Brunnehagen 8

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Köket åt andra hållet
  • Vardagsrum
  • Balkong
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Brunnehagen 8 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Inom kort ges möjligheten att köpa en av de eftertraktade tvåorna belägna endast en trappa upp i Brunnehagen. Bostaden är genomgående i bra skick och har en öppnare planlösning än standard. Balkongen är nyligen utbyggd och inglasad och är i soligt söderläge! Här har vi dessutom ett stamrenoverat badrum med tvättmöjligheter och ett ljust kök. Läget är kanon med närhet till både busshållplats och parkering!
Dessutom erbjuds snabb inflytt och ledig parkering finns.
Hör av dig till Jonas Lindquist redan idag för mer information!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 789 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
1
Byggår:
1971
Driftskostnad:
525 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

En trappa upp har vi denna hemtrevliga bostad som precis fått klart med sin nya utbyggda och inglasade balkong. Fixa till lite ytskikt och du har dig ett bra boende! Snabbt tillträde möjligt om så önskas!

Hall

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring. Här är praktiskt planerat med lättskött klinker på golvet som går vidare in till köket. Väggarna i entrédelen är vita och extra förvaring finns i form av tre platsbyggda garderober.

Vardagsrum

Vardagsrummet beläget åt syd är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats eller arbetsplats om man så önskar. Planlösningen här är lite annorlunda mot de andra 2:orna i föreningen då väggen från hallen är borttagen vilket skapar en känsla av rymd. Väggarna är grå/bruna och på golvet ligger laminat.

Kök

Bostadens kök har bra med förvaring och arbetsytor och rymmer även en matplats för 4-5 personer invid fönster. Köket är ljust med maskinpark som mestadels är i rostfritt. Köksluckorna är stilrent vita, bänkskivorna består av grå laminat och mellan över- och underskåp sitter matchande grå kakel. Utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys samt dubbelho. Väggarna är vita på golvet ligger klinker.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med utgång till balkongen som har ett soligt söderläge. Här finns plats för dubbelsäng och yta för förvaringsmöbler finns. Här är det vita väggar golvet är beklätt med laminat.

Balkong

Bostadens balkong är precis utbyggd och inglasad via föreningen. Här är det söderläge med sol från lunch till början av kvällen. Inglasningen gör att balkongen kan nyttjas som ett extrarum stora delar av året.

Badrum

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna samt en dekorrand i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen om man hellre vill använda det.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 789 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21506%

Andel av årsavgiften

0,22%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong med utsikt över gården i söderläge.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i intilliggande hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad