230
MEDC9DAF76D367B427EBFC87B77969FD6CD

Tvåa i toppskick i nybyggda Brf Koltrasten!Dammgatan 13 Färjestad, KARLSTAD

Färjestad, KARLSTAD

Dammgatan 13


PRIS1 850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

57 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0028

MÅNADSAVGIFT

3 090 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

1 850 000 kr

Tvåa i toppskick i nybyggda Brf Koltrasten!

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna fina lägenhet i nybyggda Brf Koltrasten! Varmt välkommen till Dammgatan 13 och denna välplanerade tvåa i absoluta toppskick. Bostadens 57 kvadratmeter disponeras med ett välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat duschrum med kombimaskin. Från köket och vardagsrummet ges tillgång till den inglasade balkongen varifrån du kan njuta av både eftermiddags- och kvällssolen i härligt sydväst läge! Denna bostad präglas av exklusivitet tack vare genomtänkta tillval vilket gjort detta till ett underbart hem att trivas i!

I Brf Koltrasten erbjuds ett fantastiskt boende på populära Färjestad. Här bor du i ett lugnt område omringat av vacker natur invid Klarälven och med bekvämt avstånd till Karlstad centrum. Från området går fina gång- och cykelbanor samt goda kommunikationer med busslinje 6.

Denna bostad bör upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MEDC9DAF76D367B427EBFC87B77969FD6CD
MEDD68EC84BB6764396BA0778E2407B8FAF
MEDB2318A27F3984D09BAB543F4DF83049F
MEDE7B31D7BEBBC4639BC1216DEB63F4E92
MEDCDA2770053844712B50F0874A110AD97

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

57 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0028

VÅNING

1 av 3, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 090 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

1 850 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

Förvaltarens information

BALKONG

Ja

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med stilrent och slitstarkt klinkergolv med golvvärme som sedan övergår till den genomgående ekparketten från Tarkett. Till höger om ingången erbjuds yta för avhängning av ytterkläder och här finns även två garderober för förvaring. Från hallen nås badrummet och rakt fram välkomnas du in i kök och vardagsrum.

DUSCHRUM/WC

Smakfullt och påkostat duschrum som inrymmer kombimaskin med praktisk arbetsyta ovan. Ett stilrent klinker i grå kulör (Dekora) med golvvärme på golvet matchar fint det vita kaklet och fondväggen i mörkare ton. Här finns wc, handfatskommod med spegelskåp samt takdusch med dörrar i klarglas.

KÖK/VARDAGSRUM

Smakfullt och välutrustat kök med ljusgrå snickerier från Sentens och vitt kakel över den ljusa arbetsbänken (Silestone). Maskinellt är köket utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux Home Plus. Utrustningsmässigt finns spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns gott om plats för matgruppen eller en stor köksö för den som önskar.

Köket ligger i öppen och social planlösning med vardagsrummet. I vardagsrumsdelen finns plats för den stora soffgruppen för såväl avslappning som umgänge. Det naturliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna får lägenheten att fullkomligt bada i ljus. Från köket och vardagsrummet ges tillgång till den inglasade balkongen varifrån du kan njuta av kvällssolen i härligt sydväst läge!

SOVRUM

Sovrummet är placerat längst in i bostaden och har gott om plats för den stora dubbelsängen och tillhörande möblemang. Här erbjuds generöst med förvaring i form av en helväggsgarderob.

Om området

Välkommen till Färjestad! Färjestad är ett lugnt och naturskönt område öster om Klarälvens glittrande vatten, beläget endast 3 km från Karlstad Centrum. I närheten finns Tyrskogen som bjuder på mysiga skogspromenader, löpturer i det upplysta elljusspåret samt skidspår om vintern inom bekvämt avstånd. Löfbergs Arena, där Karlstads stolthet Färjestad BK är hemmahörande, ligger inom kort promenadavstånd från området. Färjestadtravet är beläget alldeles intill arenan och här sprudlar liv och rörelse.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är goda med busshållplats alldeles i närheten och en väl underhållen gång- och cykelväg som följer Klarälven ända in till Karlstads stadskärna.

NÄRSERVICE

På Färjestad bor du med närhet till förskolor, skolor, matbutik, gym, pizzeria mm. Områdena Rud och Norrstrand ligger precis intill där utökat serviceutbud erbjuds.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Första våningen i huset är "entréplan". Bostaden är belägen på våning 1 av 3.

ANDEL I FÖRENINGEN

2,3185 %

KOMMENTAR TILL ANDELSTAL

Andel av årsavgift har ej framgått.

Ekonomi

EL

4 000 kr

FÖRSÄKRING

2 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är schabloniserade och varierar beroende på ägare.
Föreningen debiterar faktisk förbrukning av el och vatten.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2020/2021

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mek. till- och frånluft med återvinning

HISS

finns

ÖVRIGA BYGGNADER

Ett kallförråd tillkommer varje lägenhet i separat förrådsbyggnad på innergården.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Koltrasten i Karlstad

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

37

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Koltrasten! Föreningen äger fastigheterna Koltrasten 23 och Ringtrasten 2 i Karlstad. Genom nybyggnation har två hus uppförts i fyra respektive sex våningar med totalt 37 bostadsrätter.
Lägenheternas storlek varierar mellan 2–4 rum och kök.

Byggherre är Färjestadsbostäder AB och för projektet ansvarar Prepart Projekt. Södergruppen arkitekter i Stockholm har ritat och Karlstad Byggtjänst är totalentreprenör.

TV OCH BREDBAND

Fiber i varje lägenhet med bredband och TV.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Cykelställ finns under tak på gården. Soprum erbjuds till medlemmar.
Ett kallförråd tillkommer varje lägenhet i separat förrådsbyggnad på innergården.

PARKERING

Föreningen har 22 st parkeringsplatser, varav 5st i carport och 1 st handikapparkering. Samtliga har motorvärmaruttag. 5 parkeringsplatser är försedda med laddstolpe.
Separat kö, kostnad 350 kr/mån.

RENOVERINGAR

Inga utförda renoveringar i och med att bostäderna är nybyggda.

Karta

Karlstad Färjestad

Dammgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg