Monsungatan 42

Bilder

  • Såld!

Monsungatan 42 , Eriksberg , Göteborg

Med lugnt och attraktivt läge i Eriksberg ligger denna väldisponerade och luftiga lägenhet i fint skick. Här bor du vackert och bekvämt i en lugn oas med generös uteplats i soligt söderläge mot innergården. Lägenheten präglas av öppna ytor, snygg design och gedigna material. Allt paketerat i en välmående Riksbyggen förening

73,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 678 kr inkl värme, Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
800 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade genomgångstrea med stor och luftig uteplats. Lägenheten är producerad 2016 med stilrena och moderna materialval. Bostaden har en lättmöblerad planlösning, ett härligt ljusinsläpp och är en fröjd för den lilla familjen. Föreningen sköts av riksbyggen och har en god ekonomi. Brf Albertina tillhandahåller såväl övernattningslägenhet som bastu och gemensamhetslokal o grillterrass till sina medlemmar. Här bor du i en lugn gemytlig miljö intill kajkanten med dess utbud av mataffärer, restauranger, träningsanläggningar, barnomsorg och goda kommunikationsmöjligheter via buss eller båt

Hall

Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt garderob och ett städskåp

Sovrum 1

Mindre sovrum som passar utmärkt som barn - eller arbetsrum med stort fönster. Förvaring i praktisk garderob.

Sovrum 2

Masterbedroom har en luftig känsla och gott om förvaring i en garderobsvägg med fem garderober varav två linneskåp.

Badrum

Helkaklat, stilrent och modernt badrum med vita väggar och antracitfärgat golv. Fullutrustad med handduksvärmare och downlights. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp ovan.

Kök

Köket kommer från Marbodal och har stilrena vita, släta, fulldämpade luckor och lådor. Mörkgrå melerad laminatbänkskiva samt underlimmad dubbeldiskho. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel vilket ger ett mycket fräscht intryck. Maskinparken som går i rostfritt kommer från Siemens. Här finns induktionshäll, inbyggd ugn-och micro, diskmaskin samt kyl och frys. Helt klart ett kök att trivas i! Mellan kök och vardagsrum som ligger i öppenplanlösning finner ni en rymlig matplats inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner.

Vardagsrum
Uteplats

Stor uteplats i söderläge belagd med snygg marksten. Uteplatsen är omsluten av en lummig häck vilket skapar ett insynsskyddat och privat läge med gott om plats för utemöbler, grill och växter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 9, hiss finns

Avgift

3 678 kr inkl värme, Telia Triple Play

Driftskostnad

9 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
VA: 3 600 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Uppskattad driftkostnad.

Andel i föreningen

1,21138%

Andel av årsavgiften

1,21151%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Försommaren 2019

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Sannegården 67:1

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Albertina

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Albertina består utav 2 st huskroppar i 9 våningar inklusive garage. Totalt 89 st lägenheter, allt från 1 rok till 5 rok. Med adresserna Monsungatan 40-52. Byggnaderna är uppförda 2015-2016.
Fastighetsbeteckning: Göteborg Sannegården 67:1

Antal lägenheter

89

TV och Bredband

Triple Play; abonnemang för digital-TV, IP-telefoni och bredband FiberLan ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 31 st garageplatser i garaget som är beläget under husen samt 29 st garageplatser i ett närliggande garage. I garaget under huset har föreningen även 4 st MC-platser.

Renoveringar

Då husen är så nybyggt finns det inte några renoveringar planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Övrigt

Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal i ett gårdshus, en övernattningslägenhet, en relaxavdelning med bastu samt även cykel- och barnvagnsförråd. Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten (belägen i sutterängplan alternativt på respektive våningsplan).

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Cassandra Jerneklo för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad