190
MED8579EA69F6CE44B191E0035A185E47F2

Gavelradhus på populära Herrhagen!Geijersgatan 17C Herrhagen, Karlstad

Kommande®

Herrhagen, Karlstad

Geijersgatan 17CFakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

147 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

104 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

3 980 kr/månad

Gavelradhus på populära Herrhagen!

Äntligen har vi med största nöje möjligheten att få saluföra detta rymliga och smakfulla gavelradhus på populära Herrhagen!
Här på Geijersgatan 17C erbjuds 147 kvadratmeter fördelade över 3 våningsplan, sammanlagt finns fem rum och kök varav tre sovrum.

Bostadens entréplan erbjuder fina boendeytor med entréhall, allrum, tvättstuga och wc/dusch, från våningsplanet nås den trevliga baksidan. En trappa upp nås de sociala ytorna med ett stort härligt kök, det gedigna vardagsrummet med en riktigt stor terass samt en gäst-wc. Går du ytterligare en våning upp ansluter de mer privata delarna av bostaden med tre rymliga sovrum och badrum.

Huset står på en trevlig hörntomt med en härligt inramad baksida med gräsyta, en stora terass på andra våningen och en mindre balkong på tredje våningen. Terrassen och balkongen är alltså belägna på de två övre våningsplanen och ger dig möjlighet att njuta av kvällssolen i bästa söderläge!

Intill husets entré finns ett förråd att nyttja. Strax intill bostaden finns garage med parkeringsmöjlighet i garagelänga.

Som boende på Herrhagen bor du i en central stadsdel belägen strax öster om stadskärnan. Området erbjuder bra service och goda kommunikationer runt om Karlstad och på enbart 10–15 minuters promenad är du på Stora torget. I närområdet finns skola, förskola och flera fina lekplatser. Vackra promenadstråk erbjuds längs med älven och i de vackra stadsdelarna runt omkring.

Ett tillfälle som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Linda.

Bilder

MED8579EA69F6CE44B191E0035A185E47F2
MED2A7018F572F049E7BDA6F3757D29C5BB
MEDBF3357A95EBB4DB5B92AA412F5B183CD
MED7E11AB1206E241C9907430EA9A8B722B
MED40715A6AC45B4865B7C79C3921D1B55D

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

147 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

104 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

3 980 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

ENTRÉPLAN

___________

ENTRÉ

När du kommer fram till Geijersgatan 17c så möts du av en entré som är under tak och ger dig möjlighet till enklare utvändig möblering och tillgång till ett förråd.
Väl inne i bostaden möts du av en ljus hall med utrymme för avhängning direkt till höger.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsyta med tvätt-ho. Gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp och här finns även plats för upphängning.

WC

Toalett med väggar målade i ljust grått och våtrumsmatta på golvet. Här finns toalett och handfat samt utrymme för en dusch för dig som önskar installera det.

FÖRRÅD

I entréplan finns även ett nybyggt förråd som gör det enkelt att få undan vardagen och samtidigt ha allt lättillgängligt.

ALLRUM

Stort och trevligt allrum med härliga ytor att disponera, ett optimalt läge för dig som köpare att möblera helt efter eget behov och önskemål. Ytan passar för ytterligare sällskapsytor, sovrum eller varför inte hemmakontoret om så önskas. Från allrummet finns en utgång ut till husets härliga trädgård och baksida.

1 TRAPPA UPP

___________

KÖK

Det fina och rymliga köket är beläget till höger när du kommer upp för trappen. Här erbjuds ett trevligt kök med stora ytor för både köksarbete och förvaring. Centralt placerat i köket finns yta för matgruppn. Kökssnickerierna är vita tillsammans med ett vitt kakel ovanför den ljusa bänkskivan. Maskinellt i köket finns spis med häll, spisfläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns ytskikt i form av parkettgolv och väggar målade i ljus blå nyans.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med gott om sociala ytor att möblera efter önskemål, de stora förnsterpartierna som vetter mot terrassen gör rummet ljust och mycket trevligt. Parkettgolvet från köket återfinns även i vardagsrummet och även väggarna är målade samma nyans. Härifrån tar du dig alltså ut till den stora härliga terrassen med rymlig plats för möblering, här tillåts du njuta av kvällssolen i bästa söderläge! Elektrisk markis finns installerad och skyddar dig mot både regn och sol vid behov.
Från terrassen finns en trapp som tar dig ner till baksidans gräsmatta vilket gör det enkelt att nyttja båda våningarnas utomhusmiljöer.

GÄST-WC

Gäst-wc med toalett, handfat med underskåp och väggspegel.

2 TRAPPOR UPP

___________

HALL

Väl uppe på ovanvåningen ansluter de mer privata delarna av bostaden med en hall, de tre sovrummen och badrum. På hela våningsplanet finns fina ytskikt i form av parkettgolv och väggar i enhetliga kulörer. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter genom en hel vägg med skåp.

SOVRUM

Direkt till höger från trappen når du två av bostadens sovrum, de är båda liknande i både storlek och utformning. Här finns plats för säng och mindre förvaring.

SOVRUM

Nästa sovrum är bostadens största och ger plats för både stor säng och tillhörande möblering. Från detta sovrum ges tillgång till balkongen på husets baksida. Stora fönster släpper in ljuset fint.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och rostfärgat klinkergolv. Utrustningsmässigt finns wc, handfat med underskåp, väggskåp med spegel samt badkar.

Om området

Välkommen till Herrhagen!
Herrhagen är en stadsdel belägen strax öster om stadens centrum och som med sitt fina läge omges av vatten från tre håll. Stadsdelens gator har ett stramt rutnätsmönster och det finns flertalet äldre bebyggelser. Stadsdelen har två större parker, Vasalunden och Herrhagsparken där man kan spendera härliga sommardagar med gott umgänge. På Herrhagen finns Herrhagsskolan belägen, skolan har cirka 300 elever i årskurserna förskola till sjätteklass. Det finns även en del förskolor inom området.

KOMMUNIKATION

Stadsbussen går längs hela Herrhagen vilket gör att du alltid har nära till en busshållplats. Det är cirka 5-10 minuters promenadväg in till Karlstad centrum.

NÄRSERVICE

I området finns mataffär, restauranger, café, vårdcentral samt diverse inredningsbutiker och frisörsalonger. 5-10 minuters promenad tar dig in till Stora Torget i Karlstad där all service erbjuds.

PARKERING

Det finns gott om parkeringsmöjligheter på Herrhagen och övervägande del av dessa är avgiftsfria.

Ekonomi

EL

12 351 kr

VA

8 638 kr

UPPVÄRMNING

18 325 kr

RENHÅLLNING

2 670 kr

FÖRSÄKRING

5 053 kr

ÖVRIGT

720 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

47 757 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR


Förbrukning fjärrvärme - 17,27 Mwh.
Övrigt avser årskostnad för Stadsnät.

Observera att driftskostnaderna är individuella och att kostnader varierar beroende på hur stort nyttjandet är samt vilken typ av abonnemang man har.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus

BYGGNADSÅR

1976

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-04-13

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

115 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

3 586 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

FASAD

Tegel och träfasad

FÖNSTER

2-glas

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Järven 31

ÖVRIGA BYGGNADER

Till huset finns en garageplats i gemensam garagelänga. Här har man under 2021 höjt det invändiga taket och installerat en elektrisk port.

Ett mindre förråd finns i anslutning till entrén på bostaden.

ÖVRIGT

2022 - Ny fläkt på taket till frånluftsventilationen samt ny köksfläkt.
2022- Ny ytterpanel, vindpapp och isolering på del av baksidan.
2021 - Ny altandörr.
2018 - Ny elcentral.
2017 - Ny ytterdörr (Yale doorman).
2017 - Installation av markiser.
2008 - Fasad målad.
2006 - Omlagd takpapp.

Bytt golv på samtliga våningsplan.
Renoverat altan och trapp med ny trall och räcken.
Fiber finns installerat i fastigheten.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 702 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 856 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 500 000 kr

Tomt

AREAL

104 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Tomtindelning Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om.
Kommunalt avlopp.

UTEPLATS

Uteplatsen på baksidan är fint inramad med staket vilket ger dig en privat oas mitt i stan. En trapp leder dig upp till andra våningens balkong, i detta våningsplan finns köket och här kommer du förmodligen njuta av dina sommarmiddagar.

PARKERING

Garageplats i gemensam länga, förbrukning av el bekostas gemensamt.

Det finns även 3 parkeringsplatser som är gemensamma för de boende, här får du parkera maximalt 1 bil per hushåll.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Samfällighet: Karlstad Järven S:1

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Karlstad Herrhagen

Geijersgatan 17C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg