Hallegatan 15

Bilder

  • Såld!

Hallegatan 15 , Centrala Hisingen , Göteborg

Vill du bo högt upp i huset i en välplanerad 1,5:a med stor inglasad balkong i bästa västerläge? Då är detta lägenheten för dig! Här får du helkaklat badrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt kök med bra avlastningsytor där du kan laga mat med utsikt över grönområdet utanför. Planlösningen är genomtänkt med en sovalkov för sängen och tillhörande förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bostadens pärla är den stora inglasade balkongen i västerläge med fri utsikt tack vare husets läge i området, denna måste upplevas. Bostadens närhet till Vågmästarplatsen gör att man har shopping och kommunikationer ett stenkast bort, där både spårvagn och buss tar dig in till centrum på ca 5 minuter. Denna lägenhet passar utmärkt för dig som student, men även för dig som letar en mindre bostad i en god förening! Observera att den lägenheten står skriven som en 1:a, men disponeras som en 1,5:a.
För mer information och eventuell visning kontakta mäklaren!

35,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 903 kr Inkl, Värme, vatten, kabel-tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1958-1959

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

35,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Vill du bo högt upp i huset i en välplanerad 1,5:a med stor inglasad balkong i bästa västerläge? Då är detta lägenheten för dig! Här får du helkaklat badrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt kök med bra avlastningsytor där du kan laga mat med utsikt över grönområdet utanför. Stabil och välskött förening. En låg avgift där bredband ingår! Observera att den lägenheten står skriven som en 1:a, men disponeras som en 1,5:a.

Hall

Väl inne i lägenheten möts ni av en välplanerad hall med ljus parkett på golvet och modernt ljusgråa väggar. Förvaring löses via en klädkammare till vänster.

Badrum

Bostadens badrum är helkaklat med svart klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Utrustningen består av WC, handfat, spegelskåp och dusch med draperi.

Vardsgsrum

Vardagsrummet är väldigt ljust tack vare det goda ljusinsläppet från fönstren åt väster. Plats för soffgrupp, skrivbord och matplats löses via ett smidigt barbord. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.

Sovalkov

Här ryms en säng med nattduksbord. Garderob med skjutdörrar löser förvaringen av alla kläder smidigt. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.

Kök

Köket praktiskt och erbjuder goda förvaringsytor. Här hittar ni vita över/underskåp och en svart arbetsbänk med vit kakel ovan. Utrustningen består av spis med häll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Här kan man stå och laga mat med utsikten över det grönskande området som din närmsta granne. Matplats finns via barbord med plats för 3-4 personer. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusgråa.

Balkong

Denna inglasade balkongen i bästa västerläge är bostadens absoluta höjdpunkt! Här möts ni av en rymlig balkong med trevlig trall på golvet. Här finns plats för mindre möblemang. Tack vare husets fina placering i området och lägenhetens våningsplan får ni här fri utsikt över området. Här kan ni sitta och avnjuta kvällssolen med nära och kära. Inglasningen gör att balkongen blir som ett extra rum långt in på hösten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 10, hiss finns

Avgift

2 903 kr Inkl, Värme, vatten, kabel-tv och bredband

Andel i föreningen

0,18575%

Andel av årsavgiften

0,18467%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1958-1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 72:6

Förening

Namn

HSB Brf Ekemarken

Om föreningen

Föreningen omfattar 6 fastigheter med 379 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 st hyresrätter. Byggt 1958 - 59. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld tom 2018. Det finns gästlägenhet, cykelförråd samt fritidslokal. En välutustad tvättstuga i varje hus. I varje våningsplan finns även sopnedkast med valbar kompost.

Se gärna föreningens hemsida för ytterligare information. http://www.hsb.se/goteborg/ekemarken

Har du frågor till styrelsen? Kontakta styrelsen via e-mail styrelsen@ekemarken.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

377

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Brf Ekemarken är anslutna till ComHem. Föreningen har upphandlat ett bredband/tv-paket via ComHem som ingår i avgiften.

Parkering

Det finns 154 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 320 kr/mån med el och för 260 kr/mån utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen förfogar över 11 platser i mc-garage. Till mc-plats är det separat kö.

Mellan Hisingsgatan och Hallegatan finns en parkering som fastighetsbolaget Balder ansvarar för. Vid Kvilletorget finns flera parkeringshus med andra uthyrare.

Kontakta vicevärden via mail vid frågor om uthyrning av p-plats/mc-plats: Uthyrning@gbg.hsb.se.

Renoveringar

Hela underhållsplanen som revideras varje år ligger på föreningens hemsida.
https://www.hsb.se/goteborg/brf/ekemarken/om-foreningen1/underhallsplan/

Ekonomi

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Tvättstuga
I entréplan i varje hus finns en tvättstuga med tre maskiner, två torktumlare, två torkrum samt ett mangelrum med kallmangel. Läs mer här.

Fritidslokal
På Hallegatan 15 har föreningen en fritidslokal där föreningen har olika aktiviteter och som du som medlem kan boka till ett förmånligt pris. Bokas via HSB:s vicevärd.

Gästlägenhet
På Virvelvindsgatan 6 i bottenvåningen, har föreningen en gästlägenhet med två rum, dusch och pentry samt fyra bäddar + en extrasäng och en tv. Uthyres till ett förmånligt pris för medlemmar och bokas via HSB:s vicevärd.

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad