Bilder

  • Kommande®

, Skattkärr , Karlstad

Mycket trivsamt bostadsrättsradhus på ett populärt läge i centrala Skattkärr. Bostaden erbjuder 2-3 sovrum, ett smakfullt renoverat kök med utgång till det stora uterummet och trädgården. Vidare finns här ett ljust och luftigt vardagsrum, helkaklat duschrum, tvättstuga samt ett badrum med bastu. Här bor man med närhet till både förskola, skola, affär och lekpark. Detta är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Marie Scherman på 072-250 92 00 för mer information.

113 kvm, 4 rok

Typ:
Lägenhet
Boarea:
113 kvm
Våning:
1

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

113 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Andel i föreningen

2,96032%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Karlstadhus 7

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Björknäs 29:1 med därpå uppförda 11 st friliggande hus och 24 st radhuslägenheter om tillsammans 35 st bostadslägenheter.

Detta är en förening med god ekonomi i ett lugnt och trivsamt område. Riksbyggen sköter både den ekonomiska- och tekniska förvaltningen.

Som bostadsrättshavare betalar du själv kostanden för uppvärmning och el.

Antal lägenheter

35

TV och Bredband

I avgiften ingår Telia triple play vilket innefattar Kabel-TV med ca 17 grundkanaler, bredband (fiber, 10 mbit) och IP-telefoni.

Parkering

Till varje lägenhet hör både en parkeringsplats samt en garageplats.

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett förråd på ca 7 kvm.

Om området

Skattkärr

Skattkärr ligger en mil öster om Karlstad och är mycket populärt bland barnfamiljer. Här finns en grundskola (låg och mellanstadium) och tre förskolor samt två öppna förskolor. Det bedrivs en rad olika idrotter såsom fotboll, orientering, tennis och innebandy. Skattkärrs IP består av en konstgräsplan, en naturgräsplan, två tennisbanor samt motionsspår. Här finns ett elljusspår på 2,5 km som vintertid görs om till längdskidspår om värdet tillåter. Det finns även ett motionsspår på 7,5 km. För skridskoåkning spolas is vid några av de mindre fotbollsplanerna.

Kommunikation

Allmänna kommunikationer till Skattkärr sker i dagsläget genom länsbuss. Busslinje 501 åker igenom Skattkärr via Skattkärrsvägen. Bussen stannar b.la. vid universitetet innan den når fram till Karlstad centrum. Resan till centrum tar ca 20 minuter.

Närservice

Här finns Coop, bibliotek och en pizzeria. Till Välsvikens handelsområde kör du på några minuter och där finns b.la. Ica Maxi, Stora Coop, Systembolaget och Apotek.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Marie Scherman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad