Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Karlstad

HusmanHagberg - din mäklare i Karlstad

"Sola skiner i Karlstad" är ett uttryck som många känner till och vi, som din mäklare i Karlstad, kan bara hålla med. Oavsett om du vill bo i centrala Karlstad eller i någon av de närliggande orterna och områdena Kil, Hammarö och Forshaga har du nära till E18 och riksväg 45. Här ifrån når du såväl Oslo som Stockholm inom några timmar och vill du ta dig till de mindre orterna runt Fryken, eller andra platser i länet, finns det bra förbindelser med tåg och bussar. Vi står redo att hjälpa dig när du vill köpa bostad i Karlstad!

Att bo i Karlstad

Staden vid Vänerns kant erbjuder bland annat goda badmöjligheter och vinteraktiviteter i form av till exempel ett besök på Löfbergs arena och en hemmamatch med Färjestad BK. Skidanläggningar som Ski Sunne och Branäs ligger bara några timmars bilresa bort och Karlstad Golfanläggning erbjuder en 27-hålsbana, driving range och bra träningsmöjligheter. Våra kunniga mäklare har stor kännedom om Karlstads omgivning vilket gör att vi även kan erbjuda objekt i närliggande städer som Grums och Molkom. Väljer du att anlita oss när du ska köpa hus i Karlstad utgår vi från de behov och önskemål som du har gällande din nya bostad.

Köpa hus i Karlstad

Värmland är ett landskap som är omgivet av folktro, mystik och kultur. På Sandgrundsudden kan den konstintresserade besöka Lerinmuseet och njuta av stillheten i naturen som omger museet. Är du på jakt efter rekreation eller vill ha en härlig dag fylld av utomhusaktiviteter är det nära till både Mariebergsskogen och Skutberget. I Mariebergsskogen anordnas även konserter och julmarknader. När du ska köpa bostad i Karlstad är du varmt välkommen att anlita våra kunniga mäklare i Karlstad. De hjälper dig att hitta ett boende där du kan bo och trivas länge. Hit flyttar du för att stanna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Philgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

Postadress

  • Philgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
  • Besök oss på:

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Sälj din bostad få flyttstäd

Sälj din bostad med oss så bjuder vi just nu på flyttstädning genom vår samarbetspartner Clean and Sweep för ett värde upp till 7 000 kr.

Även mäklare flyttar!

Inom kort flyttar vi in i nya fina lokaler och firar det genom att erbjuda dig som tecknar förmedlingsuppdrag med oss ett fast arvode på 45 000 kr*.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

Homestyling

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg