Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Karlstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlstad

"Sola skiner i Karlstad" är ett uttryck som många känner till och som din lokala mäklare i Karlstad kan vi bara hålla med. Våra erfarna mäklare finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Karlstad. Hos oss får du hjälp med allt ifrån att hitta din drömbostad till bostadsvärdering eller färdig bostadsaffär.

Oavsett om du vill sälja eller köpa bostad så finns våra mäklare i Karlstad här för dig. Om du vill bo i centrala Karlstad eller i någon av de närliggande orterna och områdena Kil, Hammarö och Forshaga har du nära till E18 och riksväg 45. Här ifrån når du såväl Oslo som Stockholm inom några timmar. Vill du ta dig till de mindre orterna runt Fryken finns det bra förbindelser med tåg och bussar. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Karlstad står redo att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Karlstad

Staden vid Vänerns kant erbjuder bland annat goda badmöjligheter och vinteraktiviteter. Besök Löfbergs arena och njut av stämningen under en hemmamatch med Färjestad BK. Skidanläggningar som Ski Sunne och Branäs ligger bara några timmars bilresa bort. Karlstad Golfanläggning erbjuder en 27-hålsbana, driving range och bra träningsmöjligheter. På Sandgrundsudden kan den konstintresserade besöka Lerinmuseet och njuta av stillheten i naturen som omger museet. Är du på jakt efter rekreation eller vill ha en härlig dag fylld av utomhusaktiviteter är det nära till både Mariebergsskogen och Skutberget. I Mariebergsskogen anordnas även konserter och julmarknader

Våra erfarna mäklare har stor kännedom om Karlstads omgivning vilket gör att vi även kan erbjuda objekt i närliggande städer som Grums och Molkom. Väljer du att anlita oss när du ska köpa eller sälja hus i Karlstad utgår vi från de behov och önskemål som du har gällande din bostadsaffär.

Köpa eller sälja hus eller lägenhet i Karlstad

När du ska köpa eller sälja hus eller bostadsrätt i Karlstad är du varmt välkommen att anlita våra kunniga och engagerade mäklare i Karlstad. Kontakta oss om du har några funderingar angående bostadsköp eller om du står inför en bostadsförsäljning i Karlstad. Vi värderar din bostad och ger dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Karlstad!

Omdömen från våra kunder

"En tid med trög försälning under 1a halvåret knetade hon på o försökte hitta köpare men alltid varit positiv så det löste sig till slut bra kontakt under hela tiden rekommenderas "
Stefan C1 veckor
Verifierad kund
"Lätt att samarbeta trevlig och hjälpsam "
Anna Elisabet K1 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande inget att klaga på."
Alberth B2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och engagerad. Kan varmt rekommendera husmanhagberg och Ann-Chatrin! "
Frida K2 veckor
Verifierad kund
"Oscar är en trevlig tillmötesgående kille,vi kan bara säga att vi är jättenöjda med det arbete han har lagt ner på vår försäljning av sommarstugan."
Maud K3 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och påläst om objektet. Lätt och snabbt att få kontakt med. "
Jan H4 veckor
Verifierad kund
"Joachim har varit en fantastisk mäklare. Från dagen jag ringde och sade att jag ville ha hjälp att sälja min lägenhet har han jobbat snabbt, professionellt och alltid funnits bara ett samtal bort. Han lägger ner mycket tid och energi för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Skulle varmt rekommendera Joachim om du går i säljtankar! "
Sofia S5 veckor
Verifierad kund
"Linda är väldigt professionell! Hon är ödmjuk, objektiv och har ett genuint intresse för kundens bästa. Vi kände oss väldigt trygga med Linda och därför var det andra gången vi anlitande hennes kompetens."
Malene M5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemött, trevlig, hjälpsam men ändå inte för på! Kanon upplevelse och hon levde verkligen upp till förväntningarna. Lätt att kommunicera med och väldigt tydlig med vad som gäller och hur allt ska gå till. Rekommenderar starkt👍"
Joachim S6 veckor
Verifierad kund
"Han är en social vänlig person. Förstår kundsituation och behov. Han är lätt att få tag i och tar sig tid för kunden även på helgdagar. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom."
Vinod K6 veckor
Verifierad kund
"Jättefint och bra bemötande. Mycket smidig och snabb försäljning, trevlig kontakt med Joakim som fortlöpande informerat om vad som händer. Vi är helnöjda och rekommenderar Joakim som mäklare Med vänlig hälsning, Birgitta "
Birgitta K7 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och bra mäklare. Jag fick stort förtroende för honom. Bra kommunikation. Ödmjuk och lyssnande person. Vänder mig gärna till honom igen."
Tony E7 veckor
Verifierad kund
"Oscar var artig och tydlig och var noga med att vi förstod hela affären."
Anette M7 veckor
Verifierad kund
"Joachim var proffsig, påläst och tydlig. Vi kände oss trygga under hela processen. Vi kommer rekommendera Joachim till andra!"
Ludvig J7 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Ingav förtroende. Proffsigt "
Jörgen B7 veckor
Verifierad kund
"Proffsig mäklare! Otroligt trevlig och tydlig. Rekommenderas!!"
Claudia M8 veckor
Verifierad kund
"Jätteduktig på att förklara varje steg i processen och medge informationen på ett enkelt sätt. Tryggt att ha en mäklare som henne!"
Ella S8 veckor
Verifierad kund
"Ann-Chatrin har varit en alldeles underbar mäklare. Har besökt oss på Solvik vid ett flertal tillfällen och alltid hållit tiden perfekt. Vi har fått all info vi behövt och om vi undrat över något hat hon alltid gett oss svar. Har informerat oss hela tiden om budgivare och vari mycket korrekt. En mycket trevlig sympatisk och kunnig mäklare. Rekommenderar henne med nöje till vänner o bekanta. Hälsningar Monica"
Monika O8 veckor
Verifierad kund
"Ann-Chatrin Olsson har ett mycket gott bemötande och man känner som säljare att hon är intresserad av vad som är viktigt för mig som säljare. Hon är vänlig, kunnig och professionell vilket gör mig som säljare trygg genom processen och man får raka och tydliga svar på frågor och funderingar.. Ann-Chatrin är också bra på att höra av sig och återkoppla under processen vilket också uppskattas."
Ann-Louise A9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och hjälpsam. Är bra på att förklara och återkoppla:-)"
Carina W9 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Pihlgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

Postadress

  • Pihlgrensgatan 7C, 652 25 Karlstad
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg