Brunnehagen 17

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 17 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Endast en trappa upp har vi denna trea i äldre skick men med ett stambytt och fräscht badrum. Här har vi även en utbyggd och inglasad balkong att njuta på. Treorna om 80 kvm har stora möjligheter med att ändra planlösning och det finns minst 3 olika sätt att få till en bra fyra vid behov. Här kan snabbt tillträde erbjudas om ni vill dra igång med renovering! Bostaden nås av endast 16 trappsteg och du har även förråd och tvättstuga i entréplan i samma hus. Stabil förening som är lågt belånad trots att de flesta av de stora renoveringsarbetena är utförda, lediga parkeringar för endast 125 kr/månad finns även det.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1971
Driftskostnad:
441 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Endast en trappa upp har vi denna trea i äldre skick men med ett stambytt och fräscht badrum samt en utbyggd och inglasad balkong att njuta på. Här finns stora möjligheter med att ändra planlösning och det finns flera olika möjligheter att få till en bra fyra vid behov. Bostaden nås av endast 16 trappsteg och du har även förråd och tvättstuga i entréplan i samma hus. Här har du alla möjligheter att skapa ditt drömboende!

Hall

Välkommen in till en hall med plats för avhängning direkt innanför dörren. Här finns även en garderob för ytterligare förvaring. Hallen leder dig vidare till bostadens alla rum.

Kök

Köket är i originalskick med ljusa skåpsluckor och ett stänkskydd i vitt kakel. En diskbänk i aluminium och gott om förvaringsytor finner du i detta kök. Utrustningen består av ugn med spishäll, köksfläkt, kylskåp samt dubbelho. I köket får du även plats med matbord för 4-6 personer. Här har du bröstpanel med grön träpanel och ljus tapet ovan. Golvet består av laminat.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och här finns gott om utrymme för att möblera med soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Matsalsbord finns även det gott om plats för. Väggarna är beklädda med en ljus tapet och på golvet ligger orginalparketten i ek kvar.

Sovrum 1

Bostadens första sovrum är stort om här finns gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang i form av skrivbord eller liknande. Förvaring finns i form av tre stycken garderober. Sovrummet har en ljus tapet och en ljus plastmatta på golvet. Mellan sovrum 1 och 2 ligger en klädkammare med gott om plats för förvaring.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum har plats för säng och förvaring utan problem. Här har du en ljus tapet på väggarna och ljust laminatgolv. Här finns även utgången till den utbyggda och inglasade balkongen!

Inglasad balkong

Bostaden har en inglasad balkong i österläge att njuta av i morgon- och förmiddagssolen.

Badrum

Badrummet är ljust och stilrent och renoverades i samband med föreningens stambyte år 2012-13. Beige klinker på golvet och vita kaklade väggar. Inredningen består av kommod med handfat, belyst spegelskåp, vägghängd toalett, handdukstork samt duschhörna med vikbara väggar i glas. Här finns också en toppmatad tvättmaskin när ni inte vill nyttja föreningens tvättstuga som ni når genom källargången precis nedanför trappen. Förutom ovanstående så har du även här golvvärme för att värma fötterna under kyliga morgnar. Missa inte möjligheten att skapa ditt drömboende i populära Brunnehagen beläget endast en trappa upp!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26683%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Uteplats
Bostaden har en inglasad balkong belägen åt öst med morgon- och förmiddagssol.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan, en trappa ner från bostaden.

-Tvättstuga
Ligger i samma hus, nås via källargången så du behöver inte gå ut.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad