbyggen. En överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuell prisbasbelopp betalas av köparen. Ev pantsättningsavgift vid belåning av lägenheten betalas av köparen.
Hemförsäkring betalas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg bekostas av föreningen.

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad