Linda Nirs

Hemma överallt i Karlstad

Din mäklare i Karlstad

Kontakta mig

Linda Nirs

Linda Nirs

Reg.Fastighetsmäklare Franchisetagare

Karlstad

sven

Omdömen från mina kunder

"En tid med trög försälning under 1a halvåret knetade hon på o försökte hitta köpare men alltid varit positiv så det löste sig till slut bra kontakt under hela tiden rekommenderas "
Stefan C1 veckor
Verifierad kund
"Linda är väldigt professionell! Hon är ödmjuk, objektiv och har ett genuint intresse för kundens bästa. Vi kände oss väldigt trygga med Linda och därför var det andra gången vi anlitande hennes kompetens."
Malene M5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemött, trevlig, hjälpsam men ändå inte för på! Kanon upplevelse och hon levde verkligen upp till förväntningarna. Lätt att kommunicera med och väldigt tydlig med vad som gäller och hur allt ska gå till. Rekommenderar starkt👍"
Joachim S6 veckor
Verifierad kund
"Jätteduktig på att förklara varje steg i processen och medge informationen på ett enkelt sätt. Tryggt att ha en mäklare som henne!"
Ella S8 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och kunnig. Svarar fort på frågor och påläst. Vi var mycket nöjda"
Karin R15 veckor
Verifierad kund
"Fick bra bemötande och kände att vi jobbade profffsigt, det var ju vår bostad det gällde. Ville ha bra visningar och en intressant beskrivning som lockade besökare…det blev så. Snabbt med allt från visning till affär. Kontinuerlig information."
Anders R16 veckor
Verifierad kund
"Mycket väl bemött. Kändes tryggt att göra affär med Linda. "
Ulla-britt Margareta N22 veckor
Verifierad kund
"Har blivit mött på ett professionelt sätt vilket har lett till at jag som köper min första lägenhet har kunna utföra och ta mig igenom hela köpet utan några större frågetecken."
Filip J24 veckor
Verifierad kund
"Alltid lika vänligt och proffsigt bemötande. Uppfyllde alla våra förväntningar och lite till!"
Carina L28 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och kunnig mäklare. Skapar trygghet i processen. Rekommenderar henne"
Susanne H30 veckor
Verifierad kund
"Linda är proffsig, påläst och flexibel. Hon kunde svara på alla våra frågor och erbjuda både extra visning och kontraktsskrivning på tider som passade med våra jobb. Hon dessutom trevlig och förtroendeingivande. "
Fanny M34 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av en mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare. "
Susanne H34 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, snabba besked ."
Morgan L36 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande, bra kommunikation!"
Päivikki E36 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, proffsig, serviceminded "
Cecilia H36 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, lugn, trygg. Allt gick precis så bra som Linda sa. "
Stefan S36 veckor
Verifierad kund
"Linda har varit vänlig, tidligt och hjälpsam. Hon svarar snabbt på alla frågor. "
Sophia M38 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra Bra bemötande, trevlig"
Helena B39 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och hjälpsamt bemötande. Förväntningar och utfall konvergerade! Givet de speciella och svåra förutsättningarna var försäljningen lyckad och framgångsrik. Förhoppningsvis kommer alla parter fortsättningsvis vara nöjda, även längre fram!."
Hans Erik F39 veckor
Verifierad kund
"Hon och företaget har gjort ett gott jobb."
Christina A41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara fastighetsmäklare är verkligen det bästa yrket som finns. Sedan 2005 har jag arbetat som mäklare och franchisetagare för HusmanHagberg, det har varit en fantastisk tid och under åren har jag hunnit samla på mig massor av erfarenhet och kunskap som jag hela tiden har nytta av. Ju längre man gör någonting desto bättre blir man på det! HusmanHagberg har kontor i både Karlstad och Kil men vårt upptagningsområde sträcker sig långt utöver de orterna. Jag jobbar förutom i Karlstad och Kil även i Forshaga, Deje, Grums, Molkom och på Hammarö men vi åker även till andra ställen runt om i vårt härliga Värmland när tillfälle ges. En vanlig dag i mitt jobb har jag flera möten ute hos kunder i deras villa, lägenhet eller fritidshus, detta är något av det absolut bästa med mitt jobb, att träffa människor i deras hemmiljö. Dagen fortsätter ofta med en del kontorsarbete innan den avslutas med kvällsvisningar och ibland ett och annat kvällsmöte. Jobbet som fastighetsmäklare är som sagt ett otroligt roligt och spännande jobb där ingen dag är den andra lik. Jag har genom åren hjälpt kunder i både med och motgång och min målsättning är alltid att du som ska byta boende ska göra en lönsam affär och få en upplevelse som du är riktigt nöjd med. När du gör den största affären i ditt liv ska du känna att du gör det med en trygg, kunnig och framförallt engagerad mäklare. Därför vill just jag hjälpa dig när du ska sälja din bostad!

Mina försäljningar

Linda Nirs

Reg.Fastighetsmäklare Franchisetagare

0706-19 01 35

linda.nirs@husmanhagberg.se

Boka tid med Linda direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg