KarriärOm oss

Ann-Chatrin Olsson

Hemma överallt i Karlstad

Din mäklare i Karlstad

Kontakta mig

Omdömen från mina kunder

"Väldigt bra bemött.Trevlig personal."
Bo A3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig -Tillmötesgående och Engagerad.."
Gunnar K5 veckor
Verifierad kund
"She was friendly professional and fast responded. I get all info what i needed and what i asked. So i am absolutely satisfied with her job. "
Peter Z8 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett fint och trevligt bemötande av Ann-Chatrin. Hon skötte hela lägenhetsaffären på ett proffsigt och smidigt sätt. Hon är noggrann och seriös och jag vill verkligen rekommendera henne. Barbro D"
Barbro D17 veckor
Verifierad kund
"Hon var tillmötes gångende .Trevlig"
Johnny M20 veckor
Verifierad kund
"Grymt proffsig! Bra kommunikation. Inget att klaga på!"
Niklas R20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kunnigt utmärkt jättebra"
Anita M20 veckor
Verifierad kund
"Lugn hjälpsam o kunnig behaglig"
Lennart N22 veckor
Verifierad kund
"Jag tog kontakt med henne vilket var mycket enkelt. Jag hade bra förväntningar och hon levde upp till dem på bästa sätt Mycket professionell, vänlig och hjälpsam. Hon gav mig bra tid att tänka över köpet och hon kunde besvara alla frågor om bostaden. Och hon gav mig många bra råd om vad som finns att göra och senare förbättra i bostaden. "
Samuel A23 veckor
Verifierad kund
"Noggrann och professionell... Bara bra omdömen... "
Stefan Ö26 veckor
Verifierad kund
"Positiv erfarenhet, bra kommunikation, skötte husaffären på ett bra sätt"
Henrik J27 veckor
Verifierad kund
"Vi känner att vi blev bra och sakligt bemötta av Ann-Chatrin. Vi fick svar på frågor och funderingar om och det kändes bra att göra våran första bostadsaffär med henne. Hon var tydlig med vad som gäller och vi kände att vi kunde ställa frågor utan att känna sig dum. Vad hade inga speciella förväntningar, men det var skönt att ha en mäklare som inte var för ”på” utan respektfull och lät oss i lugn och ro titta på bostaden."
Larisa H30 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffisonellt bemötande. "
Urban F33 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra.vänlig kunnig och snabba svar på mina undringar och frågor Mvh Oscar "
Oscar A33 veckor
Verifierad kund
"Eftersom Ann-Chatrin gick på semester trädde Oscar Hauge in båda har varit till stor hjälp av min försäljning av huset . Mycket fint stöd för mej som behövde all hjälp jag kunde få . Är nöjd med försäljningssumma . Oscar en jättefin kille som är lätt att prata med . Heder åt dem båda ."
Märta J36 veckor
Verifierad kund
"Detta avser Oscar Hauge som arbetade i Ann-Chatrins ställe under semestern: Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som med sin höga tillgänglighet och professionella samt lättsamma sätt gjorde vårt husköp enkelt och roligt! Vi kan inte vara mer nöjda!"
Ellen F36 veckor
Verifierad kund
"Hon har gjort så gott hon kunnat givet förutsättningarna."
Charlotte K37 veckor
Verifierad kund
"Professionell mäklare med bra bemötande & värderingar. Man kan verkligen känna sig i trygga händer när det gäller bostadsaffärer. Kan varmt rekommendera Ann-Chatrin Olsson på HusmanHagberg för framtida försäljningar. Med Vänlig Hälsning, En mycket nöjd kund Marcus Johansson med familj. "
MARCUS J40 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra på alla sätt!Hade blivit tipsad om Ann -Chatrin Olsson.Är väldigt nöjd."
Birgit S41 veckor
Verifierad kund
"Bra bemött, och duktig att förklara , jag litade helt på henne"
Leif H47 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har mångårig erfarenhet av servicebranschen och mötet med människor och detta har lagt grunden till min strävan att alltid leda mina kunder till bästa möjliga resultat. I min mäklarroll lägger jag stort fokus på att bygga upp och upprätthålla affärsmässig och trovärdig relation med såväl mina köpare och säljare som spekulanter. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och sedda genom hela försäljningsprocessen. Med stor arbetsglädje och engagemang leder jag mina kunder genom deras livs största affär. Att vara mäklare i Karlstad och Kil innebär att jag mestadels arbetar med försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus men också en del gårdar. Kil är en kommun som ökar i popularitet och det är spännande att se nya områden såsom Skommita, Tallåsen, Viksta by och Mons backe växer fram med all sin nyproduktion.

Mina försäljningar

Ann-Chatrin Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

0705-430651

ann-chatrin.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ann-Chatrin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg