Penselgatan 10

Bilder

  • Såld!

Penselgatan 10 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nu kan vi erbjuda en kanontvåa i ett av Kvillebäckens bättre lägen utan insyn och utan hus framför! Bostaden erbjuder allt man kan önska och är i stort sett i nyskick. Här är det bara att flytta in och ha det gott. Som grädde på moset så finns här en stor inglasad balkong med fri utsikt samt att föreningen har en stor terrass i bästa solläge! Snabbt tillträde möjligt!

53,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 354 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
485 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53,5 kvm

Rumsbeskrivning
Lägenheten

Fantastiskt läge alldeles intill Kvillebäcken med grönskande utsikt och med Göteborgs skyline som pricken över i:et. I närområdet finns gym, mysiga kaféer, trendiga restauranger, små butiker och Backaplan med hela dess utbud. Buss och spårvagnarna alldeles utanför tar er in till Centralstationen på bara 6 minuter och avgångar går hela tiden så du behöver aldrig kolla tidtabellen. Lägenheten som ligger utan någon som helst insyn med fritt och grönskande läge är till för att leva och njutas utav. Smarta planerade kvadratmetrar i kombination med en riktigt stor inglasad balkong. Dessutom har föreningen en av de få takterrasserna i området. Välkommen till Penselgatan 10!

Hall

Ni möts av en trevlig hall med plats för avhängning och en platsbyggd garderob som sköter era ytterkläder. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och golvlister i ek. Vidare njuter vi av en modern planlösning med väldisponerade och öppna ytor. Väggarna är målade i vitt, vackra fönsterbänkar i äkta natursten. Vattenburen golvvärme i hela bostaden och alla innerdörrar är släta vita och så även garderoberna.

Badrum

Badrummet ligger i anslutning till hallen och har allt du kan önska dig, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda, wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt en duschhörna med glasdörr. Grå klinker på golvet med golvvärme samt vitt kakel på väggarna. Extra förvaringsskåp och bänkskiva ovan tvättavdelningen.

Vardagsrum

Vardagsrum, kök och matplats på närmare 30 kvm bidrar med härliga sociala ytor, rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl en soffgrupp och matsalsmöbler och gott om plats för att socialisera sig. Fönster med god sikt ut mot grönska och ingen insyn alls, ovanligt för att vara Kvillebäcken!

Kök

Köket som är levererat från HTH har vita luckor och en energieffektiv maskinpark från Cylinda. Maskinparken består av en diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn, kyl och frys i fullhöjd, spishäll samt en spisfläkt (Franke).

Sovrum

Lägenheten erbjuder ett ljust och luftigt sovrum med fri utsikt över själva Kvillebäcken och bort mot Göteborgs landmärken och siluetter. I sovrummet får man plats med en dubbelsäng och har en klädkammare i anslutning. Från detta rum når vi bostadens balkong som är ca 10 kvm och dessutom inglasad. På sommaren erbjuder den sol från soluppgång till eftermiddag, vill ni ha mer sol än så finns föreningens fantastiska takterrass där ni kan se solnedgången och in över staden. Välkommen att uppleva denna bostad på plats!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 10, hiss finns

Avgift

3 354 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV

Driftskostnad

5 820 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 180 kr
VA: 1 440 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,7778%

Andel av årsavgiften

0,7778%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 77:1 och 77:2

Övriga byggnader

BYGGNADSBESKRIVNING
Grund: Pålad betong
Stomme: Betongbjälklag
Balkonger: Betongplatta
Yttertak: Takduk ev. sedumtak
Hängrännor: Plåt
Lägenhetsskiljande väggar: Betong

Lägenhetsdörrar: Säkerhetsdörr
Balkongdörrar: Aluminium/trä
Innerväggar: Gips
Fönster: Aluminium/trä

Övrigt

Balkong
Stor inglasad balkong med fri utsikt.

-Förråd
Finns i källaren.

-Parkering
Parkering finns i garaget. Separat kö. Andra alternativ finns i området.

-Bra att veta:

-Föreningen har en stor takterrass att nyttja för de boende med hänförande utsikt.

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i källaren.

-Cykelrum finns i källaren.

Förening

Namn

Brf Kvillebäcksparken

Om föreningen

Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016. 121 bostäder alla med bostadsrätt.

Vatten:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.

Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.

Bostäderna har gemensamma cykelrum, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar. Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Energideklaration av föreningens fastighet är planerad till april 2019.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, barnkanalen, 4, SVT24, SVT1-HD, SVT2-HD, 4-HD)
Bredband/telefoni/ mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, telefoni och bredband via Telenor

Parkering

Parkering: Garage om 44 platser i källarplan, infart från solventilsgatan. Kö-system tillämpas. Avgift för garageplats fn 1000 kr/mån.

Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1 125 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering.

I P-hus Kvilletorget kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se.

Vid Backaplan (NetOnNet) finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. Det går ej att hyra någon specifik plats. Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

Renoveringar

2017:
Föreningens takterrass har färdigställts.
Mottagare för fjärrstyrd öppning av garaget har installerats.
Brytskydd på alla källardörrar har monterats.

Ekonomi

Enligt samtal med ordföranden idag planeras ej någon avgiftshöjning för 2019+2020
2019-03-26

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förskola i samma kvarter.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Jennifer Rådh för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad