Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Karlstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlstad

"Sola skiner i Karlstad" är ett uttryck som många känner till och som din lokala mäklare i Karlstad kan vi bara hålla med. Våra erfarna mäklare finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Karlstad. Hos oss får du hjälp med allt ifrån att hitta din drömbostad till bostadsvärdering eller färdig bostadsaffär.

Oavsett om du vill sälja eller köpa bostad så finns våra mäklare i Karlstad här för dig. Om du vill bo i centrala Karlstad eller i någon av de närliggande orterna och områdena Kil, Hammarö och Forshaga har du nära till E18 och riksväg 45. Här ifrån når du såväl Oslo som Stockholm inom några timmar. Vill du ta dig till de mindre orterna runt Fryken finns det bra förbindelser med tåg och bussar. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Karlstad står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Karlstad

Staden vid Vänerns kant erbjuder bland annat goda badmöjligheter och vinteraktiviteter. Besök Löfbergs arena och njut av stämningen under en hemmamatch med Färjestad BK. Skidanläggningar som Ski Sunne och Branäs ligger bara några timmars bilresa bort. Karlstad Golfanläggning erbjuder en 27-hålsbana, driving range och bra träningsmöjligheter. På Sandgrundsudden kan den konstintresserade besöka Lerinmuseet och njuta av stillheten i naturen som omger museet. Är du på jakt efter rekreation eller vill ha en härlig dag fylld av utomhusaktiviteter är det nära till både Mariebergsskogen och Skutberget. I Mariebergsskogen anordnas även konserter och julmarknader

Våra erfarna mäklare har stor kännedom om Karlstads omgivning vilket gör att vi även kan erbjuda objekt i närliggande städer som Grums och Molkom. Väljer du att anlita oss när du ska köpa eller sälja hus i Karlstad utgår vi från de behov och önskemål som du har gällande din bostadsaffär.

Köpa eller sälja hus eller lägenhet i Karlstad

När du ska köpa eller sälja hus eller bostadsrätt i Karlstad är du varmt välkommen att anlita våra kunniga och engagerade mäklare i Karlstad. Kontakta oss om du har några funderingar angående bostadsköp eller om du står inför en bostadsförsäljning i Karlstad. Vi värderar din bostad och ger dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Karlstad!

Omdömen från våra kunder

"Ringde mig både innan och efter visning. Lätt att få tag i. Proffesionellt och trevlig. Skulle absolut kunna ha Linda som mäklare när jag själv säljer. "
Jasemin O2 veckor
Verifierad kund
"Hon var bra, trevlig och duktig, vi kan varmt rekommendera henne."
Gösta A2 veckor
Verifierad kund
"Bra koll, smidigt hanterat och väldigt trevlig. "
Jonas B3 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och god kommunikation!"
Linda S4 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, ställer upp när man behöver och agerade mycket professionellt"
Kjell B4 veckor
Verifierad kund
"Alltid proffsig, korrekt och hjälpsam. Snabb och effektiv. Fjärde försäljningen vi anlitat henne för och hoppas att det inte det blir en femte men om, så väljer vi henne igen!"
Ann-Louise A7 veckor
Verifierad kund
"Ann-Chatrin överträffade våra förväntningar vid försäljningen. Hon är trevlig, professionell och mycket kompetent. Hon har en fantastisk förmåga att få hela processen att fungera på ett snabbt och smidigt sätt, för båda parter i affären."
Mathias A7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående, kunnig och trevlig person som vi inte hade några problem med. Personlig och ödmjuk service som lotsade oss genom kluriga ekonomiska tider."
Martin A8 veckor
Verifierad kund
"Svarade på alla frågor! Trevlig respektfull och spred glädje . Riktigt nöjd"
Markus M9 veckor
Verifierad kund
"Påläst proffsig och mycket trevlig. Mvh Marie-louise"
Marie Louise H10 veckor
Verifierad kund
"Som förstagångsäljare och allmänt orolig själ så var Joachim guld! Noggrann, pedagogisk och lätt att få kontakt med. 5 av 5 🌟"
Frida G10 veckor
Verifierad kund
"Alltid ett vänligt och positivt bemötande och hela tiden info om hur försäljningen fortlöpte."
Katarina H11 veckor
Verifierad kund
"Emil var engagerad, hjälpsam och proffsig under försäljningen av min lägenhet. Jag blev ofta uppdaterad längs vägen och kände fullt förtroende för honom och HusmanHagberg. Rekommenderar."
Ronja I11 veckor
Verifierad kund
"Tyckte att Emil var en väldigt hjälpsam mäklare som alltid försökte be den bästa hjälpen vid frågor eller funderingar. Har inga som alls klagomål eller avvikelser. Toppklass"
Elias W11 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, hjälpsam, omhändertagande, informativ."
Per W11 veckor
Verifierad kund
"Ann-Cathrin är mycket professionell och duktig. Hon har lång erfarenhet och god kunskap om området, samt en stor kundkrets. Vi är mycket nöjda med att vi valde henne som mäklare!"
Sandra K12 veckor
Verifierad kund
"Ann-Chatrin uppfyllde alla de önskemål vi hade med försäljningen, det var proffsigt utförande, bemötande och mycket väl genomfört. Hela affären har för oss säljare kännts trygg och lugn och vi har blivit väl vägledda i vad vi ska göra. Ordning och reda var viktigt för oss då vi hade mycket att göra under försäljningen"
Lars L12 veckor
Verifierad kund
"Emil har varit duktig på att, under hela säljprocessen, uppdatera oss som kund, och gjort det med professionalism och ett gott humör. Emil får våra bästa rekommendationer."
Ricard I16 veckor
Verifierad kund
"Joachim har varit ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen. Han har hjälpt oss att lägga utgångspris och våra förväntningar på rätt nivå. Försäljningen har gått riktigt bra. Klart på 1 1/2 vecka till det pris vi hade hoppats på. Tack Joachim"
Eva-Lotte O17 veckor
Verifierad kund
"Joachim har varit ett stort stöd i försäljningen av mammas villa. Han är oerhört kompetent ödmjuk o proffsig."
Ann-christine F17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Pihlgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

Postadress

  • Pihlgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg