Västra Gunnesgärde 25

Bilder

  • Såld!

Västra Gunnesgärde 25 , Hisingen - Tuve , Göteborg

På gaveln längst fram i området har vi denna ljusa genomgångstvåa med stor inglasad västerbalkong (8m²). Bostaden är i bra skick med ljust kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Brf Gunnesgärde är en väldigt lågt belånad (727kr/kvm-2017) förening som även äger marken de är belägna på. Parkering med kort kö för 100 kr/månad, garage för 350 kr/mån, tvättstugor, bastu och samlingslokal finns även här.

65 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 138 kr inkl värme, VA och kabel-TV samt avsättning till inre fond
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
125
Byggår:
1968
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Västra Gunnesgärde 25 är en välplanerad och mysig lägenhet belägen högst upp i huset med knappt någon insyn. Hela bostaden är genomgående i bra skick, det är bara att flytta in. Stor härlig inglasad balkong om hela 8 kvm i bästa västerläge gör bostaden än större. Mycket stabil förening som äger marken den står på och dessutom endast har 727 kr/kvm i lån. Både parkering och garage erbjuds till en låg kostnad med kortare kö. Andra fina faciliteter i denna förening är dubbla förråd, tvättstugor, bastu och samlingslokal.

Hall

Hallen är ljus och rymlig med bra förvaring i garderober till vänster samt avhängningsyta längre in. På golvet ligger laminat och väggarna är vita.

Kök

Rymligt och välplanerat kök med utgång till bostadens fantastiska inglasade balkong. Här ryms en matplats för 4-6 personer invid fönsterpartiet åt väst. Köksinredningen går i vitt med matchande vitvaror, en mörk bänkskiva med dubbelho bryter av snyggt mot den vita inredningen. Mellan över- underskåp sitter ljust, "glaskakel" som bryts av snyggt vid fläkten med en vit kakelrand ända upp till tak. Utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Väggarna är beklädda med en ljus randig tapet och på golvet ligger grå klinkerinspirerad laminat.

Balkong

Bostadens balkong är bostadens pärla med sin fantastiska 8 inglasade kvadratmetrar. Här kommer många goa stunder spenderas stora delar av året. Läget är åt väster (kvällssol) och skulle lite fläktande vindar behövas så går inglasningen såklart att vika bort. Här ute är näst intill totalt utan insyn så här kan man sola i fred.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns plats för soffa, soffmöbel och ett litet skrivbord om så önskas. Vill man få in ett matbord är det möjligt med en lite mindre soffa. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Badrum

Badrummet är stiligt renoverat i klassiska nyanser med läckra detaljer. Helkaklat med beige klinker på golvet och vitt kakel på väggarna med en mot golvet matchad yta vid duschen. Utrustningen består av duschhörna med vikväggar i glas, tvättställ med kommod, spegelskåp, toalett och handdukstork samt tvättmaskin. Här är relining gjord så stambyte är inte aktuellt.

Sovrum

Sovrummet är även det stort och här erbjuds kanonförvaring i form av en klädkammare, behövs mer förvaring får även det plats. Även här är det vita väggar med laminat på golvet. Varmt välkomna att boka in er för en visning av den hemtrevliga tvåa med kanonläge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 138 kr inkl värme, VA och kabel-TV samt avsättning till inre fond

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Jonas Lindquist för mer information!

Andel i föreningen

0,4562%

Andel av årsavgiften

0,46%

Reparationsfond

1365 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 12:31

Övrigt

-Balkong
Stor inglasad balkong mot gården i västligt läge (kvällssol).

-Förråd
Finns i källaren om cirka 1,5x2 meter. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i vartannat hus. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 100 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 350 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta

-I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 109 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts frivilligt av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården utanför finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Gunnesgärde

Om föreningen

Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

211

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering

Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.

Renoveringar

Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.

Ekonomi

1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Gun Gabrielsson

E-post

ordfarande@brfgunnesgarde.

Övrigt

Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad