Emil Tysk

Hemma överallt i Karlstad

Din mäklare i Karlstad

Kontakta mig

Emil Tysk

Omdömen från mina kunder

"Svarade på alla frågor! Trevlig respektfull och spred glädje . Riktigt nöjd"
Markus M10 veckor
Verifierad kund
"Påläst proffsig och mycket trevlig. Mvh Marie-louise"
Marie Louise H10 veckor
Verifierad kund
"Emil var engagerad, hjälpsam och proffsig under försäljningen av min lägenhet. Jag blev ofta uppdaterad längs vägen och kände fullt förtroende för honom och HusmanHagberg. Rekommenderar."
Ronja I12 veckor
Verifierad kund
"Tyckte att Emil var en väldigt hjälpsam mäklare som alltid försökte be den bästa hjälpen vid frågor eller funderingar. Har inga som alls klagomål eller avvikelser. Toppklass"
Elias W12 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, hjälpsam, omhändertagande, informativ."
Per W12 veckor
Verifierad kund
"Emil har varit duktig på att, under hela säljprocessen, uppdatera oss som kund, och gjort det med professionalism och ett gott humör. Emil får våra bästa rekommendationer."
Ricard I16 veckor
Verifierad kund
"En trevlig gubbe. Fick snabbt svar på alla mina frågor, både före, under och efter visningen. Svarar snabbt på samtal och sms. "
Erik A21 veckor
Verifierad kund
"Lättsam trevlig och engagerad. Lätt att få kontakt med. "
Anna Therese H21 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar HusmanHagberg Karlstad."
Peter Claes-Göran H25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej kul att du hitta hit! Jag är din personliga fastighetsmäklare och mitt namn är Emil Tysk. Jag är här för att guida dig genom hela processen av att köpa eller sälja en bostad på ett smidigt och framgångsrikt sätt. Jag värderar en nära och pålitlig relation med mina kunder. Detta eftersom en bostadsaffär är en av de största affärerna vi människor gör i livet. Varje fastighetsaffär är unik och jag kommer göra mitt yttersta för att uppfylla dina behov och önskemål, oavsett om du letar efter ett första hem eller en ny bostad. Som fastighetsmäklare förmedlar jag villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus samt tomter. Förutom att jobba i Karlstad är jag verksam i orter som Kil, Forshaga, Deje, Grums, Molkom och Hammarö. Men jag är redo att resa till andra platser runt om i vårt fantastiska Värmland när möjligheten ges. Så oavsett om bostaden är en idyllisk stuga vid en sjö, en charmig gård mitt i naturen eller en bostadsrätt i en livlig stad som Karlstad, kommer jag att vara med från start tills vi går i mål tillsammans. Om du är intresserad av att sälja, köpa, få en uppdatering om värdet på din bostad eller bara vill diskutera bostadsmarknaden i allmänhet, är du varmt välkommen att kontakta mig via telefon, e-post eller besöka vårt kontor. Självklart väntar en kopp kaffe på dig!

Mina försäljningar

Emil Tysk

Reg. Fastighetsmäklare

0707-83 80 55

emil.tysk@husmanhagberg.se

Boka tid med Emil direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg